- 12 Ağustos 2022
- 250
- 224
- 18
- 34
- Konu Sahibi oyledegilboyle
Alıştırma yapıyor bence net..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben eşinizi kendime benzettim. Çok kötü düşünemedim o yüzden :)
Erkek arkadaşıma arada ben de ayrılırsak bunu ben alırım falan diyorum. Aklımda ayrılma falan yok ama ruh hastası olduğum için hep en kötü şartlara hazırlıyorum kendimi
En nefret ettiğim insan tipi,üstü kapalı konuşmalar politik cevaplar ,niyetinin ne olduğu belli değil insanı arafta birakiyorlar , yürekleri yok açıkça konuşmaya erkeklik cinsiyet olarak var kişilik olarak hayvandan farksizlar ,sal gitsin guvenme inanma ,akışına bıraktım bende moduna gir umursama görmezden gel , kendi hayatina bak gerisi Allah kerimDün eşimle konuşurken eşim belirsizlikler beni mahvediyor falan dedi Anlamadım hangi belirsizlikler dedim.Ne bileyim işte ev satılacak mı(evi satışa koyduk) seninle evliliğimiz devam edecek mi bilemiyorum dedi.(eşimin ailesiyle yaklaşık bir senedir görüşmüyorum.Eşim de ailesinden pek hazetmiyor tuhaf buluyor bazı davranışlarını)Niye öyle dedin ki deyince farklı karakterlerdeyiz ya yürütür müyüz bilemiyorum ki dedi. Çok şaşırdım çünkü daha önce ben boşanmak istemiştim ama o istemediğini söylemişti.Konuları kapattık kendi aramızda ve bir daha böyle konular açmayalım diye konuştuk ve bitti gitti.Hatta benim ağzımdan boşanma lafını duymayacaksın gibi konuşmuştu.
Şimdi niye böyle dedi anlayamıyorum.Maddi olarak da biraz sıkıntıdayız bunaldı mı bilmiyorum.Birkaç kez sordum niye böyle düşündüğünü politik cevaplar verdi.Hayat bu her şey olur gibi.Hatta abarttı ve iki küçük ev almayı düşünüyoruz,birini sana veririm işte dedi.Benim derdim buymuş gibi.Üzüldüm ama çok üzerine gitmek istemedim.Hemen yok bir şey diyip duruyor çünkü.
Eşim için napabilirim böyle düşünen bir adama tekrar teklif etmeli miyim .
Eşinin yapısının nasıl olduğunu bilmeden yorum yapamayacağım. Ben kadın erkekten ziyade beyin emosyonel puanı ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Bazı erkekler kadınlardan daha ince şeylere takılıyor, bazı kadınlar da erkeklerden çok daha fazla rasyonelistKadın erkek bir değildir. Kadınlar daha duygusal davranır dinde bile o yüzden talak hakkı erkeklerde oluyor
Eşi net ayrılmak istiyor
Eşinin yapısının nasıl olduğunu bilmeden yorum yapamayacağım. Ben kadın erkekten ziyade beyin emosyonel puanı ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Bazı erkekler kadınlardan daha ince şeylere takılıyor, bazı kadınlar da erkeklerden çok daha fazla rasyonelist
Çocuk var mı? Eşiniz ailesiyle görüşmemenizden bunalmış olabilir..tamam sevmiyor olabilirsiniz ama arada hatir sormak,bayramda seyranda bir telefon açmak eşinizi mutlu edebilir..Bu konuda bir adım atmalısınız..gözünuz üzerinde olsun,birileriyle konuşuyor mu diye?her olasılığı düşünün..satacağınız ev oturduğunuz ev ise erteleyin biraz..Dün eşimle konuşurken eşim belirsizlikler beni mahvediyor falan dedi Anlamadım hangi belirsizlikler dedim.Ne bileyim işte ev satılacak mı(evi satışa koyduk) seninle evliliğimiz devam edecek mi bilemiyorum dedi.(eşimin ailesiyle yaklaşık bir senedir görüşmüyorum.Eşim de ailesinden pek hazetmiyor tuhaf buluyor bazı davranışlarını)Niye öyle dedin ki deyince farklı karakterlerdeyiz ya yürütür müyüz bilemiyorum ki dedi. Çok şaşırdım çünkü daha önce ben boşanmak istemiştim ama o istemediğini söylemişti.Konuları kapattık kendi aramızda ve bir daha böyle konular açmayalım diye konuştuk ve bitti gitti.Hatta benim ağzımdan boşanma lafını duymayacaksın gibi konuşmuştu.
