• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ve küslük

angelina 34

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
1.609
1.633
133
Kızlar ne zaman eşimle atışsakk veya darılsak hep küsen o oluyor.ve nasılsa hep haklı o. Kusken çok mutlu ben ise uzuluyorum.ne yapcağimi şaşırdım nasıl düzelir bu adam

Küsken mutlu mu? O zaman elleşmeyin takılsın kendi kendine. Ben de sinirlenince küserim, ama o kadar nemrut olurum ki evde kavga etmediğim eşya kalmaz. Mutlu mesut takılıyor olsam eşim hiç ellemez işine gelir.

Kızlar ne zaman eşimle atışsakk veya darılsak hep küsen o oluyor.ve nasılsa hep haklı o. Kusken çok mutlu ben ise uzuluyorum.ne yapcağimi şaşırdım nasıl düzelir bu adam
Ne kadardır buna katlanıyorsunuz bunu merak ettim öncelikle ayy pardon kaç yıllık evlisiniz diyecektim :işsiz:

Belkide sen üzüldüğün için mutludur. Konuşmayı deneyin.esler arasında küslük olmaz soğukluk getirir .sakinlestiginizde haklı haksız bulmaya çalışmak yerine nasıl mutlu olabiliriz diye konusun

Sizde hiç takmıyor gibi yapsanız hatta cidden takmayıp keyfinize baksanız nasıl tepki verir denediniz mi?

Valla benimkide sağ olsun yengeç burcu hep küser tripler vs ama küstüğünde. Aldırış etmeyin haklıysanız de asla taviz vermeyin konuşun. Sen bu konuda kendini haklı görebilirsin ama bu yanlış benide anlayıp düşünmen benim haklılığımı da kabullenmem gerek diye

Küsmek bi alışkanlık gibi maalesef ve hiçbir çözüm odaklı olmayan bir davranış. Karşı tarafa uygulanabilecek en büyük psikolojik şiddet türlerinden. Eşimde de vardı ordan biliyorum, terapiye başlamıştık ve terapistin ilk düzeltmeye çalıştığı şeylerden biri olmuştu. Biraz işe yaradı. O küsüyor diye siz de küsmeyin ki uzamasın. Anladım kızgınsın bikaç saat uzak kalalım ama sonra konuşabiliriz diyin. Konuşmadan hiçbir şey çözülmüyor, sadece halının altına süpürülüyor ve sonradan tekrar patlıyor…

Sende takma gerçekten takma yani seninle kavga ettikten snra mutluysa ya seni iyice cildirtmaya çalışıyor yada artık bu kavga alışkanlık haline geldi

Belkide sen üzüldüğün için mutludur. Konuşmayı deneyin.esler arasında küslük olmaz soğukluk getirir .sakinlestiginizde haklı haksız bulmaya çalışmak yerine nasıl mutlu olabiliriz diye konusun
Inaninki denedim konuştum ama tık yok.terapiste gidelim dedim yok diyor..zit karakterleriz genelde onu alttan alıyorum yoksa evde huzur kalmaz.boyle yazıyorum sonra kızıyorum kendime zaten huzur kalmadı cunku

Küsmek bi alışkanlık gibi maalesef ve hiçbir çözüm odaklı olmayan bir davranış. Karşı tarafa uygulanabilecek en büyük psikolojik şiddet türlerinden. Eşimde de vardı ordan biliyorum, terapiye başlamıştık ve terapistin ilk düzeltmeye çalıştığı şeylerden biri olmuştu. Biraz işe yaradı. O küsüyor diye siz de küsmeyin ki uzamasın. Anladım kızgınsın bikaç saat uzak kalalım ama sonra konuşabiliriz diyin. Konuşmadan hiçbir şey çözülmüyor, sadece halının altına süpürülüyor ve sonradan tekrar patlıyor…
Aynen dediginiz gibi oluyor katlanarak büyüyor sikintilar

Hata sizde sürekli siz gönül alan taraf olmuşsunuz, değişmez alışmış artık ..

Ben sukur kurtuldum boyle birinden. Degismiyorlar. Kusluk meselesi ilk baslarda birkac gun suruyordu bizde, sonra giderek uzamaya baslasi o sure. Iki ay hic konusmadigini hatirliyorum ben. Onun umurunda olmuyordu bu durum. Sanki küs olmak iletisimsizlik daha iyiydi onun icin.
Peki sen o kus oldugun donemde hic bir is yapmamayi denedin mi? Evi salsan mesela, toparlamasan. O kus oldugunda sen de umursamiyormus gibi yapip arkadaslarinla takilsan...kuserse kussin umursama, sal gitsin.

Alttan ala ala eşiniz kendini hep haklı görmüş bu duruma da alışmış siz tek gitseniz terapiste belki sizin yapabileceğiniz başka bişey vardır ama bilmiyorsunuzdur bide öyle deneyin

Bende sevgilimle kısmen bu sebep yüzünden ayrıldık. 1 buçuk ay falan oluyor. Ben gidip üstüne düşseydim mutlaka barışırdık ama ben geri durduğumda da anca 1 ay sonra kafasına dank edip barışmaya çalışıyor ve bana 2. kez bu davranışı sergilediğinde dayanamadım ve artık sevsem de geldiğinde istemiyorum dedim. Evliyken aynı evde küsmeye katlanmak eminimki çok daha yıpratıcıdır. Bence ona karşı net olun ya terapi ya ben de yokum, ben bu evliliği hayatım boyunca yıpranmaya katlanmak için yapmadım gibi net cümleler kurun ve ikna edin yoksa düzelecek gibi değil. Harakete geçin. Seviyorsa sizi o da geçmek zorunda.

10 yıllık evliyiz 10 yıldır katlanıyorum ama artık tükendim katlanamiyorum
Tabiiki katlanamazsınız bu o kadar normalki. Ancak normal olmayan sizin 10 yıl katlanabilmiş olmanız.
Peki bu süreçte neler yaptınız eşinizin bu huyunu aşabilmek için yani neler yaptınızda olmadı?
Sizde hiç takmıyor gibi yapsanız hatta cidden takmayıp keyfinize baksanız nasıl tepki verir denediniz mi?
?

Bir kez de sen kus,bak bakalim tepkisi ne olacak.Kendi ilacindan tatsin bir yudum..

Back
X