- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklımdakileri okudunuz :) Aynen katılıyorum arkadaşa.."Biz görmeden duruyoruz ya,siz de durun" demek sağlıklı bir düşünce mi?
Anne baba ile dede babaanne-anneanne bir olabilir mi?
Konu sahibinin üstüne neden gidilmiş hiç anlamadım.
Böyle bişey teklif eden,gerekçesi de bu olan kayınvalide haklı olabilir mi Allahaşkına?
Siz haklısınız ninght.
Sevsinler, düşkün olsunlar çok güzel ama şu kıyaslama ile bebeğin kendilerine gönderilmesini istemek abes.
Çocuk için de iyi olmaz zaten orası ayrı
Büyütmeyin,reddetmişsiniz zaten,üstünde durmayın,sizin kararlı duruşunuz onları tutar zaten.
İki yaşında ki çocuğun iki ay anne ve babasından ayrı kalabileceğini düşünen "dedesinde/babanne de kalsa ne olacak " diyen arkadaşlar.Cocuk gelisimine yönelik tek bilginiz bebege ilk 6 ay anne sütü verilmelidirden ibaret olmasın.![]()
Çocuğunuz var mı acaba? Küçücük bebeğinizden ayrı ne kadar durabilirsiniz? Kadın torununu görmesinler sevdirmem mi diyor?Kimse sevginize bir şey demiyor da torunlarını da görmesin mi insanlar? Sanki sizden alıp kaçıracaklar gibi davranıyorsunuz. Aşırı evhamlısınız, hiç sağlıklı bulmadım durumunuzu.
Çocuğunuz var mı acaba? Küçücük bebeğinizden ayrı ne kadar durabilirsiniz? Kadın torununu görmesinler sevdirmem mi diyor?
Yazın bizimle kalsın demiş kv ondan dert yanıyor. Sırf eleştirmek için yorum yapıyorsunuz
Esim de olmaz Bız ondan ayrı kalamayız dedı diyor ki biz ayrı kalıyoruz ya sız de ayrı kalın Bız de özledik diyor. Esim de isteyen gelsin sevsin görsün kapımız acık her zaman dedi. Çok seviyorlar evet ama benimle nasıl bir tutuyorlar anlamıyorum ben annesiyim onun.
Evhamlı filan değil bende bir anne olarak çocuğumun bensiz bir yere gitmesine asla müsade etmem. Kaldı ki yukarıdaki mesajda olan cümle anneyi hiçe saymaktır. Başka farklı bir görüşü yok bunun zaten. İstedikleri vakit gelip görüyorlarmış kaldı ki.Yazın bizimle kalsın'ı nerede demiş? Benim ilk mesajında gördüğüm şey özledik demişler. Bizimle kalsın derler kesin diyor, zihin okuması yapıyor. Bunun çocuğumun olup olmamasıyla alakası yok olmasa da empatik yaklaşabilirim. Bana aşırı evhamlı geldi konu sahibi, herkes benimle aynı fikirde olmak zorunda da değil. Buraya konu açıyorsa herkesten fikir almak için, kendini sorgulamak için açıyor; fikir dayatması yapmak için değil. Ben haksız mıyım diye sonunda sorması da kendinden şüphelendiğini gösteriyor zaten.
Evhamlı filan değil bende bir anne olarak çocuğumun bensiz bir yere gitmesine asla müsade etmem. Kaldı ki yukarıdaki mesajda olan cümle anneyi hiçe saymaktır. Başka farklı bir görüşü yok bunun zaten. İstedikleri vakit gelip görüyorlarmış kaldı ki.
Mesele şu dün kv aradı esime diyor ki baban diyor kı oğlanı getirin çok özledim biz bakalım okul kapanasıya kadar demek istedi sanırım
Mecbursam veririm niye vermim.Annem de dedı ona da vermiyorum. Kimseye vermiyorum . Daha kucuk. Buyuk bile olsa o benım evladım annesine ihtiyacı var siz verebiliyorsanız verin
Bence siz o dönem okul çağındaydiniz.Yoksa yazın değil kışın da giderdiniz.Gercekten iki yaş anneden uzun süreli ayrılık için erken canım.Benim eşim kızım 2.5 yaşındayken yurtdisi görevine gitti.6 ay hiç gelmedi.Bir nisan gecesi yolcu etmiştik eşimi.Gokyuzunde yildizlari gostermistim ona.Sonraki gecelerde kizim akşamları beni balkona cikarttirdi ve yıldızları gösterip "baba gel" derdi.İnternetten görüşme olanağı bulduğumuz da ise babasına tavır aldı ve kolidora gidip sırtını ekrana döndü.Bu aylarca sürdü.Yolda unuformali birini görünce baba diye seslendi ama ekranda babasının suratına bile bakmadi.Esim döndüğünde de bir süre ona uzak davrandı kizimMecbursam veririm niye vermim.
