Eşim ve tartisma

Evde kamera olması ne demek ya ne yapıyormuş o görüntüleri? Bugünden itibaren sakin kalın 6 ay sabredin deliller geçersiz olana kadar yani. Sonrada açın davanızı.
Sinirlenmemek içinde muhatap almayın, o yokmuş gibi olun sakinleşin. Hem mahkeme için hem sağlığınız için sakin kalın. Bırakın ne hali varsa görsün.

Evde kamera olduğundan haberiniz yok mu? Nasıl bir evlilik bu olayı tam anlatır mısınız şoklardayım!
Hayır bana bu kamera görüntüsünü çekerken söyledi evde kamera var zaten çekiyor herşeyi diye annemlere gittiğinde orada boşanma konuşuyorsun annen o adamal mutlu olamazsın diyor bana kayıtları geliyorsa dedi bilmiyorum bu görüntüyü çeken onkarida yapmış olabilirmi

6 ay durunca delil gecersizmi oluyor nasıl 6 ay nasıl dayanirim yavrumla çok şey yaşadım ben hani çaresizce buradayimher gelişimde daha çok zarar görüyorum eline delil geçiyor sjnirlerim harap edip kendine kanıt oluşturdu buda velayet için sanirim

Görüntü ihlali var, eşten izinsiz eve kamera koyarsa suç bildiriminde bulunabilirsiniz. Tabii inşallah o kayıtlarda sizin suç delilleriniz yoktur. (normal zamanlarda şiddet vs.)
Hayır yok ama annemlere sadece anlatıyorum yaşadığımız sorunlark kimseye siddetim yok çocuğum konusunda dünyaları değişmem şimdide en hassas noktami kullanıyor işte

Valla uyurken falan gizlice silebiliyorsanız silin tabi yedeklemediyse. Hiç doğru değil ama böyle adama böyle muamele yapacak bir şey yok. Sonra da bi avukatla görüşün o sizi yönlendirsin burdan bi çözüme zor ulaşırsınız. Direkt bu konunun çözümü ve davaya yönelin avukatla

Bak şimdi. Telefonundan videoyu aç ters çevir cebine koy tabi telefonu da uçak moduna al interneti de kapat sesi de kapat. Sonra git sor evde kamera var ne demek? Eve kamerayı kim koydu ne diyorsun sen diye ağzından çıkarmasını sağla. Ses kaydını al yani. Sana anlatavak sen onunla sakin konuş ama. Ve itiraf ettiğinde de git hiç durma dava aç. Özel görüntülerini bile çekiyor olabilir. Böyle insanlardan her şey beklenir. Kızın da tehlikede bence. Bu dediğimi yap hiç durma.

Evet delil olarak kullanabilir, sizi kasıtlı kızdırıyor bile olabilir. Politik davranın bir süre sakın kalın. Kavga anında ortamdan uzaklaşın belli ki açık noktanızı bulmuş delil peşinde. Bir süre degistiginize inandirin ve elinde ne var ne yok takip edip yok edin.ondan sonrasına bakarsınız. Ama gerçekten öfke nöbetleri geçiren biriyseniz hem kendiniz hem de çocuğunuz için tedavi için adım atın. Nefes egzersizleri iyi gelir.

Hukuk bölümü var konuda orada da yardımcı olabilirler

Kapalı biriyim ve mahkemde bunu izlerltirse açık goruntulu halimi buna rıza gostermiyorum mahremiyeti ihlal ediyor bu durum
Eğer şiddet eğilimli olduğunuzu kanitlamak için çocuğun menfaatini ileri sürerse tesetturunuzden dolayı gösterilmesini istemiyorum talebiniz reddedilebilir. Çünkü çocukların menfaati önceliklidir. Siz politik davranıp bir süre iyi davranin elindekileri yok ettikten sonra bosanirsiniz.

Şimdi çok endişelendim kamera var evde bunu cekmesem ne olur kelimesi durduk yere kullanırım olmayan birşeyi nasıl söyler kendisi anneside dahil kavga anında çok sakin davraniyolar tartışmada bugünkü olaydafa ben herşeyi söyledim sinirle ama hiç tepkisiz kaldı aşırı sakın bu evde kamera var kesin ozaman o çocuğu o anda rahatlatim benim durum eşim durumuna bakın çocuğu verin diyecek mahkemeye

Hassasiyetinizi anlıyorum ama bence bu konuda en çok üzerinde duracağınız şey mahkemede izleteceği başınız açık videonuz değil.

Adam eve gizli kamera kurmuş, sizi kışkırtıp dalga geçer gibi videonuzu çekiyor, bunu size karşı kullanma ihtimali var ve çocuğunuz bunlara şahit oluyor. Bir şeyler yapmak için ne bekliyorsunuz?

Nasıl koyedecegim telinde saklıyor bunları silmek için teli elinden alamadım evde kamera var zaten çekiyor herşeyi dedi ama kameradan sanırım varsada bu dediğini siler evde bir kamera olması nasıl çıldıracağım itirafini saglayabilirsem çok büyük delil olcak

Çocuğumu alırsa diye korkuyorum

Evde kamera olması yalan olabilir bu arada. Sizi iyice delirtmek sinir etmek için. Yoksa niye telefonla çeksin bi daha uğraşsın

Söylemiş zaten gizlemiyor ki kamerayı ? Ya da seni korkutmaya çalışıyor ? Sen hep evde değil misin ? Ne ara kamera yerleştirdi ? Mail adresine ulasabilirsen kamera ile bilgiye de ulaşırsın telefonuna yedekledigine de. Sadece gözünü aç ve hareketlerine dikkat et. Seni kavgaya çekmesine izin verme. Kavga olacağı zaman sakince ortamı terket. Bırak kudursun öfkesinden. Evde kamera varsa onun da zararına dönebilir.ol

Sizi tahrik ediyor,belli ki delil peşinde..bunu düşünerekten bi süre sessiz kalın bence ve delilleri yok edin ama buarada psikolojik yardım almanız şart.böyleleri insanı gerçekten delirtiyor.bi süre rol yapıp sakin eş moduna geçin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…