- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
Evet 7 yildr tanıyorum evlenmeden once cok nadir di evlendikten sonra diline tesbih direkt bna söylemiyor ama duyunca bi tiksinti geliyor4,5 yıldır yemediğim küfür kalmadı. İki aydır ayrıyız kimse bana küfretmiyor bi yadırgama oldu bende. O kadar alışmışımİşin özü bu tipler değişmiyor sanırım.
Babamdan hic küfür duymadim ama bu bi degisik babasina benzetiyorum gurur duyuyorEşiniz küfür ettiğinde onu küfür eden sevmediğiniz bi adama benzetin..
Mesela eşimin bazen ağzından kaçtığı oluyor. 'Şuan aynı babama benziyosun' diyorum... Çok koyuyor.
Kufrettikce adam mı oluyosun sen öle san bnm gözümde adamliktan çıkıyosun gözümde düsüyosun dedim ama anlamiyorEsım hıc yanımda kufur etmedı evlenene kadar, evlendıgımızde bi kere cok sınırlendıgı bı zamanda bır kufur etti ki ''sen kimsin'' dedirtti yani tanıyamadım o derece.. Neyseki devam etmedi..Zor bu işler..
Ama siz eşinize bir daha yaparsan soyle davranıcam boyle yapıcam restını cektınız ve o devam ettiyse sizde bunu önemsemediyseniz yapmaya devam edecektir. Yani silahı cıkardıysan ateş edeceksin.. Karısının kızının yanında küfür etmez erkek adam dıye damarına bas arada..
Diline tesbih yaptı maalesefPek umursamam sürekli değilse
Gale almıyorum olmuyor abla dünden beri yalvarıyor ama bn gale almıyorum sabahtan beri mesaj yağmuruna tuttu beni basaricam galibaSür ağzına acı biberi , bak bi daha küfür ediyo mu , şaka bi yana belli bir süre umursamıyormuş gibi yap belki o da bırakır zamanlaHifaa
Evet cok zor unutmasi inşallah unuturlarAnlattığınız durum eşim ve ailesinde de vardı dediğiniz gibi.. hele kp ağzını küfürsüz açmıyo.. çocuklardan dolayı uyarıp duruyorum.. en sonunda ya yatıp uyur ya da susar konuşmaz :)) çünkü başka türlü bitmiyo o küfürler..
Eşim de çok şükür evde ve bizim yanımızda dikkat ediyo onun bu çabayı göstermesi bile önemli benim için.. ama trafikte bazen tutamıyo çenesini şöyle bi ters bakış atıyorum hemen özür aşkım tutamadım diyo.. yani ağzı alışmış temizlemek zaman alıyo haliyle
A****na koyuyum si***** şeref**** kani***uk gibi son zamablarda cocuk gibi salak manyak gerizekali yi da kelime dagarcinda yer veriyor kendileriya benimde ağzım çok bozuktur o yüzden mi abarttığını düşünüyorum ha gerçi ettiği küfüre görede farkeder
sana hakaretse kopsun eger cok agrasıfse kendı kendıne bırak duyma bıleEvet derdim tam da bu kızlar ya devamlı aynı bu etrafı babası abisi ve akrabaları ailenin erkekleri hep aynı küfür hakaret dillerinde tesbih gibi bnm adam en dili düzgünleri aralarında ama bn bıktım konuşuyorum kavga edeyorum az düzenliyor sonra yine aynı ne yapsam düzelir ki ?
Duzelmezse bu is bosanmaya gidecek bn kaldıramıyorum çünkü artik
Direk bana degil ortaya söylüyorsana hakaretse kopsun eger cok agrasıfse kendı kendıne bırak duyma bıle
eee o zaman ne akıyosun canım sana yok erkekler yapıo küfür bir kötü huyu küfür olsun daha kötü huyları olsa senı aldatsa falan beterin beteri var.baktın yıne küfür sallıyo sende tak kulaklıgını bak isineDirek bana degil ortaya söylüyor
Senin mantığına öyle bir küfrediyorum ki şimdi...Ben küfüre karsiyim diyorum.Bi tokattan bise olmaz benim icin ama küfur ederse yaninda durmam benim gòrüşüm bu...
Evde 11 aylık bebek var. İki yaşında başlar ana avrat dümdüz gitmeye.eee o zaman ne akıyosun canım sana yok erkekler yapıo küfür bir kötü huyu küfür olsun daha kötü huyları olsa senı aldatsa falan beterin beteri var.baktın yıne küfür sallıyo sende tak kulaklıgını bak isineoda bakcak dinlemıyon susacaktır eminim.
Evde 11 aylik kızım var oda artik biseyler anlıyor bizim solediklerimizi taklit ediyor hayir diyorum cıss diyorum oda diyor az zaman gecince o kufurleri duydukca de tekrar ederse yabanci insanlarin yanında yada krese baslarsa o zaman söylerse diye babasina laflari unutturmaya çalışıyorumeee o zaman ne akıyosun canım sana yok erkekler yapıo küfür bir kötü huyu küfür olsun daha kötü huyları olsa senı aldatsa falan beterin beteri var.baktın yıne küfür sallıyo sende tak kulaklıgını bak isineoda bakcak dinlemıyon susacaktır eminim.
Dayak yemedin hiç sanirimDayak yesem zerre umursamam.Ama küfüre karsiyim.Bir süre ailenin yanina git belki akli basina gelir
cok cok ince düsünüyorsun 11 aylık bebegını düsünüyorsun bravo ama adam kaba sana göre diilmişkı o canım benım.hıc uyarma anlamaz daha inat yapar inan düzelmez,Allah sabır versın kocanada agzında küfür olmıcak sözler.Evde 11 aylik kızım var oda artik biseyler anlıyor bizim solediklerimizi taklit ediyor hayir diyorum cıss diyorum oda diyor az zaman gecince o kufurleri duydukca de tekrar ederse yabanci insanlarin yanında yada krese baslarsa o zaman söylerse diye babasina laflari unutturmaya çalışıyorum
Evet yemedim siddete karsiyim tabi.Dayak yemedin hiç sanirim
Iyide sizene hanimefendi burda herkes yorum yapiyor.benimde gorusum bu kimsyi ilgilendirmez iyi gunler...Senin mantığına öyle bir küfrediyorum ki şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?