Ya zaten bi babasıgili haftada bir görüyor digerleri bayramdan bayrama babası gecen tembihliyor kufretme diye bi güldüm orda da sinirlerim bozulduIııııy ya herkes bazen sinir anında falan sövebilir de , sürekli olunca gerçekten iğrenç.
Kocayı boşar mısın bilemem de , mesafe koy çok görüşme yani.
Devamlı diyorum gözümde küçülüyorsun uzaklaşıyorm senden diye ama bi özür bi yalvarma sonra dön dolaş yine aynıEn nefret ettiğim erkek tipi. ''Küfürbaz''
Küfür edince biz kadınların gözünde ne kadar kıymetsiz olduklarını bilseler.
Tövbe ederler.
İnnsşallaahh... 11 aylık bi kızımız var çünküİflah olmuyor böyle tipler ama sizde tam tersi olur inşallah...
Dayak yesem zerre umursamam.Ama küfüre karsiyim.Bir süre ailenin yanina git belki akli basina gelirEvet derdim tam da bu kızlar ya devamlı aynı bu etrafı babası abisi ve akrabaları ailenin erkekleri hep aynı küfür hakaret dillerinde tesbih gibi bnm adam en dili düzgünleri aralarında ama bn bıktım konuşuyorum kavga edeyorum az düzenliyor sonra yine aynı ne yapsam düzelir ki ?
Duzelmezse bu is bosanmaya gidecek bn kaldıramıyorum çünkü artik
Haklısın bn bu adamla nisanliyken bana lan dedi diye kac gün kavga etmistim ama evlendikten sonra ne kadar kavga etsem de sonu ayni yere varıyorKatlanamadığım şeylerden biri eşim hiç küfretmez bazen şakasına veya maç izlerken ağzından kaçar o yüzden bile kavga ederim
Sanami küfür esiyor oyle ortaya olaylara falan mı sanaysa olay çok kötüİnnsşallaahh... 11 aylık bi kızımız var çünkü
Tepkisiz kalamadım dayak yersen umursamaz mısınDayak yesem zerre umursamam.Ama küfüre karsiyim.Bir süre ailenin yanina git belki akli basina gelir
Daha önce buna bnzer bi konudan ailemin yanına gittim ama fayda etmedi bi sure düzeliyor yine aynı bu bi alışkanlık olmuş dönüp dolaşıp tekrar yapıyor bugün bu böle olmaz bn bosancam dedim oturdu agladi ayri yatıyoruzDayak yesem zerre umursamam.Ama küfüre karsiyim.Bir süre ailenin yanina git belki akli basina gelir
Ortaya canım direk bana olsa zaten durdurmam eve almam buyuk konusmak olmasinSanami küfür esiyor oyle ortaya olaylara falan mı sanaysa olay çok kötü
Örnegin bi tokat atsa zoruma gitmez ama kúfurden nefret ederim.Tepkisiz kalamadım dayak yersen umursamaz mısın
Hah o iki lafindan biri küfür olan bnm kp cidden zaten hazzetmiyorum iice saygımı yitiriyorum onlara karşıKüfür eden erkek kadar iğrenç bir şey olamaz. Küfür nedir ya bide iki lafından biri küfür olanlar var onlar daha da iğrenç.
İkisi birbirinin aynısı , tokat ne demek yaÖrnegin bi tokat atsa zoruma gitmez ama kúfurden nefret ederim.
İstesen de saygı gösteremezsin zaten , eşinizi yola getirmeniz gerek küfürle adam olunmuyor bunu bilmeli.Hah o iki lafindan biri küfür olan bnm kp cidden zaten hazzetmiyorum iice saygımı yitiriyorum onlara karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?