- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
-
Neden soylenme gereği duydum anlamadım senlik bir durum yokmuş kicimriyse kendi sorunu
Yansın ya ya bilmez miyiz de geç eşinle aranı bozacak kadar mühim konu değil ( bugün bozuk değilse bile ki allah bozmasın birgün patlar) türk erkeğinin kafa yapısı belli sonuçtaElimde değil sinir oluyorum. Çünkü kardeşi insanları cimri diye eleştiriyor. Herkese çıkarcı diyor. Kendisi ise 1 tl yi bile hesaplıyor. Maaşının %90'ini yatırıma ayırıp sonra ay boyunca çok sıkısıgız diye dert yaniyor.
Bizde almiyoz o dan çocukların burnunuda havlu peceteyle siliyoz..........
Konuya gelince bana zarari dokunmuyosa soylemem esime.Ama 3 gunde birde gitmek fazla gelirdi banada.
buradan öğrendiğime göre hiç bir erkeğe ailesini kötülememek gerek kabul etmek bir yana kaplan kesiliyorlarEşimin kardeşi tayinle yaşadığımız şehre geldi. Çok problemli ve cimrilikte doktorası olan bir insan. Daha bu akşam kayinbabasinin evinden yumuşak tuvalet kağıdı rulosu aldığını anlatıyordu. Kendileri alamiyormus kaliteli kayinbabasinin evinden almış çocuklarının burnunu silmek için. Alamıyoruz dediği şey 32 tanesi 19.90. Bütün konuşmaları para üzerine ve hep mağduru oynar. Eşim de tutturmus kendilerini yalnız hissetmesinler 3 güne bir ordayiz. Beni sinir eden eşimin kardeşinin daha doğrusu ailesinin hiçbir kötü özelliğini kabul etmemesi. Bu akşam epeyce söylendim. Sanırım eşimde bozuldu bana gitti erkenden yattı ama elimde değil. Sizler bu gibi durum larda nasıl davraniyorsunuz?
Yansın ya ya bilmez miyiz de geç eşinle aranı bozacak kadar mühim konu değil ( bugün bozuk değilse bile ki allah bozmasın birgün patlar) türk erkeğinin kafa yapısı belli sonuçta
buradan öğrendiğime göre hiç bir erkeğe ailesini kötülememek gerek kabul etmek bir yana kaplan kesiliyorlar
Bende henüz kabul edenini görmedimSanırım bu kafa yapısı beni sinir eden. Hiçbiri adaletli olamıyor. Kimse ailesinin yanlışını kabul etmiyor.
Elinde olan daha çok yakınıyor bence bu bir taktikDurumları olmasa ben yardımcı olurum. Ayda 7.000 maaş giriyor eve. Bir ev ve bir araba borçsuz mevcut. Allah daha fazla versin. Bu duruma rağmen sürekli zor durumdayız diye dert yanıyorlar.
Elinde olan daha çok yakınıyor bence bu bir taktik
E onlar öyle lanse ediyor kv gelirlerini bilmiyor mi? Yada borçsuz dertsiz olduklarınıEvet belki de kimse birşey istemesin diye yapıyorlar. Biz de aynı gelire sahibiz. Çok sukur evimiz ve arabamız var. 4 yıl da kredi borcumuz kaldı. Rahat harcıyoruz. Her sene yurtdışı tatili yapıyoruz. Bizim tatiller bile millete dert. Kv kaynım için üzülüyor. Siz tatile gidiyorsunuz zavallı oğlum borctan tatil yapamıyor diyor utanmadan.
E onlar öyle lanse ediyor kv gelirlerini bilmiyor mi? Yada borçsuz dertsiz olduklarını
Et o zaman bak benim başım da da para goz bir kv var sürekli ağlardı paradan yana bende yakınmaya başladım hatta kasıtlı destek istedim taktik olarak daha ağlamaz kendileri banaCin gibi bilmez olur mu? Ailece akıl tutulması yaşıyorlar. Bir keresinde eşime kardeşine yardım et bile demisligi var. Ya benim birikmiş param olsa önce kendi kredi borcumu kapatirim öyle değil mi? Ama biz hiç şikayet etmeyince çok para var zannediyorlar.
ya ağlamayana meme yok bebeğim ... şimdi bir ailede ağlayan varsa senden uzak dursun diye az az sende ağlayacaksın . 2 ağlayanın birbirine sarılmaz çünküCin gibi bilmez olur mu? Ailece akıl tutulması yaşıyorlar. Bir keresinde eşime kardeşine yardım et bile demisligi var. Ya benim birikmiş param olsa önce kendi kredi borcumu kapatirim öyle değil mi? Ama biz hiç şikayet etmeyince çok para var zannediyorlar.
Adamin cimriligi bir ise yaramis. Sana dert olan ne? Bir sorun yokken sorun yaratmaya bayiliyosunuz.Durumları olmasa ben yardımcı olurum. Ayda 7.000 maaş giriyor eve. Bir ev ve bir araba borçsuz mevcut. Allah daha fazla versin. Bu duruma rağmen sürekli zor durumdayız diye dert yanıyorlar.
Adamin cimriligi bir ise yaramis. Sana dert olan ne? Bir sorun yokken sorun yaratmaya bayiliyosunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?