İyi geceler arkadaşlar... Dert midir bilmiyorum ama eşim uykuya dalmadan önce yaa bilgisayardan dizi film vs izliyor ya da otırma odasında TV karşısında uyuyakalıyo ve ben her seferinde '' Hadi kalk yerimize yatalım '' diyorum... Bıktım bu durumdan. Birincisi bilgisayar çok ses çıkarıyor ve ben hemen hemen her gece eşimin bebek gibi uykuya dalmasını bekleyip bilgisayarı kapatıp öyle uyuyorum ve uykusuz kalıyorum.... İkincisi eğer TV karşısında uyuyakalmış ise hem o ter ve vücut kokusu sanki salona o kanepeye siniyor hem de takıntılı olduğum için yine her gece o koltuğun minderlerini düzeltmeden uyuyamıyorum

... Sürekli kılıfları yıkıyorum. Takıntılı olduğum için de öyle gelmiş olabilir bana bilmiyorum...
Sizce neyapalım... Nereye gitsek böyle... Yani benim annemlerde de kayınvalidemler de de durum bu şekilde... Herkes yattıktan sonra illa o TV karşısında bi ilk uyuklamasını yapacak sonra asıl uykusuna geçecek Paşam... Şimdi de yine TV karşısında uyuyor saat yarımı geçti ve sabah 6 da kalkıp işe gideceğiz... Ellemiyorum yatsın orada... Koltuklar da kokarsa koksun diyorum sinir oldum kızlar yaaa.
Yardım edin lütfen