Aynen öyle.
Çoğu konuda diyorum bunu, güçlü kadın yerine aptal erkekler yarattık haberimiz yok.
Olaya ters açıdan bakıldığında, bebeğiyle alakalı bir test yapılacak ve anneden kan alınıyor, niye olaya konsantre değilsin ki?
Farzedelim konu sahibi biz olalım, el mel tutma yok zaten de, neden onu ilgilendirmiyor bu durum?
Çünkü embesil!
Gel deyince gelen, git deyince giden, düşünme yetisi olmayan hele karar mercii ailesi ya da dişli karısı olmuş adamlar yarattık.
Aman oğlum paşa oğlumlarla kadınlardan daha nazlı, daha dayanıksız ve bir sürü saçma özellikli kıllı kelli felli adamcıklar kol geziyor çevrede.
Güçlülük neye yaradı Allah aşkına, kadın daha çok amele oldu o kadar:)
Yani söylesem konu sahibi herhalde bayılır da, ben ikinci çocuğumda kanama yaşadım hamileyken ki 6. Aydı, kocam zahmet edip de gelmedi, gelmediği gibi aramadı da.
Evde yaşı dolmayan bebeğimi anneme götürdüm, o halde hastaneye gittim muayene oldum falan filan.
Ha akşamına da eşimin dedesine gittik tüm sülale orada, bir geçmiş olsun duymadım ki plesenta aşağı düşmüş, çok riskli ayrılabilir 1 ay yatış vermişti doktorum.
Ben de işte hizmetçilik ediyordum orada!
Çünkü normal insanlar yatar, ben sırtımda semerle o halde de her işi gören marabayım, hem de sıfır değerle:)
Tabi kocam da grip olunca ailesi bize geçmiş olsun ziyaretlerine gelir