eşim ve kuzenim arasındaki yakinlik

Ya gerçekten burda hakkıyla yorum yapan var arkadasa da yazdım helal olsun tekrar bende tuttum kuzen filan anlamam ben ne bu basitlik

Öle civil lik mi olur görüşme m dizilerden seyreden seyrede coştu millet gönder gitsin yaa bu işin sonu kotuu

Sen bence mutfakta bulaşık yıkarken onu da götur orda basbasa bırakma ayrıca bı an önce paketle dönsun evıne..

O kadını varya eşimin gözü önünde saçını başını yolar eşimi de orada bırakırım.

Kuzeninizin iki haftadir sizin evinizde olmasi cok sacma bir defa...Bekar birinin evli insanlarda gunlerce misafir olmasini ben dogru bulmuyorum.Keske ilk bastan hic kabul etmeseydiniz.Resmen gozunuzun onunde esinize asiliyor.Davranislarindan rahatsiz oldugunuzu soyleyin kendinizi saf yerine koydurtmayin sonrada evinizden def edin gitsin .

ben yol derim..yol sacini basini istersen kuzenin istersen kardesin olsun..

ÇEK KÖŞEYE KAPAMA DÜĞMESİNE BAS :KK55:
Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim konunun benimle alakası yok benim uyeligimle yenge sizlere bişey danışmak istiyor...

Belki ben sacmaliyorum abartıyorum ama bu durum beni bayagi rahatsız etmeye başladı.kuzenim iki haftadır bizde uzak yerden geldi eşinden ayrı sürekli eşimle sakalasmalar birbirine takilmalar eşime gözlerin çok güzel çekip telefonumun ekranına koysam demeler oğlumun resmini çekme bahanesiyle eşimin resmini çekmeler en basitinden dün akşam ben mutfakta bişeyler yaparken onların kafa kafaya verip telefondan resimlere bakmalari falan sizce bunlar normalmi yoksa ben mi abartiyorum kıskançlık değil ama rahatsız etti beni bu durumlar ne yapmamı onerirsiniz

Gonder gitsin ne isi var sizde. Hem isve naz ne oyle canim. 2 dakika durdurmam ben olsam. Yol yakinken biseyler yapmazsan giden gider sende oyle arkalarindan bakarsin.

Saçını başını yol, def et , dişlerini eline ver " tüm bunlar sadece gözlerini beğenip foto çektiği için mi ?
Tamam hoş hareketler değil fakat yorumlardaki kadarda abartılı değil.

Hele kızın telefonunu alıp kırmaları, kovmaları gereğinden fazla tepki.

Konuşmak denilen birşey var; uyarmak, tavır almak, değil mi ?

... Ve tüm bunlar yaşanırken gizli yaşanmadı. Ben burda birinci sırada adamı görüyorum hatalı.
İlla bir yaptırım uygulanacaksa adam sallandırılmalı.

Ama nedense böyle durumlarda hep kadının saçı yolunur adamın okşanır.

Bence kuzenine eşinin bu durumdan çok rahatsız olduğunu, onu kırmamak için söyleyemediğini ama seninle konuştuğunu söyle. Çok tutucudur sevmez böyle şeyleri de...

Ne tuhaf bir kızmış ya, dengesiz...

ALLAHÜMME YA VEDÜD CANIM HERGÜN YAP..
BEN BİŞİ BULAMAYINCA KÜP ŞEKERE OKURUM YARISINI EŞİME VERİRİM YARISINI KENDİME... OY ALLAHIM EVLERİMİZDEN YUVALARIMIZDAN UZAK OLSUN PİSLER.

OY O KADINI GÖNDERİN EVDEN.... VE ELİNİZE ALIN TESBİHİ 1001 TANE ALLAHÜMME YA VEDÜD Bİ MEYVEYE OKU YARISINI EŞİNE YEDİR . YARISINIDA KENDİN YE
EŞİN SENDEN BAŞKASINI GÖREMESİN.
Bence bu kadar ugrasma,

Al eline bir sopa yarisini kuzene yarisini kocana :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Bak bakim bi daha oluyo mu :KK62::KK62::KK62:

Saçını başını yol, def et , dişlerini eline ver " tüm bunlar sadece gözlerini beğenip foto çektiği için mi ?
Tamam hoş hareketler değil fakat yorumlardaki kadarda abartılı değil.

Hele kızın telefonunu alıp kırmaları, kovmaları gereğinden fazla tepki.

Konuşmak denilen birşey var; uyarmak, tavır almak, değil mi ?

... Ve tüm bunlar yaşanırken gizli yaşanmadı. Ben burda birinci sırada adamı görüyorum hatalı.
İlla bir yaptırım uygulanacaksa adam sallandırılmalı.

Ama nedense böyle durumlarda hep kadının saçı yolunur adamın okşanır.

Size katılıyorum, bence de tedbirli davranması gereken adam, sonuçta evli olan o değil mi? Bence bu tip durumlarda erkeğe ayar verilmemesinin nedeni eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmemek. Ben olsam ne mi yapardım? Bir daha o kızla eşimi asla bir araya getirmezdim herhalde.

Bence bu kadar ugrasma,

Al eline bir sopa yarisini kuzene yarisini kocana :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Bak bakim bi daha oluyo mu :KK62::KK62::KK62:
Bence de...

Ayrıca bir kadın olarak sırf eşimin benden başkasını gözü görmesin diye bu tip şeyler yapmak benim gururuma dokunur.

Back
X