- Emoji Skoru
- 749
- Puanlar
- 123
Kızlar eşimi yakalamadım fakat bu gece erken uyuyacağım diyip odaya çıktım ama lavabo için tekrar kalktım, diğer tuvaleti kullanayım diye düşündüm akşam ses yapmim diye, o sırada eşim tuvalette idi çıkmasını bekledim ses etmeden, ondan sonra girince resmen sigara kokusu buram buram geldi. Gittim yanına üstüne parfüm sıkmış…… giyinme odası da parfüm kokuyordu ordan anladım yeni sıkılmış olduğunu. Sordum, ne bu parfüm dedim ter koktum ondan sıktım dedi beti benzi attı ama! İlk tanıştığımızda içmiyordu. Corona döneminde stresle biraz içmiş başlamış, görümcemin eşi ile. Sonra benim sevmediğimi bildiği için bıraktı bi şekilde. Bir sene önce yakaladım pencereden aşağı bakarken bi baktım bahçede bu, içiyor sigara. Çok kötü oldu ağlayacaktı ama yakaladım yani yeminler etti bilmem ne inandım. Ama işte gel gör ki bugün yakalayamasam da anladım içiyor… ne diyim ki hayal kırıklığına uğradım onca sözlerinden sonra… sen yalancı bir adamsın dedim. Bu onu yalancı yapar yani? Tamam ben yalancıyım aynen içiyorum sen buna inan o zaman dedi! Hem suçlu hem güçlü ya. Kokusu vardı sadece, içerken yakalayamadım ya ondan herhalde bu tavrı.