Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Helaaaaalll yürü beekıskanmakta haklısınız
eşiniz de durumdan hoşnut demek ki
öyle kuzeni 5 dakka evimde tutmam
OlnazTerbiyesiz kadin... Sen ona bir ayar vermelisin...
Haklısın arkadaşımSen bence mutfakta bulaşık yıkarken onu da götur orda basbasa bırakma ayrıca bı an önce paketle dönsun evıne..
ÇEK KÖŞEYE KAPAMA DÜĞMESİNE BAS![]()
Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim konunun benimle alakası yok benim uyeligimle yenge sizlere bişey danışmak istiyor...
Belki ben sacmaliyorum abartıyorum ama bu durum beni bayagi rahatsız etmeye başladı.kuzenim iki haftadır bizde uzak yerden geldi eşinden ayrı sürekli eşimle sakalasmalar birbirine takilmalar eşime gözlerin çok güzel çekip telefonumun ekranına koysam demeler oğlumun resmini çekme bahanesiyle eşimin resmini çekmeler en basitinden dün akşam ben mutfakta bişeyler yaparken onların kafa kafaya verip telefondan resimlere bakmalari falan sizce bunlar normalmi yoksa ben mi abartiyorum kıskançlık değil ama rahatsız etti beni bu durumlar ne yapmamı onerirsiniz
Bence bu kadar ugrasma,ALLAHÜMME YA VEDÜD CANIM HERGÜN YAP..
BEN BİŞİ BULAMAYINCA KÜP ŞEKERE OKURUM YARISINI EŞİME VERİRİM YARISINI KENDİME... OY ALLAHIM EVLERİMİZDEN YUVALARIMIZDAN UZAK OLSUN PİSLER.
OY O KADINI GÖNDERİN EVDEN.... VE ELİNİZE ALIN TESBİHİ 1001 TANE ALLAHÜMME YA VEDÜD Bİ MEYVEYE OKU YARISINI EŞİNE YEDİR . YARISINIDA KENDİN YE
EŞİN SENDEN BAŞKASINI GÖREMESİN.
Saçını başını yol, def et , dişlerini eline ver " tüm bunlar sadece gözlerini beğenip foto çektiği için mi ?
Tamam hoş hareketler değil fakat yorumlardaki kadarda abartılı değil.
Hele kızın telefonunu alıp kırmaları, kovmaları gereğinden fazla tepki.
Konuşmak denilen birşey var; uyarmak, tavır almak, değil mi ?
... Ve tüm bunlar yaşanırken gizli yaşanmadı. Ben burda birinci sırada adamı görüyorum hatalı.
İlla bir yaptırım uygulanacaksa adam sallandırılmalı.
Ama nedense böyle durumlarda hep kadının saçı yolunur adamın okşanır.
Bence de...Bence bu kadar ugrasma,
Al eline bir sopa yarisini kuzene yarisini kocana
Bak bakim bi daha oluyo mu![]()