Eşim ve kız kardeşim...

Eşim ve kız kardeşim...

• Affederdim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    578
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz buna inanıyor musunuz? Kardeşiniz içkili geldi sadece eşiniz vardi evde ve yaptı. Siz neden hala o adamla konuşuyorsunuz. Hayır eşinizi görmüşsünüz, kardeşinize de güvenmiyorsanızda ikisiylede kesin atin herşeyi bu ne biçim sey , nasil yuz yüze bakacaksınız

Birgün mastürbasyon yaptı yanımda diyor içkiliyken. Midem bulanıyor bunları yazmak çok ağır. Affedin
Ya siz bu adamı neden konuşturdunuz?
neden ortalığı ayağa kaldırmadınız?
Neden hala aynı evdesiniz?
kızkardeşinizle konuştunuz mu?

siz bu adamla evli kalmaya devam ederseniz akıl ve ruh saglıgınızı yitirirsiniz.
Bugün size yalvaran adam, affedip devam ettiğinizde bir kaç özürden sonra, siZ unutamadıkça zorbalık yapacak, üste çıkacak.
Siz daha çok delirip daha çok antidepresana bogacaksınız kendinizi.
Yapmayın.
Evladınız var.
eziyet etmeyin kendinize

Mahrem yazmış mıyım? Namahremdir ama nikah düşmez yazmışım.

Konudan bağımsız, bunlar islam dinini kabul edenler için geçerli. Konu sahibinin, eşinin, kardeşinin inancını yada ne kadar inandığını yaşamayı seçtiğini bilmiyoruz.
O yüzden buradan bir yere varılmaz.
kocasının yaptığı iğrenç, midesizlik.
kardeşinin durumunu bilmiyoruz, belki adam iftira atıyor, belki kadın ayarı kaçırdı (ki yine adamı haklı yapmaz, koysaymış mesafesını)

ben hüküm uydurmaya karşıyım. Konu ile alakası yok benim için namahrem veya mahrem olmasının. Ama işi dine bağlayıp, dini yorum yapılıyor, madem o kadar dindarsınız veya dindarlar her kimse,
en azından inanılan şeyin ne olduğunu bilmesi, her şeyi bilemese de uydurmaması gerektiğini bilmesini beklerim
İ
Amin sağolun.. Hiç konduramadım. Bunlar olurken ben ya yemek ya iş yapıyorumdur dünyadan bi haber.
Göz önünde yapamaz tabi ama rabbim yakalattı merhaba bile vermedğimiz kırk yılda br gördüğüm komşumuzun eşinin asansöre bindirdikten sonra yoldan geçen bayana ağzın salyası aka aka bakışını gördüm bir üzüldüm sizi anlıyorum tedavi olabilir mi yada düzelirmi zaman lazım tabi birde aile içi olunca kafa iki katı karışıyor bide kardeşinizden eminmisimiz

Allahim biz kimlerle evlenip kimleri baba yapmaya niyetlenecegiz acaba of of. İnsanlara bir gram güvenim kalmadı. Konu sahibi de esini iyi, terbiyeli, güvenilir biri bilirdi elbet.
Cok uzuldum sizin adınıza. Umarim bu durumu affetmezsiniz.

Evden göndermeye mecbursunuz. Çok üzgünüm sizin adınıza, şimdi önlem almazsanız sonra da çok üzülürsünüz bu adam nedeniyle..

İçkiliymiş ben uyurken kardeşim kapıyı açmış. Onda evin anahtarı var. Eşim git yatağına yat sen içkilisin demiş. Oda bunu yapmış. Yazamıyorum....

İnanamıyorum ki... Ben artık bittim.
Kardeşiniz ne diyor bu işe?
Bunlar gerçekse eşiniz neden daha yeni anlatıyor size?

İçkiliymiş ben uyurken kardeşim kapıyı açmış. Onda evin anahtarı var. Eşim git yatağına yat sen içkilisin demiş. Oda bunu yapmış. Yazamıyorum....

Kapıdan girmiş merhaba enişte bak bu kuku şimdi ona bi şeyler yapıcam sen de izle mi demiş? Sapık bey de "hayır hayır bakamam eski kapının anahtar deliğinden bakmak daha heyecanlı" deyip hülya koçyiğit gibi hızlıca koşup yanınıza mı sığınmış?

Bakın gerçekten üstünüze gelmek istemiyorum ama kafanız açılsın diye bu şekilde yazıyorum. İnanmayın yahu inanmayın.

Ee esiniz niye durmus yaninda. Ha pardon içkiliydi tepki veremedi, kiyamam oylece izlemistir adamcagiz :(

Hanımefendi eşiniz bunu dediğinde "madem öyle neden seks yapmadınız o da istekli ise?" demek aklınıza geldi mi? Hani gizlice röntgenlemek yerine mastürbasyon yaparken atlasaymış üstüne. Sordunuz mu bunu?
Hiçbirşey sormadım... Herşey çok ağır yaşadıklarımı hazmedemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X