Eşim ve tutarsızlıkları

Dize123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
13
-1
1
27
Merhaba kızlar ben 7yıllik evli iki çocuk annesiyim eşim le aramız bazen çok iyi bazen çok kötü oluyo iyiyken canım cicim kötüyken demedigi etmediği kalmiyo. Dün tartıştık etmediği demedigi kalmadı beni istemediğini dedi şiddet uyguladı bugün kapıya geldi açmadım ailemi aramış hemen benim ailem onun ailesi geldi tartıştık ettik ama hala kendini haklı görüyo. İyi olmak istiyo ama sadece lafta kaliyo. Ufacık bişey desem bı tavır yapsam deliye dönüyo. Kackere üzdü kırdı affet dedi affettim ama hala aynı kendini savunuyo. Rezil oldugumuzla kalıyor sevgi bumu sizde böyle misiniz lütfen söyleyin

Sevgi bu degil tabiki siddet gosteriyormus bide. Seviyo musunuz gercekten bu insan gorunumlu ayiyi ?

Şiddet uyguladı ve hala kendini haklımı görüyor? yapilacak şey çlk belli aslında.
Aileniz birsey demiyormu? Konunun sonunda haklarim neler, nasil dava acarım demenizi bekledim..

Merhaba kızlar ben 7yıllik evli iki çocuk annesiyim eşim le aramız bazen çok iyi bazen çok kötü oluyo iyiyken canım cicim kötüyken demedigi etmediği kalmiyo. Dün tartıştık etmediği demedigi kalmadı beni istemediğini dedi şiddet uyguladı bugün kapıya geldi açmadım ailemi aramış hemen benim ailem onun ailesi geldi tartıştık ettik ama hala kendini haklı görüyo. İyi olmak istiyo ama sadece lafta kaliyo. Ufacık bişey desem bı tavır yapsam deliye dönüyo. Kackere üzdü kırdı affet dedi affettim ama hala aynı kendini savunuyo. Rezil oldugumuzla kalıyor sevgi bumu sizde böyle misiniz lütfen söyleyin
Kisir döngü olmuştur o şimdi.Guzel bir ders almadan kendine gelmez ne yazik ki

Şiddet uyguladı affettiniz, yine uyguladı yine affettiniz.
Sonra bu adam neden kendini haklı görüyor diyorsunuz.
Pardon da haklı görmeyip ne yapsın?
Siz her koşulda affetmissiniz zaten

Asıl soru mutlu musunuz? Bir anne mutluysa iyi annedir iyi estir iyi dosttur..simdi sevgi bu mu diye sormak degil de hayatinizi ve esinizi en iyi bilen bir kadın olarak yola nasıl devam etmeliyim? Diye düsünmek lazim. En zor şeyler yasanmis zaten kararinizda kolaylıklar olur insallah🌸

Sevgi tam olarak bu.
Kocandır, döver de, söver de, sever de.
Yatak odanızı renklendirin.
Gecelik vs.
Ziyafet sofrası kurun.
Ardına davetkar kokular.
Sevişin falan.
Sorgulamayın.
Öyle gösteresi var sevgisini adamcağzın.
Vücut bütünlüğünüz onun sorunu değil.
Siz de razısınız, evlere şenlik.
Çünkü p.pisi var.
Ve her p.ipili varlık ancak böyle anlatır sevgisini.
Dişi kuş yuvayı kurarken p.pili de dişiyi boğar.
Doğanın kanunu bu.
Çünkü sevgi bu.

Son düzenleme:
Sevgi bu degil tabiki siddet gosteriyormus bide. Seviyo musunuz gercekten bu insan gorunumlu ayiyi ?
Ayılara ayıp olmuş yazık o kadar belgeselde hiç görmedim erkeğin dişiyi dövdüğünü 🤔 bunlar ayrı bir cins

Kisir döngü olmuştur o şimdi.Guzel bir ders almadan kendine gelmez.
Bence ciddi bir adım atin.Blörf bile olsa gözünü korkutun.Sinirlarini çizmek zorunda olduğunu bilsin.Boyle nereye kadar gidecek?Bence haddini bir sekilde bildirin

Sevgiyi hak etmek için beden bütünlüğünden vazgeçen kadınından öğrendim ben,
Bu coğrafyanın mezarında ters dönesice erkeklerini...

Sevdim.demissiniz de sevgi insani mutsuz etmez, siddet uygulayan biri unutturacagim demis affetmissiniz ama unutturmak yerine yine siddet uygulamis üstüne aileleri karıştırmış
Ne yapmaliyim diye sormaniz bile garip yani
Aileler ne diyor? Aman kizim erkektir yapar etmis bir cahillik affet gitsin mi diyorlar? O zaman o aileleri de bosamak lazim.ne diyim

Sevdim.demissiniz de sevgi insani mutsuz etmez, siddet uygulayan biri unutturacagim demis affetmissiniz ama unutturmak yerine yine siddet uygulamis üstüne aileleri karıştırmış
Ne yapmaliyim diye sormaniz bile garip yani
Aileler ne diyor? Aman kizim erkektir yapar etmis bir cahillik affet gitsin mi diyorlar? O zaman o aileleri de bosamak lazim.ne diyim
Beni de sucluyolar kayın babama dövdü diyorum oğluna kizacagina küfür ettim diye bana kızıyo

Beni de sucluyolar kayın babama dövdü diyorum oğluna kizacagina küfür ettim diye bana kızıyo
Eee siz de kufretmeyin o dövünce hakli olun ne diyim
Yani siz de o zaman alin oğlunuzu sizi dovsun ben siddet uygulayan koca istemiyorum diyemediniz mi?
Lütfen Allah askina normalleştirmeyin durumu
Ayrica bu tur mevzularda aileler isin icine girdiyse saygi falan kalmamistir deli gibi sevsen ne yazar

Back
X