Esim ve sürekli hakaretleri bn bıktım galiba kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hifaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
4,5 yıldır yemediğim küfür kalmadı. İki aydır ayrıyız kimse bana küfretmiyor bi yadırgama oldu bende. O kadar alışmışım İşin özü bu tipler değişmiyor sanırım.

Eşiniz küfür ettiğinde onu küfür eden sevmediğiniz bi adama benzetin..

Mesela eşimin bazen ağzından kaçtığı oluyor. 'Şuan aynı babama benziyosun' diyorum... Çok koyuyor.

Esım hıc yanımda kufur etmedı evlenene kadar, evlendıgımızde bi kere cok sınırlendıgı bı zamanda bır kufur etti ki ''sen kimsin'' dedirtti yani tanıyamadım o derece.. Neyseki devam etmedi..Zor bu işler..

Ama siz eşinize bir daha yaparsan soyle davranıcam boyle yapıcam restını cektınız ve o devam ettiyse sizde bunu önemsemediyseniz yapmaya devam edecektir. Yani silahı cıkardıysan ateş edeceksin.. Karısının kızının yanında küfür etmez erkek adam dıye damarına bas arada..

Sür ağzına acı biberi , bak bi daha küfür ediyo mu , şaka bi yana belli bir süre umursamıyormuş gibi yap belki o da bırakır zamanla Hifaa

Anlattığınız durum eşim ve ailesinde de vardı dediğiniz gibi.. hele kp ağzını küfürsüz açmıyo.. çocuklardan dolayı uyarıp duruyorum.. en sonunda ya yatıp uyur ya da susar konuşmaz :)) çünkü başka türlü bitmiyo o küfürler..

Eşim de çok şükür evde ve bizim yanımızda dikkat ediyo onun bu çabayı göstermesi bile önemli benim için.. ama trafikte bazen tutamıyo çenesini şöyle bi ters bakış atıyorum hemen özür aşkım tutamadım diyo.. yani ağzı alışmış temizlemek zaman alıyo haliyle

4,5 yıldır yemediğim küfür kalmadı. İki aydır ayrıyız kimse bana küfretmiyor bi yadırgama oldu bende. O kadar alışmışım İşin özü bu tipler değişmiyor sanırım.
Evet 7 yildr tanıyorum evlenmeden once cok nadir di evlendikten sonra diline tesbih direkt bna söylemiyor ama duyunca bi tiksinti geliyor
Eşiniz küfür ettiğinde onu küfür eden sevmediğiniz bi adama benzetin..

Mesela eşimin bazen ağzından kaçtığı oluyor. 'Şuan aynı babama benziyosun' diyorum... Çok koyuyor.
Babamdan hic küfür duymadim ama bu bi degisik babasina benzetiyorum gurur duyuyor
Kufrettikce adam mı oluyosun sen öle san bnm gözümde adamliktan çıkıyosun gözümde düsüyosun dedim ama anlamiyor
Pek umursamam sürekli değilse
Diline tesbih yaptı maalesef
Sür ağzına acı biberi , bak bi daha küfür ediyo mu , şaka bi yana belli bir süre umursamıyormuş gibi yap belki o da bırakır zamanla Hifaa
Gale almıyorum olmuyor abla dünden beri yalvarıyor ama bn gale almıyorum sabahtan beri mesaj yağmuruna tuttu beni basaricam galiba
Evet cok zor unutmasi inşallah unuturlar

ya benimde ağzım çok bozuktur o yüzden mi abarttığını düşünüyorum ha gerçi ettiği küfüre görede farkeder

ya benimde ağzım çok bozuktur o yüzden mi abarttığını düşünüyorum ha gerçi ettiği küfüre görede farkeder
A****na koyuyum si***** şeref**** kani***uk gibi son zamablarda cocuk gibi salak manyak gerizekali yi da kelime dagarcinda yer veriyor kendileri

sana hakaretse kopsun eger cok agrasıfse kendı kendıne bırak duyma bıle

Direk bana degil ortaya söylüyor
eee o zaman ne akıyosun canım sana yok erkekler yapıo küfür bir kötü huyu küfür olsun daha kötü huyları olsa senı aldatsa falan beterin beteri var.baktın yıne küfür sallıyo sende tak kulaklıgını bak isine oda bakcak dinlemıyon susacaktır eminim.

Evde 11 aylık bebek var. İki yaşında başlar ana avrat dümdüz gitmeye.

Evde 11 aylik kızım var oda artik biseyler anlıyor bizim solediklerimizi taklit ediyor hayir diyorum cıss diyorum oda diyor az zaman gecince o kufurleri duydukca de tekrar ederse yabanci insanlarin yanında yada krese baslarsa o zaman söylerse diye babasina laflari unutturmaya çalışıyorum

Siz her seferinde uyarın.. inşaallah usanır yaptığından

cok cok ince düsünüyorsun 11 aylık bebegını düsünüyorsun bravo ama adam kaba sana göre diilmişkı o canım benım.hıc uyarma anlamaz daha inat yapar inan düzelmez,Allah sabır versın kocanada agzında küfür olmıcak sözler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…