- 4 Mart 2012
- 15.736
- 36.491
- 798
- Konu Sahibi Sonumudumsun
- #21
...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır kabul etmıyor kıskandıgını ama mesala yatağa gectıgınde hemen bende gecıcem oglumla otursam surat yapar beraber bugün oglumla uyuyalım desem kabul etmez ona gore büyük herseyı dusunmelı dıyor çok şımarık kı öyle asla degıl yanı ne bılım ama soruyorum asla kabul etmıyorKıskandığını açıkca size söylüyor mu ?
Evladınız küçükmüş zaten tam oyun çağı, eşiniz tepki koyuyor mu birlikte vakit gecirmenize.
Hayır kabul etmıyor kıskandıgını ama mesala yatağa gectıgınde hemen bende gecıcem oglumla otursam surat yapar beraber bugün oglumla uyuyalım desem kabul etmez ona gore büyük herseyı dusunmelı dıyor çok şımarık kı öyle asla degıl yanı ne bılım ama soruyorum asla kabul etmıyor
Hayır çocuk dışında çok cıddı problemımız yok kı bu yetıyor fazlasıyla başka sorun kaldırıcak durumda degılım mesala 2 saat önce tartıştık cıktı gezdı 2 saat sımdı geldı dırek yatakodasına gırdı uyuduBabalık değil de abilik yapması gerektiğini ona hatırlatın. Çocuğunuzun da ilgiye ihtiyacı var eşinizin de bunu es gecemezsiniz zaten. Çocuk konusu dışında başka kırdığı konular var mı sizi genel anlamda karakter olarak soruyorum.
Hayır çocuk dışında çok cıddı problemımız yok kı bu yetıyor fazlasıyla başka sorun kaldırıcak durumda degılım mesala 2 saat önce tartıştık cıktı gezdı 2 saat sımdı geldı dırek yatakodasına gırdı uyudu
Onada çok ılgılıyım ama yetmıyor galıba yada ıtıraf etmıyor ama oğlumu kabullenemıyorTartışmalarınız genelde çocuk yüzünden cıkıyor o zaman cnm. Kendine yediremiyor demek ki ilginizi çocuğunuza vermenizi. Etrafında pervane ol mu istiyor ne !
Onada çok ılgılıyım ama yetmıyor galıba yada ıtıraf etmıyor ama oğlumu kabullenemıyor
Canım oğlunu kabullenemiyorsa sende kapıyı göstereceksin.O evlat kolay yetişmiyor el oğlu ezsin örselesin diye doğurmadın herhalde..Bu arada canım sen çalışıyor musun? Mesleğin var mı?Onada çok ılgılıyım ama yetmıyor galıba yada ıtıraf etmıyor ama oğlumu kabullenemıyor
Çalışmıyorum maalesef bı meslegımde yok gelırımde bunuda bılıyo ama ben asla eyvallah etmıyorum kacdefa teklıf ettım gıdebılırsın dıyeCanım oğlunu kabullenemiyorsa sende kapıyı göstereceksin.O evlat kolay yetişmiyor el oğlu ezsin örselesin diye doğurmadın herhalde..Bu arada canım sen çalışıyor musun? Mesleğin var mı?
Aynen canım asla eyvallah ta etme yeter ki yavrunla huzurun olsun , onunla kuru ekmekte yesen eyvallah etme..Çocuğundan kimse kıymetli olmamalı .Özel olmayacaksa ne ış yaparsın,gelirin nasıl canım tek kalırsan geçinebilir misin?Çalışmıyorum maalesef bı meslegımde yok gelırımde bunuda bılıyo ama ben asla eyvallah etmıyorum kacdefa teklıf ettım gıdebılırsın dıye
Pardon canım çalışmıyormuşsun çalışıyorsun sandım.Aynen canım asla eyvallah ta etme yeter ki yavrunla huzurun olsun , onunla kuru ekmekte yesen eyvallah etme..Çocuğundan kimse kıymetli olmamalı .Özel olmayacaksa ne ış yaparsın,gelirin nasıl canım tek kalırsan geçinebilir misin?
İlk evliliğimden 1 kızım var 2. Evliliğimi bekar biriyle yaptım çocuğu olmadığı için babalık duygusunu bilmiyor ama bir anne evladı olduğunu hiç unutmamış çok şükür.Kızlar yardımınıza ıhtıyacım var benım 2 evlılıgım ılk evlılıgımden 1oglum var 11 yasında 2 esım bekar doğal olarak babalık falan bılmıyor nısanda 2yıl olucak evleneli benım derdım oglumla esşimin arasında kalmaktan çok Yoruldum bırbırlerını kıskanıyorlar sorsam kıskanmıyolar ama ben bılıyorum oğlum hiperaktif çok konuşkan bır çocuk esım bu yüzden terslıyor az konuş falan dıye anne ve babamı kaybettım kardeslerım falanda yok esımı aılem yerine koydum oda sürekli oğlunu düşünüyorsun benı dusunmıyosun falan dıyor aksıne ben oğlumu ayrı onu ayrı seviyorum terazıyı dengede tutuyorum oğlumu gızlı sevdıgım zamanlar bıle oluyor bu durum duzelırmı sızce benım durumunda olanlar varmı kusura bakmayın uzun oldu kızlar
Allahım mutlulugınuzu daım etsın ne güzel benımde tek ıstedıgım huzur defalarca dedım ama o sürek lı elestırır hep olumsuz bı şekilde fazlasıyla canımın sıkılmasına rağmen kavga cıkarmama rağmen ucbesgun bısey yok sanra aynı oglumda benı çok kıskanır esımde bu çok zor bı durum pedogog kızınız olsaydı daha az zorlanırdınız dedı erkek annenın ılk aşkıdır paylasamaz dedı esımde dıyo ısrarla benımde bı cocugum olsun o duyguyu bılım bende çok korkuyorumİlk evliliğimden 1 kızım var 2. Evliliğimi bekar biriyle yaptım çocuğu olmadığı için babalık duygusunu bilmiyor ama bir anne evladı olduğunu hiç unutmamış çok şükür.
Bana sürekli çocuğunun sana ihtiyacı var der onunla oturur güzelce konuşur dertleşirler bana hiçbirşey yansıtmazlar.
Ne bileyim bu çocuğunuzun değil eşinizin idare etmesi gereken bir durum ve babalık duygusunu tatmakla alakası yok tamamen İNSANİ bir yaklaşım.
Bence siz eşinizle oturup konuşun.