Herzamam kriz geçirmiyorum çok dolmustum o oyuzden uzun zamandır bir tartismada normalinde bile kamerayı açıyor bu evin içinde oluyor kastı sinir ve tahrik edip o esnada kendi sessiz kalıyor goruntumu silmesi yanımda cocukta var sanırım bir kumpasin icindeyimSürekli böyle kriz geçiriyorsanız size vermezler çocuğu tabi. Yani sebep neydi ki bu kadar çıldırdınız?
İlk defa olmadığı için eşiniz videoya çekmiş bence.
Ha videoya çekmesi çok iğrenç ama detayı da bilmiyoruz ki neden böyle bir şeye başvuruyor?
Madem biliyorsunuz çekicek neden eşinize koz veriyorsunuz ki?Eşinde kurnaz çıldırtiyor bilerek kamerayıda alip hazır ola geçiyor çekmek için.Merhaba gecenin bu saatinde yazıyorum bilen yazsın eşimle tartismalarimiz oluyor çok fazla çok kotu bir kriz geçirdim az önce kendimi taniyamiyorum ben böyle biri değildim kızımda yanımdaydı hani bağırdım çağırdım yeter artık vs konu eşimin annesi çocukta çok korktu nasıl yaptım yavrum çok kötü oldu eşim her seferinde videoya alıyor bu görüntüleri teli elinden almaya çalıştım çekme telini yok ederim atarım gibi şeylerde kullandım kapalı bir bayanım eşim bunu çocuğu almak için kullanicak sanırım sinir krizi geçiriyor falan diye bu sebepten korktugjm için bosanamiyorum avukat arkadaşlarım yazın lütfen bu delil olurmu kavga anında evde kamera var bunj cekmesemde dedi benim hiç bir delil yok onunda bana çok hatası oldu ne yapmalıyım çok caresizim
Evet aynen bunu yapıyorlar basım açık çektiği için bende mahremiyetini ihlalden sana dava açarım dedim çok kötüyüm uyuyamıyorum çocuğum beni o halde gördü gözlerinde korku endişe hayatım boyunca unutamayacağım bana bunu yaşatan sebebiyet verenden hicbirseyden haberdar degilmis o kişi kayınvalidem öyle salim sabırlı bir insanım ben kimim kişiliğini sorgular oldum cikmazdayim bir çukur kuyu sankiÖnce insanı delirtip..sonra bu deli derler...Ben bu sebeple velayeti alabileceğini düşünmüyorum
Ne olursa olsun hele ki karşı taraftan şiddet yoksa, özellikle çocuğun yanında kriz geçirmeli kavgalar hiç hoş değil. Bence çift terapisine başvurabilirsiniz ya da dayanamayacak noktadaysanız ayrılın. Eşiniz videoya alma sebebini söylüyor mu? Belki size izletecektir eğer o an farkına varmıyorsanız. Kullanacaksa da hiç hoş değil tabii ki. Siz de onun eline koz vermeyin yine de. İkinizin de çocuğunuza böyle şeyler yaşatmaya hakkı yok. Ayrılın ya da doğru düzgün çözümler bulun sorunlarınızaMerhaba gecenin bu saatinde yazıyorum bilen yazsın eşimle tartismalarimiz oluyor çok fazla çok kotu bir kriz geçirdim az önce kendimi taniyamiyorum ben böyle biri değildim kızımda yanımdaydı hani bağırdım çağırdım yeter artık vs konu eşimin annesi çocukta çok korktu nasıl yaptım yavrum çok kötü oldu eşim her seferinde videoya alıyor bu görüntüleri teli elinden almaya çalıştım çekme telini yok ederim atarım gibi şeylerde kullandım kapalı bir bayanım eşim bunu çocuğu almak için kullanicak sanırım sinir krizi geçiriyor falan diye bu sebepten korktugjm için bosanamiyorum avukat arkadaşlarım yazın lütfen bu delil olurmu kavga anında evde kamera var bunj cekmesemde dedi benim hiç bir delil yok onunda bana çok hatası oldu ne yapmalıyım çok caresizim
Peki neden size böyle bir kumpas kuruyor? Ve buna rağmen neden ayrılmıyorsunuz? Böyle birisiyle evli kalınır mı? Ya özel fotoğraflarınızı da çekiyorsa? Nasıl güveniyorsunuz?Herzamam kriz geçirmiyorum çok dolmustum o oyuzden uzun zamandır bir tartismada normalinde bile kamerayı açıyor bu evin içinde oluyor kastı sinir ve tahrik edip o esnada kendi sessiz kalıyor goruntumu silmesi yanımda cocukta var sanırım bir kumpasin icindeyim
Çok doğru söylüyorsunuz sil goruntumu dedim ama silmiyorum dedi bunu cekmesem evde kamera var zaten dedi şok oldum peki avukat kimse yokmu bunu mahkemede delil olurmu ev içi çekilen görüntü kavga çocuğum alayım başka birşey istemiyorumKoca diye koynumuzda beslediğimiz yılanlar!