Şimdi niye böyle dedi anlayamıyorum.Maddi olarak da biraz sıkıntıdayız bunaldı mı bilmiyorum.Birkaç kez sordum niye böyle düşündüğünü politik cevaplar verdi.Hayat bu her şey olur gibi.Hatta abarttı ve iki küçük ev almayı düşünüyoruz,birini sana veririm işte dedi.Benim derdim buymuş gibi.Üzüldüm ama çok üzerine gitmek istemedim.Hemen yok bir şey diyip duruyor çünkü.
Hayatın ne getireceği belli olmuyor çok haklı. Kaç yıllık evlilikler bitiyor. Bn kırıcı bulmadımDün eşimle konuşurken eşim belirsizlikler beni mahvediyor falan dedi Anlamadım hangi belirsizlikler dedim.Ne bileyim işte ev satılacak mı(evi satışa koyduk) seninle evliliğimiz devam edecek mi bilemiyorum dedi.(eşimin ailesiyle yaklaşık bir senedir görüşmüyorum.Eşim de ailesinden pek hazetmiyor tuhaf buluyor bazı davranışlarını)Niye öyle dedin ki deyince farklı karakterlerdeyiz ya yürütür müyüz bilemiyorum ki dedi. Çok şaşırdım çünkü daha önce ben boşanmak istemiştim ama o istemediğini söylemişti.Konuları kapattık kendi aramızda ve bir daha böyle konular açmayalım diye konuştuk ve bitti gitti.Hatta benim ağzımdan boşanma lafını duymayacaksın gibi konuşmuştu.
ev eşimin üzerine evlenmeden önce alındı.oturuyoruz şu an evet. ben de çok huzursuzum bu durumdan ama beni evden kovdu kadın.eşim de dediğim gibi annesini tanıdığı için barışmak için üstümde baskı kuramadı. inanın görmek bile istemiyorum ve evet çocuk yokÇocuk var mı? Eşiniz ailesiyle görüşmemenizden bunalmış olabilir..tamam sevmiyor olabilirsiniz ama arada hatir sormak,bayramda seyranda bir telefon açmak eşinizi mutlu edebilir..Bu konuda bir adım atmalısınız..gözünuz üzerinde olsun,birileriyle konuşuyor mu diye?her olasılığı düşünün..satacağınız ev oturduğunuz ev ise erteleyin biraz..
Evlilikten önce alınanlar kişisel mal,boşanırsanız pay alamazsınız..kovmuş olsa bile siz düşman olmayın, anneler gününde arayın mesela,mesafeli bir ilişki kurarsınız, belki sizin de hatanız vardır..eşiniz ailesine düskunse küs kalmanız evliliginize yansır..Boşanırsanız hayatınız daha mi iyi olacak?ev eşimin üzerine evlenmeden önce alındı.oturuyoruz şu an evet. ben de çok huzursuzum bu durumdan ama beni evden kovdu kadın.eşim de dediğim gibi annesini tanıdığı için barışmak için üstümde baskı kuramadı. inanın görmek bile istemiyorum ve evet çocuk yok
evi satıp parayı kaçırmak istiyor diyenler için dedim.kv ye göre özür dilemem gerekiyor muhtemelen onu da yapamam . eşim tam tersi aynı sitede olmamıza ragmen annesine ve kardeşine ayda iki kez bile gitmez,telde konuşmayı zaten sevmez tuhaf bir ilişkileri var sorgulamıyorum artık.Boşanırsam nolur bilmiyorum inanın ama daha iyi olmayacagını biliyorum sadeceEvlilikten önce alınanlar kişisel mal,boşanırsanız pay alamazsınız..kovmuş olsa bile siz düşman olmayın, anneler gününde arayın mesela,mesafeli bir ilişki kurarsınız, belki sizin de hatanız vardır..eşiniz ailesine düskunse küs kalmanız evliliginize yansır..Boşanırsanız hayatınız daha mi iyi olacak?
Şu nazlı kocaları okuyunca insan yemin ederim evlilikten soğuyor ya. Boşanmak istiyorsa boşanıcam desin ne bu tavırlar yani. Peşinden koşturma derdinde herhalde. E daha önce konu sözde kapanmış tekrar açmış ileride bir daha açacaktır. Anca uzatmaları oynarsınız bence siz açın davayı gerçek dava neymiş görsün.Dün eşimle konuşurken eşim belirsizlikler beni mahvediyor falan dedi Anlamadım hangi belirsizlikler dedim.Ne bileyim işte ev satılacak mı(evi satışa koyduk) seninle evliliğimiz devam edecek mi bilemiyorum dedi.(eşimin ailesiyle yaklaşık bir senedir görüşmüyorum.Eşim de ailesinden pek hazetmiyor tuhaf buluyor bazı davranışlarını)Niye öyle dedin ki deyince farklı karakterlerdeyiz ya yürütür müyüz bilemiyorum ki dedi. Çok şaşırdım çünkü daha önce ben boşanmak istemiştim ama o istemediğini söylemişti.Konuları kapattık kendi aramızda ve bir daha böyle konular açmayalım diye konuştuk ve bitti gitti.Hatta benim ağzımdan boşanma lafını duymayacaksın gibi konuşmuştu.
