Eşim ve oyun

Hanevin

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
563
776
18
32
Slm kizlar konum şu esim bi savas oyunu oynuo ve orda gurubu var isten gelir bizi öper günúmüzü sorar dus alir direk oyuna baslar..iki gün önce grubumu degistirecem böyle olmuyo cok konusuyoruz size vakit ayiramiyorum demisti..dun yine hergün olduğu gibi oldu ama bu kez whatsapp programından grup arkadaslari ariyordu ve ben cok bozuldum sessiz kaldim ama keyfim baya kacmisti kizimi uyuttum odaya geldim "yüzün yine asik " dedi bnde kizdim "isten geliyorsun yüzünü gören cennetlik kızı uyuttum sen arkadasinla konustun öpmeden uyudu"
Tamam farkındayım size vakit ayirmiyorim..( sarildi bana )beni ariyorlar çünkü oyundan çıkıyorum grubu degistiriyorum eskisi gibi olmicak..
Bilmiorum duzelirmi bu oyun durumu aklım bugun cok kaldi:KK43:

Son düzenleme:
Eşimin sevdiği şeyleri kısıtlamayı sevmem o da beni kısıtlamaz. Ama ilişkinizi yıpratıyor ve sizi üzüyorsa bu durum eşinize dur deyin...

Slm kizlar konum şu esim bi savas oyunu oynuo ve orda gurubu var isten gelir bizi öper günúmüzü sorar dus alir direk oyuna baslar..iki gün önce grubumu degistirecem böyle olmuyo cok konusuyoruz size vakit ayiramiyorum demisti..dun yine hergün olduğu gibi oldu ama bu kez whatsapp programından grup arkadaslari ariyordu ve ben cok bozuldum sessiz kaldim ama keyfim baya kacmisti kizimi uyuttum odaya geldim "yüzün yine asik " dedi bnde kizdim "isten geliyorsun yüzünü gören cennetlik kızı uyuttum sen arkadasinla konustun öpden uyudu"
Tamam farkındayım size vakit ayirmiyorim..( sarildi bana )beni ariyorlar çünkü oyundan çıkıyorum grubu degistiriyorum eskisi gibi olmicak..
Bilmiorum duzelirmi bu oyun durumu aklım bugun cok kaldi:KK43:
Bilmem düzelir mi ama ben böyle koca istemem.
Çocuk gibi ne oyunu ayol karısını,bebeğini göremeyecek kadar!

Çocuk gibi oyun oynuyor diyorsunuz da adam gün boyu çalışıyor, sırf evlendi diye bu adam kendine, hobilerine bir vakit ayıramayacak mı? Ben erkek arkadaşımla birlikte oyun oynuyorum mesela, yeri geliyor o kendi hobileriyle ilgilenirken ben kendi hobilerimle ilgileniyorum. Evlenmeden önce bunları konuştuk, o da benim gibi sürekli yanyana mıçmıç ilişki sevmiyor, o oyununu oynarken sende kendine bir hobi bul onunla uğraş mesela. İlber Ortaylı'nın bir lafı vardı, "Türk milleti yalnız kalmayı öğrenememiş bir millet" diye, çok haklı

Çocuk gibi oyun oynuyor diyorsunuz da adam gün boyu çalışıyor, sırf evlendi diye bu adam kendine, hobilerine bir vakit ayıramayacak mı? Ben erkek arkadaşımla birlikte oyun oynuyorum mesela, yeri geliyor o kendi hobileriyle ilgilenirken ben kendi hobilerimle ilgileniyorum. Evlenmeden önce bunları konuştuk, o da benim gibi sürekli yanyana mıçmıç ilişki sevmiyor, o oyununu oynarken sende kendine bir hobi bul onunla uğraş mesela. İlber Ortaylı'nın bir lafı vardı, "Türk milleti yalnız kalmayı öğrenememiş bir millet" diye, çok haklı
Yüzünü göremiyoruz diyor arkadaşım.
Hobi dediğimiz boş vaktimizin bir parçasıdır,tamamı değildir.
Evliyken de öncelikler eştir,bebedir,bence.

O ne ya !!! Çocukluğunu yaşayamamış mi bu adam ,ergenler gibi oyuna kaptırmış kendini?! Bir de grup değiştirecek diyorsun ..adam size vakit ayırmıyor ,çocuğu babasından bir öpücük alamadan uykuya dalıyor ..normal mi ? Normallestirme ! Al elinden telefonu ,fırlat camdan aşağı ,bin parçaya bölünsün, bak bi daha cesaret edebiliyor mu oynamaya ,bırak grup değiştirmeyi ...

Ayda yılda bir oynarsın da rutine bağlamak aile babalarına yakışmıyor ..sorsan iyi babadır birde ..sevisirken napiyor bu adam " aşkım bekle ,bi saniye ,canım şimdi geldim ,aaa bak olmadı şimdi burayı geçmeliyim " gibi tavırlarla gidip geliyor mu yoksa elde telefon icraata mi bakıyor :) ( çok özür dilerim kırdıysam ,değişik bir tip ,içimde tutamadım :)

Yüzünü göremiyoruz diyor arkadaşım.
Hobi dediğimiz boş vaktimizin bir parçasıdır,tamamı değildir.
Evliyken de öncelikler eştir,bebedir,bence.

Çok oynaması tabii ki yanlış ama öyle hemcinslerim var ki ilgi meraklısı, ilgisiz yapamıyorlar, resmen eşlerine bağımlı yaşıyorlar.

Çok oynaması tabii ki yanlış ama öyle hemcinslerim var ki ilgi meraklısı, ilgisiz yapamıyorlar, resmen eşlerine bağımlı yaşıyorlar.
Eş bağımlılığı yanlıştır doğrudur konu o değil ki.
Herkesin hayatı kendine.
Benim de kocam bana çok bağımlıdır ama bir şikayetim yok mesela.
Ama burada arkadaş,aynı evin içinde görüşememekten bahsetmiş,farkettiyseniz.

Kizlar oynamasin demiyorumki isten gelsin birlikte yemek yiyelim kizla ilgilensin biraz sonra oyunu oynasin biraz uyumadan bir filmde acariz izler yatagimiza geceriz düzensiz olmasi bni sinir ediyo

Kafayı yemiş bu insanlar.
Erkeği kadını yok artık iyice kafayı yediler oyun oyun diye. Ben olsam engellerdim bir şekilde. Nerede oynuyorsa onu al önünden. Sanırım kendi de istiyor ama engel olamıyor. Bir kaç gün az girerse alışır bu duruma.
Tatlı sözle ikna et.

Oh ne güzel hayat.
Kızımız büyüdü evlendirdim farkın da mısın de!
Onun tersini dedim bi gün yüzünü cevirmissinki bn cok yaslanmisim sonra aynaya bakmissinki snde yaslanmissin
Ben seni gayet iyi anliyorum canim. Çünkü bizdede var bi savaş oyunu. Sanki telefonu eline yapistirmislar. Wc de dahi oynuyor. Sadece uyurken oynamiyor şimdi haksizlik etmiyeyim
Ayy cnm benim ya oyunu sifilalimmi olurmu öyle acaba

Back
X