- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
- Konu Sahibi angelina 34
Kızlar ne zaman eşimle atışsakk veya darılsak hep küsen o oluyor.ve nasılsa hep haklı o. Kusken çok mutlu ben ise uzuluyorum.ne yapcağimi şaşırdım nasıl düzelir bu adam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadardır buna katlanıyorsunuz bunu merak ettim öncelikle ayy pardon kaç yıllık evlisiniz diyecektimKızlar ne zaman eşimle atışsakk veya darılsak hep küsen o oluyor.ve nasılsa hep haklı o. Kusken çok mutlu ben ise uzuluyorum.ne yapcağimi şaşırdım nasıl düzelir bu adam
Belkide sen üzüldüğün için mutludur. Konuşmayı deneyin.esler arasında küslük olmaz soğukluk getirir .sakinlestiginizde haklı haksız bulmaya çalışmak yerine nasıl mutlu olabiliriz diye konusunKızlar ne zaman eşimle atışsakk veya darılsak hep küsen o oluyor.ve nasılsa hep haklı o. Kusken çok mutlu ben ise uzuluyorum.ne yapcağimi şaşırdım nasıl düzelir bu adam
Sizde hiç takmıyor gibi yapsanız hatta cidden takmayıp keyfinize baksanız nasıl tepki verir denediniz mi?Kızlar ne zaman eşimle atışsakk veya darılsak hep küsen o oluyor.ve nasılsa hep haklı o. Kusken çok mutlu ben ise uzuluyorum.ne yapcağimi şaşırdım nasıl düzelir bu adam
Valla benimkide sağ olsun yengeç burcu hep küser tripler vs ama küstüğünde. Aldırış etmeyin haklıysanız de asla taviz vermeyin konuşun. Sen bu konuda kendini haklı görebilirsin ama bu yanlış benide anlayıp düşünmen benim haklılığımı da kabullenmem gerek diyeKızlar ne zaman eşimle atışsakk veya darılsak hep küsen o oluyor.ve nasılsa hep haklı o. Kusken çok mutlu ben ise uzuluyorum.ne yapcağimi şaşırdım nasıl düzelir bu adam
Sende takma gerçekten takma yani seninle kavga ettikten snra mutluysa ya seni iyice cildirtmaya çalışıyor yada artık bu kavga alışkanlık haline geldiKızlar ne zaman eşimle atışsakk veya darılsak hep küsen o oluyor.ve nasılsa hep haklı o. Kusken çok mutlu ben ise uzuluyorum.ne yapcağimi şaşırdım nasıl düzelir bu adam
10 yıllık evliyiz 10 yıldır katlanıyorum ama artık tükendim katlanamiyorumNe kadardır buna katlanıyorsunuz bunu merak ettim öncelikle ayy pardon kaç yıllık evlisiniz diyecektim![]()
Inaninki denedim konuştum ama tık yok.terapiste gidelim dedim yok diyor..zit karakterleriz genelde onu alttan alıyorum yoksa evde huzur kalmaz.boyle yazıyorum sonra kızıyorum kendime zaten huzur kalmadı cunkuBelkide sen üzüldüğün için mutludur. Konuşmayı deneyin.esler arasında küslük olmaz soğukluk getirir .sakinlestiginizde haklı haksız bulmaya çalışmak yerine nasıl mutlu olabiliriz diye konusun
Aynen dediginiz gibi oluyor katlanarak büyüyor sikintilarKüsmek bi alışkanlık gibi maalesef ve hiçbir çözüm odaklı olmayan bir davranış. Karşı tarafa uygulanabilecek en büyük psikolojik şiddet türlerinden. Eşimde de vardı ordan biliyorum, terapiye başlamıştık ve terapistin ilk düzeltmeye çalıştığı şeylerden biri olmuştu. Biraz işe yaradı. O küsüyor diye siz de küsmeyin ki uzamasın. Anladım kızgınsın bikaç saat uzak kalalım ama sonra konuşabiliriz diyin. Konuşmadan hiçbir şey çözülmüyor, sadece halının altına süpürülüyor ve sonradan tekrar patlıyor…
Hata sizde sürekli siz gönül alan taraf olmuşsunuz, değişmez alışmış artık ..Kızlar ne zaman eşimle atışsakk veya darılsak hep küsen o oluyor.ve nasılsa hep haklı o. Kusken çok mutlu ben ise uzuluyorum.ne yapcağimi şaşırdım nasıl düzelir bu adam
Tabiiki katlanamazsınız bu o kadar normalki. Ancak normal olmayan sizin 10 yıl katlanabilmiş olmanız.10 yıllık evliyiz 10 yıldır katlanıyorum ama artık tükendim katlanamiyorum
?Sizde hiç takmıyor gibi yapsanız hatta cidden takmayıp keyfinize baksanız nasıl tepki verir denediniz mi?
Bir kez de sen kus,bak bakalim tepkisi ne olacak.Kendi ilacindan tatsin bir yudum..Kızlar ne zaman eşimle atışsakk veya darılsak hep küsen o oluyor.ve nasılsa hep haklı o. Kusken çok mutlu ben ise uzuluyorum.ne yapcağimi şaşırdım nasıl düzelir bu adam