esim ve malesef ailesi

eda8988

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2013
45
0
6
35
Adana
Merhaba kızlar. Benim derdim esim ve ailesi 11 aylik evliyim. evlendigim gunun sabahından bu yana sorun yasiyorum. Esim ozunde iyi bi insan maddi bi skntimiz yok ama annesine bana ben anneme asigim diyecek kadar cok bagli. Babasida butun herseyimiz esimin parasıyla akinsa dahi onun uzerine olmasından dolayi surekli ewimizden bile benim ewim diye bahseder hergun alkol alir . Surekli muhabbeti sunu dovmustum suna su lafi soyledim gibi basit seylerle ovunur. Bi gun cebindeki silahi bilerek surekli bana donup gostermeye calisiodu. Biz evlendik ertesi gun bizim evin kapısının yumruklanmasi ile uyandik sebepte bizi merak etmisler:s benim 11 ayda yasadiklarim roman olur. Evlengimin 15. Gunu baska sehirde yasayacagimizi formalite icabi memlekette ev kurulduğunu öğrendim gittim bi sure yasadim. Ikinci bi ev duzduk once 1 aylik ewliydim 15 gun kaynanam geldi 5 gun kaynim ve tabi biz hafta sonlari memleketteyiz bizi ozleme gibi bi durumlari yok maksat gezip gormek.dayanamadim esyalarimin da getirilecegini duy7unca resti cektim. Istemiyorum diye 4 aylik evliydim 2 ay annemlerde kaldim. Babasinin bosaticam demelerini duydum. (Kizlar belki cok uzatiyorum ozurr dilerim ama cok doldum) sonra ortak arkadaslarimiz araya girerek bixi baristirdilar. 8 aylik evliyken esimin ayri odugumuz surecte eski sevgilisiyle mesajlastigini ogrendim bosanmaya kalktim esim.intihar etti. Affettim. En son patlama gecen hafta oldu ha bunlarin yaninda esim beni ailemin doldurdugunu dusunur ve dusmandir onlara gidip gelmez gelsede gece benu almaya geldiginde 1 saat ugrar. Ben bu durumu kendisiyle konustum olmadu babasina söyledim soz verdi hersey duzelecek diye ta ki gecen hafta olanlara kadar ben madem benim aileme gelmiyorsun bende senin ailene gitmiyorum dedim haa bu arada her pazar mecbur babasına gidilir isin olsa bile ertelenir . Bende gecen pazar gitmeyecegimui soyledim sonra esim cikip gitti babasi aradi seni aldiricam diye kaynim geldi aldi babasi bni odaya cekti artik benim yaptiklarindan biktigini ve bu isi yapamiyorsak bitirecegini (sanki onunla evliymisim gibi) inanin oykle seyler soyledi ki benim babama kinli olduklarinui bunun sebebi ise kinamda bibkac masaya kola konmadigi bundanda babamin suclu oldugu. Sonra bende dedim bende size kinliyim ama geliyorum senin oglun beni aldatti affettim dedim esimi çağırdı oda agzina geleni saydi babam seni cekmek zorunda degil intihar ettigini kimse bilmio intihar edip ayagima kapanan adam ewt dost hayati yasadim dovmelere kalkmalar fln kaynanami hic anlatmicam başınızı sisirnek istemiyorum . Sonuc olarsk 1 haftadir esimle konusmuyoruz babasi gile gidip yemegini yeyip geliyo ewe ne yapmaliyim kizlar bosanmalimiyim .lutfen bana akil verin

bence boşanmalısın,dost hayatı yaşadım,deyip dövmeye kalkan adamla nasıl devam edeceksin ki:34:

Dövmesiniden çok annesine aşık olması insanı öldürür..

Yani kayınvaliden iyi ise iyi bir şey..Ama kayınvalide sevmiyor ise seni Rabbim sana güç versin yardımcın olsun..

Keşke biraz akıllarını kullanabilseler..Karı koca arasına girmenin günahını anneye babaya serbest sanıyorlar..

bu kadar şeyin üstüne sadece 1 haftadır küslükmü var aranızda..
bazı şeylerin sonu başından belli olur......
burda kimse sana pat diye boşa gitsin diyemez ama bunları okuduktan sonra başka söyleyecek bişey kalmıyo ne yazıkki..
allah yardımcın olsun...

Son düzenleme:
Kayinvalidem melek gorunumlu seytandir esimle aram iyiyken her gun arar beni ama ne zaman esimle aram acik olsa aramayi keser. Kizlar benim mukrmmel bi isim vardi ve malesef biraktim baba ewine dönmek zor geliyo çünkü 2 ay ayriligimizda yasadim ben bunu cok uzuldum inanin ksfsm cok karisik.

