- 20 Ağustos 2015
- 6.549
- 15.774
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amliyat olduğumu bilmiyorlar. Evet detaycıyımAmeliyat olmuşsunuz belki size destek olmak istediler.
Herşey de bu kadar detaycı mısınız?
Sizin için de zor olmus.demek çoğu insan bunu yasıyor. Evet seviyorlar ne guzel ama çocugun yerı annesinin yanıdır.Boşverin,en azından size söylemeye cesaret edememisler.Benim ilk çocuğum 9 aylikti.Ucretsiz izindeydim.Bayramda yanlarına gittiğimde "çocuğumuzu burada bırakacaksıniz,bakıcıya biraktirmayiz,tatillerde gelip görürsünüz" demişlerdi.Esim yanımda ama ondan çıt çıkmıyor....anladım arkamdan birseylerin konuşulup karara bağlandığını ....Ben o zaman " Benim aslan gibi kocam var ,ben istifa ederim,o çalışıp ekmeğimizi getirir ben de bebegimize bakarım.Ben evin kadınıyım,çalışmak zorunda değilim" dedim.Ben boyle politik davranmasam ciddi tartışma çıkacaktı ,eşimin büyük babası bile "ne demek bırakacaksıniz çocuğu burda " diye laf yarıştırdı.Esim benim cevabım üstüne "bu konu kapandı,ben bakarım aileme " dedi.Ben ücretsiz iznimi uzattım ve kızım 2 yaşını doldurmaya yakın ise döndüm.İstifa ederim korkusu ile eşimin ailesi bir daha ağzını açmadı.
Hanımefendi konuyu nasıl okuyorsunuz hıc anlamadım. benım anlattığım meselenin kreşle ne ilgisi var. Kreşe verseydim de çocugu isteyecekti. Meseleye çok farklı yerden bakmışsınız hayret. ayrıca kreşin faydasını bende bılıyorum öğretmenim ben. Kucuk olduğunu dusunduğüm için vermedim 3 yası uygun gördüm. Ailemi de bakması konusunda zorlamadım.bakıcıya da verebilirdim yenı bir ile tayinimiz çıktı ailem de vermek istemedi başkasına Onlar da dedi kucuk bır sene daha bakalım dediler merakınızı gıdermişimdir umarım.
Amliyat olduğumu bilmiyorlar. Evet detaycıyım
+1Bence torunlarini gormek istemeleri gayett tabii bi olay ama uzak mesafede uzun sure anne ve baba basil ayri kalabilirki
Sizinle tartışmak istemiyorum. Ben sızın tepkinizı sağlıklı bulmadım. Evet haklısın Buyuk çocuk evlenecek neredeyse. Ya herkesin sevgilisi anlayışı başka tamam mı. Sen ver arkadasım çocugunu bır ay ıkı ay Yetti yani açıklama yapmaktan bıktım. Ben gelip baksınlar demedim asla da sorun yapmıyoruz bu konuyu. Sen sağlıkla kalBu atar neye? Sirf kv'deyi sövmedimmi diye? Ayrica çocuk küçük degil. 2 yaşi geçmiş bir çocuk gayet uygun kreş için. Ben şahsen içten içe kayin ailem gelmediği için kirilcağima, annemlerin evini barkini birakmasini istemezdim.
Sonuçta büyük ihtimal ile kv'de onun için öyle konuştu. Anneniz birşeyler yapiyor diye ve kendise gelemediği için.
Halen diyorum abartilcak ve ya kirilcak birşey yok. Eşiniz tarafindan gereken cevap verildi. . Bu kadar alinmaniz normal değil. Hepimiz çocuklarimizi seviyoruz fakat sizin bağli değil, bağimli olduğunuzu düşünüyorum ve bu cidden sağlikli değil.
Annem de dedı ona da vermiyorum. Kimseye vermiyorum . Daha kucuk. Buyuk bile olsa o benım evladım annesine ihtiyacı var siz verebiliyorsanız verinAnneniz götüreyim bakım evimde dese bence verirsiniz.
