Merhaba kızlar. Benim derdim esim ve ailesi 11 aylik evliyim. evlendigim gunun sabahından bu yana sorun yasiyorum. Esim ozunde iyi bi insan maddi bi skntimiz yok ama annesine bana ben anneme asigim diyecek kadar cok bagli. Babasida butun herseyimiz esimin parasıyla akinsa dahi onun uzerine olmasından dolayi surekli ewimizden bile benim ewim diye bahseder hergun alkol alir . Surekli muhabbeti sunu dovmustum suna su lafi soyledim gibi basit seylerle ovunur. Bi gun cebindeki silahi bilerek surekli bana donup gostermeye calisiodu. Biz evlendik ertesi gun bizim evin kapısının yumruklanmasi ile uyandik sebepte bizi merak etmisler:s benim 11 ayda yasadiklarim roman olur. Evlengimin 15. Gunu baska sehirde yasayacagimizi formalite icabi memlekette ev kurulduğunu öğrendim gittim bi sure yasadim. Ikinci bi ev duzduk once 1 aylik ewliydim 15 gun kaynanam geldi 5 gun kaynim ve tabi biz hafta sonlari memleketteyiz bizi ozleme gibi bi durumlari yok maksat gezip gormek.dayanamadim esyalarimin da getirilecegini duy7unca resti cektim. Istemiyorum diye 4 aylik evliydim 2 ay annemlerde kaldim. Babasinin bosaticam demelerini duydum. (Kizlar belki cok uzatiyorum ozurr dilerim ama cok doldum) sonra ortak arkadaslarimiz araya girerek bixi baristirdilar. 8 aylik evliyken esimin ayri odugumuz surecte eski sevgilisiyle mesajlastigini ogrendim bosanmaya kalktim esim.intihar etti. Affettim. En son patlama gecen hafta oldu ha bunlarin yaninda esim beni ailemin doldurdugunu dusunur ve dusmandir onlara gidip gelmez gelsede gece benu almaya geldiginde 1 saat ugrar. Ben bu durumu kendisiyle konustum olmadu babasina söyledim soz verdi hersey duzelecek diye ta ki gecen hafta olanlara kadar ben madem benim aileme gelmiyorsun bende senin ailene gitmiyorum dedim haa bu arada her pazar mecbur babasına gidilir isin olsa bile ertelenir . Bende gecen pazar gitmeyecegimui soyledim sonra esim cikip gitti babasi aradi seni aldiricam diye kaynim geldi aldi babasi bni odaya cekti artik benim yaptiklarindan biktigini ve bu isi yapamiyorsak bitirecegini (sanki onunla evliymisim gibi) inanin oykle seyler soyledi ki benim babama kinli olduklarinui bunun sebebi ise kinamda bibkac masaya kola konmadigi bundanda babamin suclu oldugu. Sonra bende dedim bende size kinliyim ama geliyorum senin oglun beni aldatti affettim dedim esimi çağırdı oda agzina geleni saydi babam seni cekmek zorunda degil intihar ettigini kimse bilmio intihar edip ayagima kapanan adam ewt dost hayati yasadim dovmelere kalkmalar fln kaynanami hic anlatmicam başınızı sisirnek istemiyorum . Sonuc olarsk 1 haftadir esimle konusmuyoruz babasi gile gidip yemegini yeyip geliyo ewe ne yapmaliyim kizlar bosanmalimiyim .lutfen bana akil verin