Seyredenler vardır. Bir dizi var. "American Horror Story"
Hikayen, hayatın.. sanki bu dizinin Türk versiyonu gibi..

Bir an önce kurtar kendini. İnan bana bu kabusun etkisinden kurtulup geri baktığında neden bana bunu yapmalarına izin vermişim diyeceksin.

Canım evliliğin ilk 1 yılı kabus gibi geçer ama sizin oldukça karışmış...
Siz bunları çekmeye mecburmusunuz... Eşiniz özünde iyi bir insanmış , bin iyi olsun sizi koruyup kollamadıktan ve ailesini evine müdehale ettirdikten sonra özünün iyiliğinden bize ne haksızmıyım... Yol yakınken bebeğinde olmadan kurtul bu ortamdan diyorum ben ha düzelme durumun varsa yada buna gücün varsa bunun için çaba göster ama sanmıyorum düzeleceğini...

merhaba kızlar. Benim derdim esim ve ailesi 11 aylik evliyim. Evlendigim gunun sabahından bu yana sorun yasiyorum. Esim ozunde iyi bi insan maddi bi skntimiz yok ama annesine bana ben anneme asigim diyecek kadar cok bagli. Babasida butun herseyimiz esimin parasıyla akinsa dahi onun uzerine olmasından dolayi surekli ewimizden bile benim ewim diye bahseder hergun alkol alir . Surekli muhabbeti sunu dovmustum suna su lafi soyledim gibi basit seylerle ovunur. Bi gun cebindeki silahi bilerek surekli bana donup gostermeye calisiodu. Biz evlendik ertesi gun bizim evin kapısının yumruklanmasi ile uyandik sebepte bizi merak etmisler:s benim 11 ayda yasadiklarim roman olur. Evlengimin 15. Gunu baska sehirde yasayacagimizi formalite icabi memlekette ev kurulduğunu öğrendim gittim bi sure yasadim. ıkinci bi ev duzduk once 1 aylik ewliydim 15 gun kaynanam geldi 5 gun kaynim ve tabi biz hafta sonlari memleketteyiz bizi ozleme gibi bi durumlari yok maksat gezip gormek.dayanamadim esyalarimin da getirilecegini duy7unca resti cektim. ıstemiyorum diye 4 aylik evliydim 2 ay annemlerde kaldim. Babasinin bosaticam demelerini duydum. (kizlar belki cok uzatiyorum ozurr dilerim ama cok doldum) sonra ortak arkadaslarimiz araya girerek bixi baristirdilar. 8 aylik evliyken esimin ayri odugumuz surecte eski sevgilisiyle mesajlastigini ogrendim bosanmaya kalktim esim.intihar etti. Affettim. En son patlama gecen hafta oldu ha bunlarin yaninda esim beni ailemin doldurdugunu dusunur ve dusmandir onlara gidip gelmez gelsede gece benu almaya geldiginde 1 saat ugrar. Ben bu durumu kendisiyle konustum olmadu babasina söyledim soz verdi hersey duzelecek diye ta ki gecen hafta olanlara kadar ben madem benim aileme gelmiyorsun bende senin ailene gitmiyorum dedim haa bu arada her pazar mecbur babasına gidilir isin olsa bile ertelenir . Bende gecen pazar gitmeyecegimui soyledim sonra esim cikip gitti babasi aradi seni aldiricam diye kaynim geldi aldi babasi bni odaya cekti artik benim yaptiklarindan biktigini ve bu isi yapamiyorsak bitirecegini (sanki onunla evliymisim gibi) inanin oykle seyler soyledi ki benim babama kinli olduklarinui bunun sebebi ise kinamda bibkac masaya kola konmadigi bundanda babamin suclu oldugu. Sonra bende dedim bende size kinliyim ama geliyorum senin oglun beni aldatti affettim dedim esimi çağırdı oda agzina geleni saydi babam seni cekmek zorunda degil intihar ettigini kimse bilmio intihar edip ayagima kapanan adam ewt dost hayati yasadim dovmelere kalkmalar fln kaynanami hic anlatmicam başınızı sisirnek istemiyorum . Sonuc olarsk 1 haftadir esimle konusmuyoruz babasi gile gidip yemegini yeyip geliyo ewe ne yapmaliyim kizlar bosanmalimiyim .lutfen bana akil verin

aklı başında her kadın sana boşan der
anlattıklarından ötürü!!!
Bunlar senin evliliğnde mutlu olmana izin vermez böle gelmiş böle gider canım
ilerde düzelir diye düşünme düzelir diye bende çok ödün verdim
şimdi geçmişe döndüğümde dediğim tek şey keşke şunu yaptıklarında bıraksaymışım ne kadar
:30:aptalmışım

kayinvalidem melek gorunumlu seytandir esimle aram iyiyken her gun arar beni ama ne zaman esimle aram acik olsa aramayi keser. Kizlar benim mukrmmel bi isim vardi ve malesef biraktim baba ewine dönmek zor geliyo çünkü 2 ay ayriligimizda yasadim ben bunu cok uzuldum inanin ksfsm cok karisik.

