Evlendik 3 yıl oluyor birikimi aile desteği yoktu iki yıl hem düğün borcu hem ailesinin ikinci evinin kredisinin yarısını ödedik kaynimla. İkimizde öğretmeniz eşimle aileyiz kesemiz bir diye diye dün 75 tllik almak istediğim mutfak perdesi yüzünden izin beklerken buldum kendimi ve para yüzünden kavga ettik. Ben bu evlilikte çok fedakarlık yaptım ayda bir ucuzundan kıyafet alırım, senede iki ipek eşarp ve iki ucuzundan ayakkabi,tüm lüksüm bu. Düğünde taktigi altinlari verdim araba aldk orta halli ki altinlarin borcunu da beraber odedik sonradan. Gözümde altin para pul yoktu hic,mutlu olmak istiyodum sadece. Ev kredisi ödüyoruz simdi cocugum buyumeden bitsin borcu diye girdik ama dünkü denilenler çok zoruma gitti. Bende susmadim ama dediğimde şuydu ne için çalışıyorum istediğim 75 liralık şeyi alamayacaksam, dedim o da çalışma bırak işi diye çıkıştı. Bende artik beni calismiyormus gibi düşün hic bi para bekleme dedim ve soğuğum şu an ona karşı. Evlilikte para problemleri iyi değil biliyorum ama o kadar fedakarlık yapıp dünkü muameleyi görmek çok zoruma gitti