K.v olduğu icin boyle dusunuyorsunuz.
Ben verin baksınlar demiyorum.
Ama tutumunuz bunu gosteriyor.
Bakıcı tutun ozaman.
Yahu ne kadar sacma konusuyorsunuz nasıl yorumluyorsunuz, aklım almıyor. Esim agac kabuğundan mı çıktı dedim. Gelip görmesinler mi dedim. Ben bır aylık falan veremem çocugu mu dedım. Siz verin ya çocugunuzu. Evladınızı bırakabılıyorsanız bırakınYani çocuğun yeri annesidir falan demişsiniz.
Çocuğunuzu evlatlık alalım dememişler.
Sonuçta onlar da babanne dede eşiniz de ağaç kovuğundan çıkmadı.
Bayramda gıdecegız, uzaktayızBenim oğlum 3.5 yaşında ben kendi ailemde de benden ayri kalmasını istemem, esiminde eskiden olmuyor muydu oluyordu ama zaman değişti herşey gibi, bu konuda ben özlem belirttiklerini düşünüyorum başlık farkli anlamda evet burasi kesin,yalnız çocuğun yasiyla orantılı zaten gidip 2 ay kalamaz. Evden uzakta yasi kadar gün sayisi ayri kalmalk diyor uzmanlar. Zoraki bir durum olmadığı sürece kimsede kalmasın zaten burda dede ve babaannenin özlemi , uygun zamanda ailece bir hafta sonu gidebilirsiniz cok uzak değilse
Sizinle tartışmak istemiyorum. Ben sızın tepkinizı sağlıklı bulmadım. Evet haklısın Buyuk çocuk evlenecek neredeyse. Ya herkesin sevgilisi anlayışı başka tamam mı. Sen ver arkadasım çocugunu bır ay ıkı ay Yetti yani açıklama yapmaktan bıktım. Ben gelip baksınlar demedim asla da sorun yapmıyoruz bu konuyu. Sen sağlıkla kal
Aynen bencede sızın anlama yeteneğiniz takdire şayan ıkı yaşındaki kucucuk çocuga küçük değil demenize de hayran kaldım. Uzatmayın artık konusmayalım. Aynı dili konusamıyoruz sizinleÖgretmenisiniz ve sabiriniz ve okudugunuzu anlama yeteneginiz takdire sayan. Ben 2 ay kayin ailede kalsin mi dedim? Elbette bir cocuk 2 ay ailesinden uzak kalmamali. Kac defa esiniz gereken cevabi verdi dedim. Sadece tepkiniz abartili dedim. Tipki bana karsi verdiginiz tepki gibi.
Neyse sadece sizi hakli gören mesajlara devam o zaman. Benden bu kadar. Sizde saglikla kalin.
Haklısınız daha çok küçük haliyle göndermek istememeniz normal ama eşiniz gerekli cevabı vermiş zaten,artık dert etmeyin derim.Benım hemen çocugum olmadı ben olmayacak sanıp çok üzülmüştüm ağlamıştım zor buldum onu.. Aşırı bağlıyım ona. Her anne boyle dır muhakkak belki ben fazla abartıyorum. Komsum neredeyse bir aylığına bırakıp gelmiş çocugunu ailesine. Ben yapamam. Yapanı da asla yadırgamam.olabılir.bizşm sene basında bır haftalık esimle yurt dısına gitmemiz gerektiğini o zaman verdik ama o bır hafta da aklım onda kaldı özledım. Hele hava alında ondan ayrılışım gözümün önüne gelince İcin hala sızlar. O daha ana kuzusu ki. Ben ayrılamam ondan. Belki sacma bulan belki de benimle aynı hisleri paylaşanlar vardır. Gece gece İcime oturdu ondan ayrı kalacakmısım gıbı bır sıkıntı o yuzden yazdım paylaşmak istedim. Ameliyat olduğum İcin su an babasıyla uyuyor kucağıma alamıyorum ona bile içim buruk bir an önce ıyılessem de yanına yatsam sevsem koklasam dıye