Eşim ve sinirleri...

kakarakubara

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
844
60
323
slm bayanlar ben 1 yıllık evliyim eşimle severek evlendik ve tek sorunumuz var eşimin sinirleri çok sinirli birisi neyse ben konuyu anlatayım size;
biz babaannem ve halamla konuşmuyoruz dün amcakızımın düğünü vardı halay çekerken amcaoğlumla beraber oynuyorduk halamınoğlu aramıza girmek istedi ben yok dedim ama bir baktım arkamda eşim bağırıyor çağırıyor herkes döndü bize baktı halamınoğlu üzerine yürüdü eşimin amcam ve babam zor ayırdılar hemen yola çıkıp eve geldik yol boyu bunun böyle olmadığını en yakın zamanda bir psikologa gitmemiz gerektiğini söyledim yoksa ilişkimizin zarar gördüğünü söyledim ama eşim tamam deyip geçiştirdi ya ben amcamların yüzüne nasıl bakacm bidaha offf

Eşiniz neden sinirlendi bu kadar?
Sizin aile arası küslükleriniz,barışıklıklarınız sizi ilgilendirir,aile içi ilişkilerinize karıştırmazsanız daha iyi olur.

Eşiniz neden sinirlendi bu kadar?
Sizin aile arası küslükleriniz,barışıklıklarınız sizi ilgilendirir,aile içi ilişkilerinize karıştırmazsanız daha iyi olur.

halamınoğlu beraber oynamak istedi diye halamla konuşmuoyurz ama o çocuk burda bile yaşamıo başka şehirde üniversite okuyor.
maalesef olmuyor karıştırmak istemiyorum ama atılıyor hemen bi yerden duyuyor bi şekilde

İnsanın Sıkıntısı Olur, Sinirli Olur..
Onun Bunun Yanında Ne Biçim Davranış Bu..
Eşinizin Tutumunu Beğenmedim..
Çok Ayıp..

Hem Kendi Aile Problemleriniz Onu Ne İlgilendiriyor?
Buna Müsade Etmeyin..

Son düzenleyen: Moderatör:

ailem zor durumda kaldı amcamla konuşurken şalımdan omzum görülmüş bağırdı amcam üzüldü tmm dedim geçtim ama o olay sınırları zorladı bende....

müsade etmiyorum ama olmuyor iş arkadaşından veya birinden duyunca bana gelip soruyor

Duyacak tabii,bunda garip bir şey yok.
Ancak araya girmesi çok çirkin.
Bence oturun güzelce konuşun ama sinir hakkında değil aile ilişkilerinize karışmaması gerektiğini anlatın.
Siz onu,onun ailesinin önünde küçük düşürseniz hoşuna gidermiymiş?

ben onun ailesinin yanında birde şikayet ettim 3 günlük evliydim bana bağırdı kayınvalidem sinir hastasi tepki gösterdi kayınbabam sadece anlayış göstermişti

Şaldan omuz görülmesi ne demek?

ben onun ailesinin yanında birde şikayet ettim 3 günlük evliydim bana bağırdı kayınvalidem sinir hastasi tepki gösterdi kayınbabam sadece anlayış göstermişti

Arkadaşım ne yapmaya çalışıyorsunuz?
Siz eşinizi ailesine şikayet ediyorsunuz,o herkesin içinde size bağırıyor.
Daha yeni evlisiniz,neyi paylaşamıyorsunuz bu kadar da aileleri katıyorsunuz kavganıza?

giydiğim elbisenin şalıyla omuzlarımı kapatmıştım bi ara hafif açılmış ve omzum görülüyordu ona kızdı

Omzunuz görününce eşinizin kızacağını biliyordunuz ki şalla kapatmışsınız.
Düğünde oynayıp zıplarken şalın düşeceği belli.
Neden şal yerine omzu kapalı bir elbise giymediniz?
Allah aşkına okuyorum okuyorum da anlamıyorum,eşinizle birbirinizi sinir etmek için mi yarışıyorsunuz?

benim şikayetim siniri için olmuştu ağladığım yerde kayınbabam geldi ne oldu diye ben anlatınca duydular yoksa şikayet etmedim

Ay Çok Enteresan Eşiniz Varmış..
Bende Yazıp Daha Fazla Sınırları Zorlamak İstemiyorum..

Ama Aklıma Bir Şey Geldi..
Şal Açlınca Omzunuz Göründü Diye İse; Türbanlı mısınız ?:26:

hayır normal zamanda kızmaz ilk defa öyle yaptı ve şalım düşmesin diye zaten broşla tutturmuştum ve okuduklarınızda anlamayack ne var

Ay Çok Enteresan Eşiniz Varmış..
Bende Yazıp Daha Fazla Sınırları Zorlamak İstemiyorum..

Ama Aklıma Bir Şey Geldi..
Şal Açlınca Omzunuz Göründü Diye İse; Türbanlı mısınız ?:26:

hayır türbanlı değilim ve normal zamanda askılı capri ile gezen biriyim o neden öyle yaptı anlamadım ama

hayır normal zamanda kızmaz ilk defa öyle yaptı ve şalım düşmesin diye zaten broşla tutturmuştum ve okuduklarınızda anlamayack ne var

Anlamadığım şu,sürekli kavga halindesiniz.
Birbirinizi şikayetler,insanların arasında kavga çıkarmaklar,ailelerin herşeye şahit olması,kuzenin üzerine yürümeler...
Anlaşamıyorsanız bu sıkıntıları çekmeye değer mi?
Şu an cicim aylarınızda olmanız gerekirken yazık değil mi her ikinize de?

sürekli kavga halinde değiliz 1 yıl boyunca 2 defa tartıştık biri dün biride ilk evlendiğimiz sıralar bu arada eşim kuzenimin üzerine değil kuzenim eşimin üzerine yürüdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…