Eşim ve uyku problemim

Ben de telefonda bir şeyler izlemeden-dinlemeden uyuyamam. Eşim de aksine ortam tamamen sessiz olana kadar uyuyamaz. Kulaklık takıyorum ben bu yüzden. Ama eşim bırak artık uyu artık falan dese bozulurdum sanırım, uyuyamıyorum çünkü sessiz ortamda

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar 😇 Valla ben eşimi geç bulmuşum zaten öyle ayrı yatmak fikri çok kötü geliyor bana ama dün gece bıraktım salonda yatsın diye... Gece yine sağolsun kalkıp yanıma gelmiş. Herhalde böyle böyle alışacağız. Yeni evliyiz daha yani 1 sene oldu. Öyle işte 🤗 yine de kötü bir özellik bence yaaa 🙈

kulaklıkla elektrik süpürgesi sesi dinlesin :KK70: bazı insanlar o sesle uyuyor
Eşim işi dolayısıyla sürekli sesli ortamda uyuduğu için bide hayat uyku düzeni olmadığı için böyle ben onu anlıyorum normal geliyor artık bana

Bırakın uyusun gidip yayıla yayıla yatın yatakta ,koltuğa çarşaf serin orada uyusun ,sabah kaldırır evi havalandırırsınız

Normalde pek tavsiye edilmez ama yatakodanıza tv alın. Onun karşısında uyursa yatağında uyumuş olur..

Neden tavsiye etmezler bilmem bir şey izlerken iç geçmesi de güzel oluyor aslında. Oradan kalkıp yatağa geçince hemen uyuyamam mesela.. :KK45:

ayyy bizde de aynı şikayet vardı. uykuya dalma probleminden kaynaklanıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi geceler arkadaşlar... Dert midir bilmiyorum ama eşim uykuya dalmadan önce yaa bilgisayardan dizi film vs izliyor ya da otırma odasında TV karşısında uyuyakalıyo ve ben her seferinde '' Hadi kalk yerimize yatalım '' diyorum... Bıktım bu durumdan. Birincisi bilgisayar çok ses çıkarıyor ve ben hemen hemen her gece eşimin bebek gibi uykuya dalmasını bekleyip bilgisayarı kapatıp öyle uyuyorum ve uykusuz kalıyorum.... İkincisi eğer TV karşısında uyuyakalmış ise hem o ter ve vücut kokusu sanki salona o kanepeye siniyor hem de takıntılı olduğum için yine her gece o koltuğun minderlerini düzeltmeden uyuyamıyorum 🙈... Sürekli kılıfları yıkıyorum. Takıntılı olduğum için de öyle gelmiş olabilir bana bilmiyorum...
Sizce neyapalım... Nereye gitsek böyle... Yani benim annemlerde de kayınvalidemler de de durum bu şekilde... Herkes yattıktan sonra illa o TV karşısında bi ilk uyuklamasını yapacak sonra asıl uykusuna geçecek Paşam... Şimdi de yine TV karşısında uyuyor saat yarımı geçti ve sabah 6 da kalkıp işe gideceğiz... Ellemiyorum yatsın orada... Koltuklar da kokarsa koksun diyorum sinir oldum kızlar yaaa.
Yardım edin lütfen 🙏
Koltuklara çarşaf filan serin devamlı bence.Bilgisayardan izlemek yerine telefondan izlesin sizi daha az rahatsız eder.Benim eşimde bu şekilde mutlaka birşey izleyerek uyur.Ben artık rahatlatan,uykuya dalmayı kolaylaştıran müzikler açtırıyorum

Su takinti bende de var malesef. Yazin ustu ciplak yatmak ister asla izin vermem. Terlicek teri örtülere gecicek diye. Ki esim aslaa ter kokmaz. Kanepede uyur, terlicek kanepeye mindere sinicek diye takarim
Okadar cok taktigim seyler varki oylw boyle idare ediyoruz iste :D

İyi geceler arkadaşlar... Dert midir bilmiyorum ama eşim uykuya dalmadan önce yaa bilgisayardan dizi film vs izliyor ya da otırma odasında TV karşısında uyuyakalıyo ve ben her seferinde '' Hadi kalk yerimize yatalım '' diyorum... Bıktım bu durumdan. Birincisi bilgisayar çok ses çıkarıyor ve ben hemen hemen her gece eşimin bebek gibi uykuya dalmasını bekleyip bilgisayarı kapatıp öyle uyuyorum ve uykusuz kalıyorum.... İkincisi eğer TV karşısında uyuyakalmış ise hem o ter ve vücut kokusu sanki salona o kanepeye siniyor hem de takıntılı olduğum için yine her gece o koltuğun minderlerini düzeltmeden uyuyamıyorum 🙈... Sürekli kılıfları yıkıyorum. Takıntılı olduğum için de öyle gelmiş olabilir bana bilmiyorum...
Sizce neyapalım... Nereye gitsek böyle... Yani benim annemlerde de kayınvalidemler de de durum bu şekilde... Herkes yattıktan sonra illa o TV karşısında bi ilk uyuklamasını yapacak sonra asıl uykusuna geçecek Paşam... Şimdi de yine TV karşısında uyuyor saat yarımı geçti ve sabah 6 da kalkıp işe gideceğiz... Ellemiyorum yatsın orada... Koltuklar da kokarsa koksun diyorum sinir oldum kızlar yaaa.
Yardım edin lütfen 🙏
Nasıl yardm bekliyosun anlamadm :D gidip iki durt kalksın

Yardım edin lütfen 🙏
Bir kılıf al çok mu zor? Bir de battaniye koy güzel uyan koltuğa bırak orada yatsın bir iki güne beli ağrır gelir.

İkinci opsiyon geceleri biraz seksi ol belki kendinden gelmeye başlar...

Koltuklara çarşaf filan serin devamlı bence.Bilgisayardan izlemek yerine telefondan izlesin sizi daha az rahatsız eder.Benim eşimde bu şekilde mutlaka birşey izleyerek uyur.Ben artık rahatlatan,uykuya dalmayı kolaylaştıran müzikler açtırıyorum
Hahhh aynen yeni yeni geçtik artık ya telefondan açıyor ya da müzik açıyor 🙈

Ben diğer yorumları okumadan kendimce yorum yapıcam bence eşiniz uyanıkken oturun bir konuşun ben öyle yapıyorum birdaha tekrarlamıyor uykulu ilken yapınca tamam diyor kalkmıyor herneyse Allahtan horlamıyor :halay:

Cocuk yapin. O zaman hic boyle seylere takacak zamaniniz kalmaz. Kim nerde bulursa orda uyuyor bizim evde. Gecen halinin ustunde uyuyakalmisim.

Back
X