Eşim ve tutarsızlıkları

Ikiniz de büyümemis, evlilik olgunluguna erisememissiniz o zaman zira aileler bile evliligin icinde

Beni de sucluyolar kayın babama dövdü diyorum oğluna kizacagina küfür ettim diye bana kızıyo
Aileniz bilmiyor mu şiddet gördüğünüzü peki?

Şiddetin lami cimi olmaz farkında değilsiniz sanırım. Kayınpederinizin ne dediği de önemli değil.

Şiddetin olduğu evlilik bitmeli.

Bir de tutarsizlik basli basina sorun, siddet vs ek sorunlar olmus yani neresinden tutsak elimizde kalir yazik size

siz kendinize sorun, seven bir insan sevdiğine vurabilir mi? cevabı alacaksınız zaten

7 yıldır kim bilir neler yasamissinizdir ama sorduğunuz soru sevgi bu mudur mu? Alışmışsınız bu duruma. Çocuklarınıza yazık. Nasil bir ortamda büyümeye çalıştıklarını farkında mısınız?

Merhaba kızlar ben 7yıllik evli iki çocuk annesiyim eşim le aramız bazen çok iyi bazen çok kötü oluyo iyiyken canım cicim kötüyken demedigi etmediği kalmiyo. Dün tartıştık etmediği demedigi kalmadı beni istemediğini dedi şiddet uyguladı bugün kapıya geldi açmadım ailemi aramış hemen benim ailem onun ailesi geldi tartıştık ettik ama hala kendini haklı görüyo. İyi olmak istiyo ama sadece lafta kaliyo. Ufacık bişey desem bı tavır yapsam deliye dönüyo. Kackere üzdü kırdı affet dedi affettim ama hala aynı kendini savunuyo. Rezil oldugumuzla kalıyor sevgi bumu sizde böyle misiniz lütfen söyleyin
He biz de böyleyiz tabi. Ben günde üç öğün yemeklerden sonra şiddetimi görüp sonra beyimin koynuna giriyorum.

Gerçekten bunu soracak kadar nasıl algıları bozulabilir bir insanın?

He biz de böyleyiz tabi. Ben günde üç öğün yemeklerden sonra şiddetimi görüp sonra beyimin koynuna giriyorum.

Rabbim benim yasadiklarimi sana yaşatmasın.evlimisin çaresizlik nedir bilirmisin

İyiyken herkes iyidir , kotuyken saygısını yitiriyorsa o adam iyi bir adam değildir zaten .. herkes öyle değil ilk iliskimde öyleydi ama şu anki evliligimde huzur ve mutluluk var sadece ...anlaşamadığı mız konularda sesimizi yükseltmeden konuşabiliyoruz çok şükür

Gerçekten bozuluyor yaşamayan anlayamaz olayın içinde olayın vahametini göremiyor insan ...yani ben bosaninca neler yaşadığıma neden daha erken bosanmadigima şaşırdım...boşanmak bir uyanış gibi aslında eski başka sitede açtığım konuma baktım yazmışım yazmışım özünde iyi biri demişim birde inanılmaz ama gerçek ( sonra yorumlara verdiğim cevaplara baktım bu cümleyi kurmamin tek sebebi çaresizlik kendimi kandirmacaymis o an biri elimden tutup boşan gel burda kal dese koşa koşa gidecek misim meğer ) ..birde başka hiç erkek tanimamistim onunda etkisi vardır belki bilmiyorum , hele narsist kişiyse karşıdaki seni çok güzel manipüle ediyor , o sana vuruyor kufrediyor sen ona sensin o dediğin zaman ..ailelere diyor ki oda küfür etti...sen kendini korumak için debeleniyorsun o diyor ki o da bana vurdu ..bide şunu diyorlar sana şiddet göstermedim göstersem hastanelik olurdun gibi gibi .. iğrenç mahluklar

Tutarsızlık deyince adam sözünü falan tutmuyor ne bileyim arada dengesiz dengesiz davranıyor sandım. Sorun tutarsızlık değil sorun adamın mutlu bir aileyi hak etmemesi. Yani kocam tutarsız beni dövüyor demek şiddeti masumlaştırmak gibi geliyor bana. Size vuramaz. Canınızı acıtamaz. Neden terk etmiyorsunuz? Aileniz ne diyor?

Back
X