- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
Pes ya vallahi bin kere korktum böyle insanlar malesef aramızda. Bi bakmışsın çamur atmış.Ya yazik adamcağız nelere maruz kalmış(!). Asıl kurban kendisi olacak yakinda. Boyle uste çıkmak da ayri yuzsuzluk.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pes ya vallahi bin kere korktum böyle insanlar malesef aramızda. Bi bakmışsın çamur atmış.Ya yazik adamcağız nelere maruz kalmış(!). Asıl kurban kendisi olacak yakinda. Boyle uste çıkmak da ayri yuzsuzluk.
Siz buna inanıyor musunuz? Kardeşiniz içkili geldi sadece eşiniz vardi evde ve yaptı. Siz neden hala o adamla konuşuyorsunuz. Hayır eşinizi görmüşsünüz, kardeşinize de güvenmiyorsanızda ikisiylede kesin atin herşeyi bu ne biçim sey , nasil yuz yüze bakacaksınızKardeşim
Ya siz bu adamı neden konuşturdunuz?Birgün mastürbasyon yaptı yanımda diyor içkiliyken. Midem bulanıyor bunları yazmak çok ağır. Affedin
İMahrem yazmış mıyım? Namahremdir ama nikah düşmez yazmışım.
Konudan bağımsız, bunlar islam dinini kabul edenler için geçerli. Konu sahibinin, eşinin, kardeşinin inancını yada ne kadar inandığını yaşamayı seçtiğini bilmiyoruz.
O yüzden buradan bir yere varılmaz.
kocasının yaptığı iğrenç, midesizlik.
kardeşinin durumunu bilmiyoruz, belki adam iftira atıyor, belki kadın ayarı kaçırdı (ki yine adamı haklı yapmaz, koysaymış mesafesını)
ben hüküm uydurmaya karşıyım. Konu ile alakası yok benim için namahrem veya mahrem olmasının. Ama işi dine bağlayıp, dini yorum yapılıyor, madem o kadar dindarsınız veya dindarlar her kimse,
en azından inanılan şeyin ne olduğunu bilmesi, her şeyi bilemese de uydurmaması gerektiğini bilmesini beklerim
Göz önünde yapamaz tabi ama rabbim yakalattı merhaba bile vermedğimiz kırk yılda br gördüğüm komşumuzun eşinin asansöre bindirdikten sonra yoldan geçen bayana ağzın salyası aka aka bakışını gördüm bir üzüldüm sizi anlıyorum tedavi olabilir mi yada düzelirmi zaman lazım tabi birde aile içi olunca kafa iki katı karışıyor bide kardeşinizden eminmisimizAmin sağolun.. Hiç konduramadım. Bunlar olurken ben ya yemek ya iş yapıyorumdur dünyadan bi haber.
İçkiliymiş ben uyurken kardeşim kapıyı açmış. Onda evin anahtarı var. Eşim git yatağına yat sen içkilisin demiş. Oda bunu yapmış. Yazamıyorum....Yalan söylüyor
İnanamıyorum ki... Ben artık bittim.Adam Sapkın o kadar.sizde inanıyorsunuz dediklerine çok yazık.
30 yıllık tinerciyim daha bu kafaya erişemedim.Birgün mastürbasyon yaptı yanımda diyor içkiliyken. Midem bulanıyor bunları yazmak çok ağır. Affedin
Kardeşiniz ne diyor bu işe?İçkiliymiş ben uyurken kardeşim kapıyı açmış. Onda evin anahtarı var. Eşim git yatağına yat sen içkilisin demiş. Oda bunu yapmış. Yazamıyorum....
İnanamıyorum ki... Ben artık bittim.
Ben şuan olayın şokunda olduğunu düşünüyorum.Konu sahıbı afetmekten yana bence
2cı kırgın cıceklerdekı sapık Kemal. Konu sahıbıde kemalım yapmaz rolu oynayacak şimdibence kız odasında yapıyordur sizin koca da dikizlerken görmüştür.
İçkiliymiş ben uyurken kardeşim kapıyı açmış. Onda evin anahtarı var. Eşim git yatağına yat sen içkilisin demiş. Oda bunu yapmış. Yazamıyorum....
Ee esiniz niye durmus yaninda. Ha pardon içkiliydi tepki veremedi, kiyamam oylece izlemistir adamcagizİçkiliymiş ben uyurken kardeşim kapıyı açmış. Onda evin anahtarı var. Eşim git yatağına yat sen içkilisin demiş. Oda bunu yapmış. Yazamıyorum....
Hiçbirşey sormadım... Herşey çok ağır yaşadıklarımı hazmedemiyorumHanımefendi eşiniz bunu dediğinde "madem öyle neden seks yapmadınız o da istekli ise?" demek aklınıza geldi mi? Hani gizlice röntgenlemek yerine mastürbasyon yaparken atlasaymış üstüne. Sordunuz mu bunu?