15 senelik evliyim. Çok kötü günlerimiz de oldu ki o zaman dahi boşanmadım. Artık birşeyler oturdu daha sakin geçiyor hayatımız. Ama bir olumsuzluk olunca bende hep derim içimden bir gün boşanıcaz ama bakalım ne zaman. Ama boşanmak gibi bir niyetim de yok. Yani iki ihtimal var eşin ya yol yapıyor yada o da benim kafalarda biri.Dün eşimle konuşurken eşim belirsizlikler beni mahvediyor falan dedi Anlamadım hangi belirsizlikler dedim.Ne bileyim işte ev satılacak mı(evi satışa koyduk) seninle evliliğimiz devam edecek mi bilemiyorum dedi.(eşimin ailesiyle yaklaşık bir senedir görüşmüyorum.Eşim de ailesinden pek hazetmiyor tuhaf buluyor bazı davranışlarını)Niye öyle dedin ki deyince farklı karakterlerdeyiz ya yürütür müyüz bilemiyorum ki dedi. Çok şaşırdım çünkü daha önce ben boşanmak istemiştim ama o istemediğini söylemişti.Konuları kapattık kendi aramızda ve bir daha böyle konular açmayalım diye konuştuk ve bitti gitti.Hatta benim ağzımdan boşanma lafını duymayacaksın gibi konuşmuştu.
Sanırım sizin kafadan.Kısacık evlilikte birkaç olumsuz ama büyük şeyler yaşayınca ister istemez boşanma kafasında buluyorsun kendini.Bazı arkadaşların da dedği gibi sanırım boşanma lafını ya hiç kullanmayacaksın kullanıyorsan da arkasında duracaksın.Ben kullandım malesef.Eşim de birkaç kez ben sana güvenmiyorum.Aramız çok iyiyken bile ben senden boşanıyorum desen inan hiç şaşırmam demişti.Bunlar beni çok üzüyor tabi güven problemi oluştu15 senelik evliyim. Çok kötü günlerimiz de oldu ki o zaman dahi boşanmadım. Artık birşeyler oturdu daha sakin geçiyor hayatımız. Ama bir olumsuzluk olunca bende hep derim içimden bir gün boşanıcaz ama bakalım ne zaman. Ama boşanmak gibi bir niyetim de yok. Yani iki ihtimal var eşin ya yol yapıyor yada o da benim kafalarda biri.
Kötüye yormak istemedim, siz daha önce boşanmak istediğiniz için de bunu demiş olabilir.Dün eşimle konuşurken eşim belirsizlikler beni mahvediyor falan dedi Anlamadım hangi belirsizlikler dedim.Ne bileyim işte ev satılacak mı(evi satışa koyduk) seninle evliliğimiz devam edecek mi bilemiyorum dedi.(eşimin ailesiyle yaklaşık bir senedir görüşmüyorum.Eşim de ailesinden pek hazetmiyor tuhaf buluyor bazı davranışlarını)Niye öyle dedin ki deyince farklı karakterlerdeyiz ya yürütür müyüz bilemiyorum ki dedi. Çok şaşırdım çünkü daha önce ben boşanmak istemiştim ama o istemediğini söylemişti.Konuları kapattık kendi aramızda ve bir daha böyle konular açmayalım diye konuştuk ve bitti gitti.Hatta benim ağzımdan boşanma lafını duymayacaksın gibi konuşmuştu.
Bu lafları eden adamla tek derdiniz ev olmalı. Küçük büyük farketmez, tekrar ev alacaksanız da mutlaka ya üzerinize alın ya da aile konutu yapınDün eşimle konuşurken eşim belirsizlikler beni mahvediyor falan dedi Anlamadım hangi belirsizlikler dedim.Ne bileyim işte ev satılacak mı(evi satışa koyduk) seninle evliliğimiz devam edecek mi bilemiyorum dedi.(eşimin ailesiyle yaklaşık bir senedir görüşmüyorum.Eşim de ailesinden pek hazetmiyor tuhaf buluyor bazı davranışlarını)Niye öyle dedin ki deyince farklı karakterlerdeyiz ya yürütür müyüz bilemiyorum ki dedi. Çok şaşırdım çünkü daha önce ben boşanmak istemiştim ama o istemediğini söylemişti.Konuları kapattık kendi aramızda ve bir daha böyle konular açmayalım diye konuştuk ve bitti gitti.Hatta benim ağzımdan boşanma lafını duymayacaksın gibi konuşmuştu.