eşim ve kuzeninin eşi beni delirtiyor

selenturkoglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
14
0
36
Denizli
Merhaba hanımlar sabah sabah moralim çok bozuldu derdimi beni anlayacak birileriyle ,yani hanımlarla paylaşmak istedim.Eşimin teyzeoğlunun eşi benim derdim.Eşimle tanıştıımdan beri kadın beni kıskanıyor.Nişan elbisemden takılarıma kadar ..her şey bana iyi yapılıyor da neden ona iyi yapılmıyormuş!ben tek taş aldım diye gidip tek taş aldı. kayınvalim bana elbise diker bu da bana dik der.üstüne üstlük eşimle arkadaşken eşimle başka bi bayanı tanıştırmaya kalkan birisi!ben aradığımda açmaz eşim aradığında aefenddiim der yapmacık yapmacık! eşime onunla görüşmemesini söyledim ama ister istemez kuzeninin evi olduğu için gitmek zorunda ben de başka bir ildeyim iş dolayısıyla.bu sabahta eşmle telefonda tartıştım oraya gittiği için.napıcam bilemiyorum çok sinirleniyorum çokkkkk!!!
sizce ne yapmalıyım ?
gidip saçını başını yolsam mı?

Ya eşinizin kardeşi ya da abisinin eşi olsa anlarım görüşmek zorunda olduğunuzu ama teyzesinin oğlunun eşi dış kapının dış mandalı bana göre neden görüşmek zorunda olasınız ki...İnsan kendi kuzenleriyle bile ayda yılda bir görüşüyor

ilginç bi durum................

Bence hiç sinirlenmeyin kıskandırmak için yaptığını biliyorsunuz ve amacının gerçekleşmesini siz sağlıyorsunuz. Yerinizde olsam kocama daha da çok bağlanır özellikle onun yanında mutluluk pozları verirdim ki o delirsin. Böylelerini kendi silahıyla vurmanız lazım

tatlım ben kuzenlerımı yılda 1-2 goruorum hadi ayrı sehırdeyız diye.. eee eşimin kuzenlerı burda aynı ılcedeyız ama onlarda yılda 3-5 kez gorusur.
hatta gıcık oldugum bı teyze kızı var. onunla bıle yılda 1-2 kere gorusuo. bıraksam daha cok gorusur tabı de.. ben ıstemıorum gıtmek..
koy tavrını yaaa. gıtmıceksın dıceksın sert bı sekılde o da gıtmıcek gıdemıcek yani... ama bu tartısmalarınızıda yanıstmayın dısarı.

maalesef eşimin ailesi en uzak akrabasıyla bile ayda bir kez görüşür.Her seferinde sinirlenmeyim diyorum ama elimde olmuyor.Eşimin yanında olabilsem zaten mutluluk pozları vericem ama o da olmuyor anca telde kavga edip duruyoruz ayrıca daha evleneli 4 ay oldu

hiç de gorusmek zorun da degılsınız .dış kapının dış mandalı .
şu dış etklenler herseye muhalefet olmuyor mu ıyyy sınır oluyorum

Sen şimdi eşinin yanında değilsin sen zaten bu insanlarla görüşmüyorsun ama eşinle telefondamı tartışıyorsunuz doğrumu anlamışım acaba...

Eşin sana özelliklemi söylüyor bugün o kızla görüştüm filan diye

yok canım ya öyle günlük konuşma esnasında soruyoruz ya bugün naptın falan diye o zaman diyor bugün ailecek kuzenlere gittik şöyle böyle diye.bahsettiğim kıskanma olayları bizzat kayınvalidem ve eşimin teyzeleri yanında gerçekleşti.herkes durumun farkında yani.

Mrb, eger kadin esinizin abisin esi olsaydi neyse ama kuzenin esi olunca bencede dis kapinin dis mandali olur.. esiniz kuzeni ile ne kdr samimi olsa bile onun esi ile sizin esinizle bir samimilik olmasi tuaf olur. Siz sakin esinizle tartismayin cunku o kadinin amaci da bu esinizle araniza girmek ve bunu da basariyor, soylemesi aci ama onun istedigini yapiyrsunuz. Guclu olun ve sakin sinirlenmeyin, esinizden de sinirinizi cikartmayin cunku esinizde sizden sogugabilir ve kendi kuzeninin esini kiskandiginizi dusunup size de tavir alabilir. Esiniz nsl bir erkek kisilige sahip bilmiyrm ama erkekler genelde cocuk gibidirler, sizden yana oldugu gibide sizden yana olmayabilirde.. esinize iyice sarilin..

söylediğiniz gibi eşim neredeyse onu kıskandığımı düşünecek! kaç kez anlattım ona durum bu diye ama umursamıyor.Olan aşkımıza oluyor yıpranıp duruyor hiç değmeyecek konular yüzünden. bir an önce bunun önüne geçmeliyim.

