Eşim ve oğlum :((

Bence hiç eşit tartmamissiniz. Küçük bi çocuğun en büyük ihtiyacı sevgidir.
Gizli sevmeniz ona travma yasatabilir hanımefendi .

Eşiniz sizinle evlenirken bilmiyor muydu çocuğunuz olduğunu .
Haaayret bişey!

Çocuğum yok ama şöyle bir örnek vereyim sizinki gibi kesinlikle olamaz tabi, kedim var eşim çok sevmiyor kedileri ama birşeyde demiyor ben çok seviyorum diye evladım gibi çünkü.
Bazen üstüne falan gitmek istiyor kızım eşim kışt pışt yapıyor çok zoruma gidiyor senin çocuğun nasıl katlanıyorsun anlamıyorum.
Laf söylese hemen kavga ediyorum kedime, laf etme diye çemkiriyorum küsüyorum normalde de hiç kavga eden çift değiliz bide çocuk olsa konu bilemedim :KK12:

Babalığı tatmamış olmasıyla alakası yok etrafımızda birçok örnek var kendi çocuğu gibi seven koruyan biyolojik olmayan gerçek baba ve anne... Eşinizin ruhunda yok maalesef, keşke evlenmeden önce iyice bir gözlemleseydiniz. Siz içeride oğlunuzla oynarken onun küsmesi değil size katılması gerekiyor gizli gizli sevmek de ne, yakında ergenliğe de girince nasıl olacak ruh hali çocuğunuzun düşünebiliyor musunuz. Neyse çok da fazla uzatıp ağzımı bozmak istemiyorum Allah çocuğunuza güzel kapılar açsın, çok mutlu büyüsün

Allahım mutlulugınuzu daım etsın ne güzel benımde tek ıstedıgım huzur defalarca dedım ama o sürek lı elestırır hep olumsuz bı şekilde fazlasıyla canımın sıkılmasına rağmen kavga cıkarmama rağmen ucbesgun bısey yok sanra aynı oglumda benı çok kıskanır esımde bu çok zor bı durum pedogog kızınız olsaydı daha az zorlanırdınız dedı erkek annenın ılk aşkıdır paylasamaz dedı esımde dıyo ısrarla benımde bı cocugum olsun o duyguyu bılım bende çok korkuyorum
Günaydın canım
Oğluşun geldi aklıma konuna baktım valla konu çocuk olunca dayanamıyorum.Benimde oğlum aynı yaşta olunca hiç dayanamıyorum çünkü o yavrunun ne hissettiğini daha iyi anlıyorum canım.Yanlış anlama ama sana tavsiyem bu duygulardaki bir adam için çocuk yapma kendi çocuğuna ayrı davranır oğluna ayrı ve çocuk iyice boşluğa düşer tamda ergenlik öncesi yazık olur ve seninde elin kolun bağlanır istesende kapıyı gösteremezsin olan yine senin kuzuna olur.Konularına baktım da ikinci çocuk için tedavi oluyorsun bunu oğluna yapma lütfen evlendiğin adam şimdiden çocuğunu dışlıyor bi de bebek olunca vay oğlunun haline.
Lütfen şimdiden kendine bir ış bul çalış ayakların üzerınde dur ve evladini bu olgunlaşmamış,bu insanı duygulardan haberi olmayan adama muhtaç etme..
Gerekirse hangi memlekette yaşıyorsun bilmem ama oğluşuna okulu için burs desteğinde bulunurum bunu tüm samimi duygularımla yazıyorum.Beni yanış anlamanı istemem ben hem bir anneyım hem bir öğretmenım sizin durumunuzu yaşayan çok velım oldu elimizden geldiğince destek olmaya çalıştik.

Hayır çocuk dışında çok cıddı problemımız yok kı bu yetıyor fazlasıyla başka sorun kaldırıcak durumda degılım mesala 2 saat önce tartıştık cıktı gezdı 2 saat sımdı geldı dırek yatakodasına gırdı uyudu
Böyle vicdanı olmayan adamlarin yerin dibine kadar yolu var bence.

Back
X