Merhaba gecenin bu saatinde yazıyorum bilen yazsın eşimle tartismalarimiz oluyor çok fazla çok kotu bir kriz geçirdim az önce kendimi taniyamiyorum ben böyle biri değildim kızımda yanımdaydı hani bağırdım çağırdım yeter artık vs konu eşimin annesi çocukta çok korktu nasıl yaptım yavrum çok kötü oldu eşim her seferinde videoya alıyor bu görüntüleri teli elinden almaya çalıştım çekme telini yok ederim atarım gibi şeylerde kullandım kapalı bir bayanım eşim bunu çocuğu almak için kullanicak sanırım sinir krizi geçiriyor falan diye bu sebepten korktugjm için bosanamiyorum avukat arkadaşlarım yazın lütfen bu delil olurmu kavga anında evde kamera var bunj cekmesemde dedi benim hiç bir delil yok onunda bana çok hatası oldu ne yapmalıyım çok caresizim
Videoda başı açık evin içinde ya, başka birilerine veya mahkemeye izletir diye düşünüyor sanırımKapalı olmanızla ne alaka?
Anla işte sinsi planlarını beyinleri şeytanınkinden daha fazla çalışıyor bunlarınÇok doğru söylüyorsunuz sil goruntumu dedim ama silmiyorum dedi bunu cekmesem evde kamera var zaten dedi şok oldum peki avukat kimse yokmu bunu mahkemede delil olurmu ev içi çekilen görüntü kavga çocuğum alayım başka birşey istemiyorum
Kapalı olmanızla ne ala
Aynen öyle mahkemede bunu izletilirse kapalı birisiyim ve buna rıza göstermek bunu diyorumVideoda başı açık evin içinde ya, başka birilerine veya mahkemeye izletir diye düşünüyor sanırım
Evin içinde kamera var ne demek Delirmiş herhalde eşiniz. Eğer gerçekse siz şikayetçi olun o ne saçmalık? Açık açık anlatır mısınız eşinize veya çocuğa şiddet falan uygulamıyorsunuz inşallah?? Ne diye durduk yere kamera kurmuş eveÇok doğru söylüyorsunuz sil goruntumu dedim ama silmiyorum dedi bunu cekmesem evde kamera var zaten dedi şok oldum peki avukat kimse yokmu bunu mahkemede delil olurmu ev içi çekilen görüntü kavga çocuğum alayım başka birşey istemiyorum
Kapalı biriyim ve mahkemde bunu izlerltirse açık goruntulu halimi buna rıza gostermiyorum mahremiyeti ihlal ediyor bu durumAynen öyle mahkemede bunu izletilirse kapalı birisiyim ve buna rıza göstermek bunu diyorum
Yok çocuğuma asla siddetim ve yüksek sesim bile olmaz ama eşim şundan kurmuş olabilir ben gecimsizliklerimizi aileme anlatıyorum önümü delil kullanacak yada ne niyetle kurdu hayır böyle birşeyi daha yeni söyledi kamera var bunu cekmesem o kayıt ediyor dedi bunu nasıl bulurum nasıl ispatlarkm vilmym elindeki suanki görüntü silmedi malesef çok öfkeli halde telefonu almaya çalıştım falan onları kayıt etti teli elinden cekistirdim sadeceEvin içinde kamera var ne demek Delirmiş herhalde eşiniz. Eğer gerçekse siz şikayetçi olun o ne saçmalık? Açık açık anlatır mısınız eşinize veya çocuğa şiddet falan uygulamıyorsunuz inşallah?? Ne diye durduk yere kamera kurmuş eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?