Biraz korkutun öyle ins duzelirDaha önce buna bnzer bi konudan ailemin yanına gittim ama fayda etmedi bi sure düzeliyor yine aynı bu bi alışkanlık olmuş dönüp dolaşıp tekrar yapıyor bugün bu böle olmaz bn bosancam dedim oturdu agladi ayri yatıyoruz
Bende bunun için etkili bi yöntem arıyorum akil akıldan üstündür bide kk ya danısayım dedimİstesen de saygı gösteremezsin zaten , eşinizi yola getirmeniz gerek küfürle adam olunmuyor bunu bilmeli.
Ben küfüre karsiyim diyorum.Bi tokattan bise olmaz benim icin ama küfur ederse yaninda durmam benim gòrüşüm bu...İkisi birbirinin aynısı , tokat ne demek ya
Örnegin bi tokat atsa zoruma gitmez ama kúfurden nefret ederim.
İnşallahBiraz korkutun öyle ins duzelir
Ben òrnek veriyorum kizlar cok sukur esim daha bi tokat atmadi.Demem su ki bi tokat icin kalkip bosanmam.Ama kufur ederse yaninda 5 dk bile durmam.Tabiki siddete karsiyim ...!Kufurde bir siddettir. Tokat ile küfür arasında bana göre fark yoktur. Belki bir noktacık ileridedir elle şiddet.
Tokata tepkisiz kalmaniza çok şaşırdım.
Ya nasil bi karakter biliyomusun hic farkina varmiyo biz konusurken canim kuzum deriz ya dil aliskanligi oda onun gibi söylüyor ama farkinda degil bn tartışınca bn ne zaman dedim aşkım diyo bn yerli çıldırıyorum kavga büyüyor ozur diliyor ayaklarima kapaniyor sonuc yine ayniEğer pişman oluyorsa, özür diliyorsa, bosanacagim " dediğinizde ağlıyorsa öyleyse tedavi olmayı kabul etsin.
Bu şartı şunun ona. Öfke kontrolü sağlasin
Eğer tedavisi varsa olsun , alışkanlık olmuştur artık küfür ettiğinin farkında bile değildir.Bende bunun için etkili bi yöntem arıyorum akil akıldan üstündür bide kk ya danısayım dedim
Evet evet simdi tamda onu yazıyodum farkında bile degil gündelik normal söz gibi kullanıyor bn sana küfretmiyorum diyorEğer tedavisi varsa olsun , alışkanlık olmuştur artık küfür ettiğinin farkında bile değildir.
Düşünceniz bir çok kişiye göre çok yanlış İnş böyle bir duruma gelmezsiniz.Ben küfüre karsiyim diyorum.Bi tokattan bise olmaz benim icin ama küfur ederse yaninda durmam benim gòrüşüm bu...
Tuvalet terliğinin tersiyle vurun ağzına her küfür ettiğinde belki farkına varır.Evet evet simdi tamda onu yazıyodum farkında bile degil gündelik normal söz gibi kullanıyor bn sana küfretmiyorum diyor
Olabilir bu benim görüşüm.Ama yanlis anlasildim sanirim ...Düşünceniz bir çok kişiye göre çok yanlış İnş böyle bir duruma gelmezsiniz.
Cimdikliyorum ama canı o kadar tatlı ki hemen kısasa kısas yapıyorTuvalet terliğinin tersiyle vurun ağzına her küfür ettiğinde belki farkına varır.
3 yıl o zaman küfür duymadim desem yalan olur ama cok nadir di bi seferinde tl de konusurken lan dedi diye yüzüğü atmıstım bazen ayrılmadığıma barıştığı ma pisman oluyorum ama is isten gecti coktanEvlenmeden önce tanışma evreniz olmadımı?
Pardon şaka mı bu ? Dayaktan bahsedıyorsunuz yeterıncs Onur kırıcıBen küfüre karsiyim diyorum.Bi tokattan bise olmaz benim icin ama küfur ederse yaninda durmam benim gòrüşüm bu...
Siddete karsiyim tabiki örnegin dedim küfurden daha cok nefret ediyrm bi tokat atsa yarim saate gecer acisi.ama aileme bana kufur ettigu icin hic unutmam zoruma gider.Ki bu benim düsuncem...Pardon şaka mı bu ? Dayaktan bahsedıyorsunuz yeterıncs Onur kırıcı
İnşallah öyle bir durumla karşılaşmazsın. Yanağının acısı geçer de yüreğinin acısı nasıl geçer bilmem...Siddete karsiyim tabiki örnegin dedim küfurden daha cok nefret ediyrm bi tokat atsa yarim saate gecer acisi.ama aileme bana kufur ettigu icin hic unutmam zoruma gider.Ki bu benim düsuncem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?