Esim ve sürekli hakaretleri bn bıktım galiba kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hifaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biraz korkutun öyle ins duzelir

İstesen de saygı gösteremezsin zaten , eşinizi yola getirmeniz gerek küfürle adam olunmuyor bunu bilmeli.
Bende bunun için etkili bi yöntem arıyorum akil akıldan üstündür bide kk ya danısayım dedim

Eğer pişman oluyorsa, özür diliyorsa, bosanacagim " dediğinizde ağlıyorsa öyleyse tedavi olmayı kabul etsin.
Bu şartı sunun ona. Öfke kontrolü sağlasin

Kufurde bir siddettir. Tokat ile küfür arasında bana göre fark yoktur. Belki bir noktacık ileridedir elle şiddet.
Tokata tepkisiz kalmaniza çok şaşırdım.
Ben òrnek veriyorum kizlar cok sukur esim daha bi tokat atmadi.Demem su ki bi tokat icin kalkip bosanmam.Ama kufur ederse yaninda 5 dk bile durmam.Tabiki siddete karsiyim ...!

Eğer pişman oluyorsa, özür diliyorsa, bosanacagim " dediğinizde ağlıyorsa öyleyse tedavi olmayı kabul etsin.
Bu şartı şunun ona. Öfke kontrolü sağlasin
Ya nasil bi karakter biliyomusun hic farkina varmiyo biz konusurken canim kuzum deriz ya dil aliskanligi oda onun gibi söylüyor ama farkinda degil bn tartışınca bn ne zaman dedim aşkım diyo bn yerli çıldırıyorum kavga büyüyor ozur diliyor ayaklarima kapaniyor sonuc yine ayni

Bende bunun için etkili bi yöntem arıyorum akil akıldan üstündür bide kk ya danısayım dedim
Eğer tedavisi varsa olsun , alışkanlık olmuştur artık küfür ettiğinin farkında bile değildir.

Eğer tedavisi varsa olsun , alışkanlık olmuştur artık küfür ettiğinin farkında bile değildir.
Evet evet simdi tamda onu yazıyodum farkında bile degil gündelik normal söz gibi kullanıyor bn sana küfretmiyorum diyor

Evet evet simdi tamda onu yazıyodum farkında bile degil gündelik normal söz gibi kullanıyor bn sana küfretmiyorum diyor
Tuvalet terliğinin tersiyle vurun ağzına her küfür ettiğinde belki farkına varır.

Evlenmeden önce tanışma evreniz olmadımı?
3 yıl o zaman küfür duymadim desem yalan olur ama cok nadir di bi seferinde tl de konusurken lan dedi diye yüzüğü atmıstım bazen ayrılmadığıma barıştığı ma pisman oluyorum ama is isten gecti coktan

Ben küfüre karsiyim diyorum.Bi tokattan bise olmaz benim icin ama küfur ederse yaninda durmam benim gòrüşüm bu...
Pardon şaka mı bu ? Dayaktan bahsedıyorsunuz yeterıncs Onur kırıcı

Pardon şaka mı bu ? Dayaktan bahsedıyorsunuz yeterıncs Onur kırıcı
Siddete karsiyim tabiki örnegin dedim küfurden daha cok nefret ediyrm bi tokat atsa yarim saate gecer acisi.ama aileme bana kufur ettigu icin hic unutmam zoruma gider.Ki bu benim düsuncem...

Kufurleri size etmiyosa sikinti yok. Agiz aliskanligiyla alakali bi ara bende cok kufur ederdim hatta mudur yardimcisina bile etmistim(agzimdan kacmisti) tabi niyet kotu degil.

Siddete karsiyim tabiki örnegin dedim küfurden daha cok nefret ediyrm bi tokat atsa yarim saate gecer acisi.ama aileme bana kufur ettigu icin hic unutmam zoruma gider.Ki bu benim düsuncem...
İnşallah öyle bir durumla karşılaşmazsın. Yanağının acısı geçer de yüreğinin acısı nasıl geçer bilmem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…