Eşin senin gıcık olduğunu bile bile onunla görüşüyorsa sana inat yapıyordur bence...Bir süre umursamaz davran eşin işte oraya gittik dediğin de aaa öylemi nasıllar iyilermi herşey yolunda mı gibi kızın senin için önemsiz birisi olduğunu eşinin de görüşmesinde bir sakınca olmadığını anlamasını sağla bence...Hatta ben olsam kızı da arada arar konuşur görüşürdüm...Senin aldığın birşeyimi aldı bunu yüzüne vur yüzüne söyle aaa bende bundan almıştım bende gördün demek söyleseydin alacağını beraber gider bakardık benim gittiğim bir kaç yer vardı oraya götürürdüm oralara da bakardın filan de...Kızda eşinde ona sinir olduğunu biliyor ve bundan kendilerine göre yararlanıyorlar bence...Eşin egosunun tavan yapmasını sağlıyor eşim beni kıskanıyor diye kız da seni sinir etmeyi... Eğer kızın senin gözünde önemsiz olduğunu anlamalarını sağlarsan göreceksin sevmediğin davranışları azalacaktır... Şu durumda yaptığın şeyin eşinle sana zarar vermesinden başka sana bir getirisi olmaz

teşekkürler herkese mutlu günler geçirmeniz dileğimle..

bu ihtimalda olabilir yani esinizin durumu farkindaysa eger sizi kiskandirmak istemesi de olabilir, eger siz yeni evliyseniz ve ayriysaniz bir erkegin esinin onu kiskandirmasin ona zevk veriyrdur, veya sizi duruma kabullenmenizi istiyrdur yani o kadin onun kzeninin esi ve oyle oldugu surece gorusmeler mutlaka olacaktir demek istiyordur ama bunu biz bilemeyiz bunun anca siz desifre edebilirsiniz cunku esinizi siz bizden daha iyi taniyrsunuz. Bende sizin yerinizde olsam o kadini onemsemiyrmus gibi gosterirdim, cunku ztn oyle yapmaniz gerekir, oyle basit seviyesiz insanlari kaleye almamalisiniz, ve bunu goz onune getirerek ispat edin, yinede siz bilirsiniz ama ben o kadinla xxmutluxx'un yazdigi gibi o kadini arayip konusmam..

Senin yazdığında bir bakıma doğru ama ben şu yönden araması gerektiğini düşündüm...Kız arkadaşın sinir olduğunun farkında eee o da bunu istiyor...Selen görüşmek istemedikçe ondan uzak durmaya çalıştıkça kız diyecekki bak başardım bana gıcık oluyor...Birde aile faktörü var tabiki tamam selene hak veriyor olabilirler ama kız ne eder eder ağızlarından girer burunlarından çıkar seleni haksız gösterirse işte ben ona birşey yapmıyorum ama selen sorun yaratıyor izlenimi verebilir...O açıdan selen en azından onunla görüşüyormuş gibi sorun yokmuş göstersin ki aileden biri demesin sen kız dan köşe bucak kaçıyorsun görüşmüyorsun bile...Ben bu yüzden kızı aramasını söyledim

bakin bu acidan bakmamistim ama haklisiniz... bu kadin hem kari koca arasina giriyor hemde aile'de selen'de bir sorun var imajini vermek istiyor ve selen o kadinla gorusurse bu imaj kalklar o kadin aptal duruma tam duser demek istiyorsunuz.. haklisiniz.. simdi tam katiliyrm size

Bir noktada buluşmamıza sevindim...Selen şu an aileden uzak bu onun adına dezavantaj bence...Eşi görüşme demesinden anlamıyorsa kavga gürültü sorunu çözmüyorsa aptal numarasına yatmak en iyisi olacaktır bence...Eşiyle hele uzaktayken sorun yaşaması sadece selene zarar...Selencim sen şimdilik bu kız faktörünü zor olsada görmezden gel bence eşinle sırf bu konudan tartışma...Zamanla da kızla olan sorunu çözmüş gibi görün...Telefon işine aklın yatmadı mı sene de bir kere ara eşinin yanında ara eşine bak benim için o kız la görüşmek sorun değil izlenimi ver yeter benim fikrimce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…