baba evi zordur bilirm
ama böle hayat geçermi
böle yaşamaktansa ilerde çocuklarında olucak çocuğunda yoksa bence en baştan yap bunu
sana yazık ilerde çok pişmanlık duyarsın
ilk başlarda zor olsada sonra alışıcaksın bunlarla hayat geçmez yazık etme hayatında

bi kadının hayatı bu kadar basit olamaz
ya :20::20:

maalesef evlilik denilen şey sürekli idare etmek ve dengede tutmak gerektiren bir durum.Yapacağın tek şey;eşinle seni rahatsız eden durumları sakin bir şekilde konuşman ve seni üzen insanların yanında durmak gibi bir mecburiyetin olmadığını ve senin ve evliliğinizin bu durumdan kötü bir şekilde etkilendiğinizi belirtmen.Eğer onlarla muhatap olmak istemiyorsan kendine bir iş bulabilirsin.bir meşgale.Çlışma durumun varsa çalış,eğitim hayatında bir eksiklik varsa onu tamamla.ve bunlara kafanı takma.görmezden ve duymazdan gel.Kendini bişeylerle meşgul ettiğin sürece geçmişede takılmayacaksın.

Yalnız şuda bir gerçek HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMEZ.

Bilmiyorum cok kararsizim kizlar herkeste değişik bi sorun war hani bosansam daha iyisi olurmu diye düşünüyorum.

maalesef evlilik denilen şey sürekli idare etmek ve dengede tutmak gerektiren bir durum.Yapacağın tek şey;eşinle seni rahatsız eden durumları sakin bir şekilde konuşman ve seni üzen insanların yanında durmak gibi bir mecburiyetin olmadığını ve senin ve evliliğinizin bu durumdan kötü bir şekilde etkilendiğinizi belirtmen.Eğer onlarla muhatap olmak istemiyorsan kendine bir iş bulabilirsin.bir meşgale.Çlışma durumun varsa çalış,eğitim hayatında bir eksiklik varsa onu tamamla.ve bunlara kafanı takma.görmezden ve duymazdan gel.Kendini bişeylerle meşgul ettiğin sürece geçmişede takılmayacaksın.

Yalnız şuda bir gerçek HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMEZ.

Iktisat mezunuyum calistirmanm diyordu ama sanirim artik onu dinlemeyeceim inanin tek çözüm bosanmak gibi geliyor ama o guvu kendimde bulamıyorum

boşanmak çözüm olabilir ama boşandıktan sonra kimseye muhtaç olmadan hayatını devam ettirebilecekmisin bakalım.madem üniversite mezunusun kullan bunu.evde oturupta onun bunun kahrını niye çekiyosun,bak hasta olursun sonra.güçlü bir kadın gibi davran.hem onun ailesine hemde ona karşı.İçin kan ağlasada asla belli etme.Gül,eğlen.fırsat verme onlara.

Biraz karışık olmuş
Ama çok ağır şeyler yaşamışsın

Yaşayacağını sandığın ev bile gerçek değil, formaliteymiş
Sonra başka şehirde size ev kurmaya kalkmışlar
Annenin evine dönmüşsün
Sonra barıştırmışlar sizi ama
Bu arada eşinin eski sevgilisiyle mesajlaştığını öğrenip ayrılmak istemişsin
Eşin intihara kalkınca affetmişsin

Yine de paşa senin ailene gelmiyomuş
Bende seninkine gelmiyorum artık demişsin
Bir Pazar gitmeyince babası kıyameti koparmış
Eşin de onu haklı bulup utanmadan hem dost hayatı yaşadım demiş hem el kaldırmış

Doğru anladım sanırım
Tabi ki boşanmalısın
Ailece tırlaklar bunlar
Ve eşin hem suçlu hem güçlü maalesef

Boşanmalıyım mı derken ?? :ssz: Hala yani...