Ben her yaz anneannemde 3 ay kalıyordum.
Cok da güzeldi ozamanlar tatil gibi geliyordu bana.
Okul cağında da kaldim 1 yasindaykende kalmisim.Bence siz o dönem okul çağındaydiniz.Yoksa yazın değil kışın da giderdiniz.Gercekten iki yaş anneden uzun süreli ayrılık için erken canım.Benim eşim kızım 2.5 yaşındayken yurtdisi görevine gitti.6 ay hiç gelmedi.Bir nisan gecesi yolcu etmiştik eşimi.Gokyuzunde yildizlari gostermistim ona.Sonraki gecelerde kizim akşamları beni balkona cikarttirdi ve yıldızları gösterip "baba gel" derdi.İnternetten görüşme olanağı bulduğumuz da ise babasına tavır aldı ve kolidora gidip sırtını ekrana döndü.Bu aylarca sürdü.Yolda unuformali birini görünce baba diye seslendi ama ekranda babasının suratına bile bakmadi.Esim döndüğünde de bir süre ona uzak davrandı kizim![]()
Çok büyük birşey, benim arkadaşımin annesi sizin gibi davrandığı için, arkadasim annesinin yüzüne gülüyor olmasına rağmen arkasından canı cehenneme diyor.Okul cağında da kaldim 1 yasindaykende kalmisim.
Dedem kansermis.
Aynı evde yaşıyorlarmış annemler
Gelen giden vs.
Bana anneannemler baya bakmis.
Sonra dedem vefat etmiş yine gelen giden cenaze kurani vs bayada oyle kalmisim.
Sonra okul dönemlerinde kaldim.
Yani insan mecbur olursa bırakır ne olacak yani.
Bende anneme çocuğumu biraktim.
1 ay gormedim.
Oglum 3 yaşındaydı
Esim ameliyat oldu ilgilenmem gerekti
Annemde kaldı oglum.
Çok büyük birşey değil yani.
Ozamanları hatırlamıyorum ki.Çok büyük birşey, benim arkadaşım annesi sizin gibi davrandığı için annesinin yüzüne gülüyor olmasına rağmen arkasından canı cehenneme diyor annesi icin.
Siz saglik problemlerinden bahsetmissiniz. Mecburiyet baska birsey. Ama normal şartlarda bahsettiğiniz şey çok büyük bir şey. 3 yaşında cocuk 1 ay anneden ayrı kalmamali...
Bırakın annenizi Anneannenize bile bırakırım diyorsanız, uzatmaya gerek yok. Herkesin annelik anlayışı ve sevgisini yasayıs sekli farklı. Saygılar. ..Ozamanları hatırlamıyorum ki.
Nasıl anneme laf edim hatırlamadığım biseye.
Daha sonra 1.siniftan itibaren ve daha öncesinde de her yaz okul kapanınca annem yolladı bende severek gittim.
Bahçeli bir evi var anneannemin.
Bizede cok ilgiliydi hep hala oyledir.
Babaannemde bizimle yasiyordu.
Yaşlılarla buyumekden keyif duyuyorum
Iyiki oyle buyumusum.
Anneme karşıda hic bir zaman beni yolladığı icin aklımdan bisi gecirmedim.
Iyiki yollamis.
Çok güzel kuzenlerimle dedosumla bahceli bir evde muazzam cocukluk gecirdim.
Ailemden daha cok ilgilendiler.
Ne istersem alindi.
Yani cocuk annesine kinlenecek beni yolladı diye ne alaka ya.
Koca bir saçmalik.
Ben evlendim çocuğum oldu hala yazları gidip 1 hafta 2 hafta kaldim anneannemde.
Hâlâ gitmeye calisirim.
Okadar uzun kalamasamda hâl hatırlarını sorarim.
Şimdi 2. Çocuğum olacak yine gidip kalacagim.
Anneannem iyi olsa yaşlı artik ve ameliyatlı çocuğumu bile bırakırım sevmek istese kalsin dese.
Ne var bunda ya.
Bu arada ben oglumdan ayri kaldim cocugumda bic etkilenmedi.Çok büyük birşey, benim arkadaşımin annesi sizin gibi davrandığı için, arkadasim annesinin yüzüne gülüyor olmasına rağmen arkasından canı cehenneme diyor.
Siz saglik problemlerinden bahsetmissiniz. Mecburiyet baska birsey. Ama normal şartlarda bahsettiğiniz şey çok büyük bir şey. 3 yaşında cocuk 1 ay anneden ayrı kalmamali...