Eşim ve tartisma

Boyle durumlarda olaylarin cigrindan cikmaya ilk basladigi zamani bir dusunun derim ben.

Esinize (varsa) eve kamera koyma sebebi verdiginiz ilk ani, dusunun.

Ne yaptiniz?

Esiniz neden velayeti istemek icin pislik yapacak kivama geldi?

Annesi niye sizle ugrasiyor?

Annesi sistematik olarak psikolojik siddet uyguluyor anladigim kadariyla, sizce sebebi ne bunun?

Aileden zengin falan misiniz, para koparmak mi niyetleri?

Yani su baslikta anlattiginiz herseyin sebebi olmali? Durduk yere sadece şiddetli kavgalar yasaniyor diye bu kadar pisliklesmek cok mantikli gelmedi bana.

Yani adam ailesiyle bir olup komplo kurmus iddianiza gore ve benim anladigima gore de hukuki destek aldigi birisi var, eve kamera kurdugunu size söylerken goruntu cekmis yani artik o kamera gizli degil, sizin bilginiz dahilinde. Haliyle o kamera varsa artık goruntuleri istedigi gibi kullanabilir.

psikiyatriye gitseniz yardım alsanız neden sinir
Krizi geçiriyorsunuz vermezler çoçugu olaya mantıken baktığmızda siz olsanız verir misiniz ?

Eşiniz bu kadar hesaplı kitaplı tam bir pislik gibi hareket ettiğine göre ilişkinizin kötü bir evveliyatı var ve bir şekilde sizden kurtulmak istiyor olmalı. Keşke siz daha önce adım atmış olsaydınız…

Evde kamera var olayı bana blöf geldi ancak bundan sonra asla malzeme vermeyin ve oltaya gelmeyin. Bir avukatla görüşmeniz en iyisi, bu süreci lehinize döndürebilmeniz açısından.

Kapalı biriyim ve mahkemde bunu izlerltirse açık goruntulu halimi buna rıza gostermiyorum mahremiyeti ihlal ediyor bu durum
Yahu takıldığınız konuya bakın.
Başı açık kadınların evde gizli görüntüleri çekilip davalarda aleyhlerine kullanılabilir ama kapalı ise mahremiyet diyorsunuz.
Saçmalamayı kenara bıraktıysanız her şekilde suç olmalı, kvkk falan kapsamında ama delil olarak kullanılamasa dahi hakimin kanaatini etkiler bence. Tamamen benim düşüncem hukuk bilgim yok.

Artık taktiksel davran.
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı de hatta şımart.
O sizin açıklarınızı yakalamaya çalışıyor delil topluyor belliki sizde gizli gizli avukatla görüşün bir danışın (tabi fark ettirilmeden)
Gizli bir şekilde ses kaydı alın neden eve kamera koydun diye tabi bunu laf arasında sorun. Hatta her kavgamizda beni çıldırtıp neden kameraya alıyorsun diyede sorun. Adama falso vermeyin sinirinize hakim olun.

Esiniz cok igrenc bir insan ve coktda hayin birisi size karsi delil topluyor esiniz dikkatli olun sizden bosanmayi cocugun velatinide almayi düsünyor ve bu görüntülerele mahkemede hakkli cikabilir böyle sinir krizleri yasadiniz icin kizim acisindan korktum ve onun icin yerlestirdim kamarayi diyebilir bir an önce kamarayi bulun ve yok edin sadece 1 kamara mi var acaba oda beli degil hic umulmucak kulanmadiniz yerlere bakin sizin devamli böyle oldunuzu öfke kontrolunuzu hakim olmadiginizi bunlari size karsi hep kulana bilir sizin iyi bir auckatla görüsmeniz ve bilgi almaniz lazim

Eşinize patlayacağınıza kayınvalideyle halledin sorununuzu. Küçücük çocuğu korkutuyorsunuz, elinize ne geçiyor hiçbir şey eşinize koz vermişsiniz. Bunları bir şekilde silin boşanın. Yazık çocuğa

Kocanız çok fena… evine gizli kamera yerleştiriyor yuh şeytanına aklına gelmez. Çocuğun velayetini almak için görüntülerin delil olarak kullanılabileceğini sanmıyorum. Komşumuz gizlice yapılan telefon kayıtlarını delil olarak kullanamadı özel hayat ihlali kişisel veri vs. Denerek. aldatıldığını ispatlayacaktı hakim delil saymadı. Allah yardımcın olsun

Esinizin yaptigini genelde narsist kislik bozuklugu olan erkekler yapiyor. Önce cildirtiyorlar, sonra kameraya cekip bakin bu deli diye herkesten sempati toplmaya calisiyorlar. Öyle bir kisilikse dikkat etmeniz gerekecek. Maddi imkanlariniz var mi? Ben yerinizde olsam kendim gizli kamera yerlestirip sizi nasil delirtip cektigini kayit ederim. Ama öyle veya böyle elin annesi yüzünden cocugumun yaninda kriz gecirmem

Önce savcılığa şikayet edin kamera ne demek
Hemen çıkın o evden çocuğu da alıp gidin sonra da boşanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…