Boşanmayın belki bir kaç roman daha yazarsınız bundan sonra yaşayacaklarınızdan:45:

Merhaba kızlar. Benim derdim esim ve ailesi 11 aylik evliyim. evlendigim gunun sabahından bu yana sorun yasiyorum. Esim ozunde iyi bi insan maddi bi skntimiz yok ama annesine bana ben anneme asigim diyecek kadar cok bagli. Babasida butun herseyimiz esimin parasıyla akinsa dahi onun uzerine olmasından dolayi surekli ewimizden bile benim ewim diye bahseder hergun alkol alir . Surekli muhabbeti sunu dovmustum suna su lafi soyledim gibi basit seylerle ovunur. Bi gun cebindeki silahi bilerek surekli bana donup gostermeye calisiodu. Biz evlendik ertesi gun bizim evin kapısının yumruklanmasi ile uyandik sebepte bizi merak etmisler:s benim 11 ayda yasadiklarim roman olur. Evlengimin 15. Gunu baska sehirde yasayacagimizi formalite icabi memlekette ev kurulduğunu öğrendim gittim bi sure yasadim. Ikinci bi ev duzduk once 1 aylik ewliydim 15 gun kaynanam geldi 5 gun kaynim ve tabi biz hafta sonlari memleketteyiz bizi ozleme gibi bi durumlari yok maksat gezip gormek.dayanamadim esyalarimin da getirilecegini duy7unca resti cektim. Istemiyorum diye 4 aylik evliydim 2 ay annemlerde kaldim. Babasinin bosaticam demelerini duydum. (Kizlar belki cok uzatiyorum ozurr dilerim ama cok doldum) sonra ortak arkadaslarimiz araya girerek bixi baristirdilar. 8 aylik evliyken esimin ayri odugumuz surecte eski sevgilisiyle mesajlastigini ogrendim bosanmaya kalktim esim.intihar etti. Affettim. En son patlama gecen hafta oldu ha bunlarin yaninda esim beni ailemin doldurdugunu dusunur ve dusmandir onlara gidip gelmez gelsede gece benu almaya geldiginde 1 saat ugrar. Ben bu durumu kendisiyle konustum olmadu babasina söyledim soz verdi hersey duzelecek diye ta ki gecen hafta olanlara kadar ben madem benim aileme gelmiyorsun bende senin ailene gitmiyorum dedim haa bu arada her pazar mecbur babasına gidilir isin olsa bile ertelenir . Bende gecen pazar gitmeyecegimui soyledim sonra esim cikip gitti babasi aradi seni aldiricam diye kaynim geldi aldi babasi bni odaya cekti artik benim yaptiklarindan biktigini ve bu isi yapamiyorsak bitirecegini (sanki onunla evliymisim gibi) inanin oykle seyler soyledi ki benim babama kinli olduklarinui bunun sebebi ise kinamda bibkac masaya kola konmadigi bundanda babamin suclu oldugu. Sonra bende dedim bende size kinliyim ama geliyorum senin oglun beni aldatti affettim dedim esimi çağırdı oda agzina geleni saydi babam seni cekmek zorunda degil intihar ettigini kimse bilmio intihar edip ayagima kapanan adam ewt dost hayati yasadim dovmelere kalkmalar fln kaynanami hic anlatmicam başınızı sisirnek istemiyorum . Sonuc olarsk 1 haftadir esimle konusmuyoruz babasi gile gidip yemegini yeyip geliyo ewe ne yapmaliyim kizlar bosanmalimiyim .lutfen bana akil verin

valla canım benim iyi bile dayanmışsın durman hata daha çoluk çocuk yokken git ailene anlat durumu aç davanı sonrası için daha kötü şeyler olabilir allah korusun

Bu evlilik devam ederse yakında,
psikolojim çok bozuk,
eşime güvenemiyorum,
paranoyak mı oluyorum,
hayatım ev ve eşin ailesinden ibaret,
kendime güvenim kalmadı...

gibi gibi konularla ve daha da ağır sorunlarla hayatın devam edecek.

Ailenin yanına döndüğündeyse belki bir kaç ay özlem, alışmaya çalışmak gibi ufak ve atlatılır sorunlar yaşayıp, hayatını düzene sokacaksın.

hem zaten o ne öyle yok silah gösterme yok adam dövme bu nasıl adam ki gelinine bunları anlatmış başta!
Eşineyse dost hayatı lafından sonra söyleyecek söz bulamıyorum, Allah herkesi bildiği gibi yapsın..

Son düzenleme:
allah yardımcın olsun belliki sorunlu değişik bi aile ama net anlamadım canım yazdıklarını biraz karışık geldi bana oda senin dolduğundan sanırım konular birbirine girmiş. eşininailesinden uzak durman lazım ama bu nasıl olacak eşin ailesinden etkileniyo bi oluru varsa uzaklaşman lazım boşanmak okadar kolay değil önce düzeltilmesi için bişeyler düşünmek lazım

Bilmiyorum cok kararsizim kizlar herkeste değişik bi sorun war hani bosansam daha iyisi olurmu diye düşünüyorum.

sen bu konuyu neden açtın anlamadım
boşanmak istemiyorsun
sanırım içini döktün biraz rahatladın
sonra aynı şeyleri yaşayınca tekrar konu açıp rahatlayacakmısın
kendine eziyet ettigin farkındamısın arkadaşım

Back
X