- 26 Eylül 2025
- 54
- 9
- 1
- 27
- Konu Sahibi xxfearless
-
Ekran görüntüsünde ne yazıyor ?Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum. 1 haftadır içim içimi yiyor. Kendi kafamın uydurması mı yoksa gerçek mi artık algılayamıyorum.Lütfen yardımcı olun.Anlatıyorum.
Üniversiteden beri çok yakın bi arkadaşım var.Nişanımda düğünümde her özel günümde yanımdaydı ve bana hep yardımcı oldu.Ona karşı bu zamana kadar kendimi hep mahcup hissederdim.Ta ki bu olaya kadar..
Şuanki eşimle üniversite yıllarımdan beri beraberiz.Eşimi ilk tanıştırdığım arkadaşımda bu kız.Kızın adı gülce olsun.Gülcenin hep bi ailevi sıkıntıları var.Gülce genelde erkeklerle daha samimi ve çok fazla erkek arkadaşı var olan biri.Hal böyleyken eşimle de normal arkadaşlığına devam ediyordu.Yani bana nasılsa eşime de aynıydı.Düğünümde nişanımda hep birlikteydik.Ben kıskanç birisi değilim ve bu zamana kadar hiç böyle şüpheye düşmedim.Hatta 2 ay önce evimize misafir olarak geldi ve 2 gün kaldı.Eşim bana hep sıcak davranır fakat Gülcenin yanında ekstra bi sıcak davrandı.Ben hiç farklı bidüşünceye girmemiştim.Gülceye erkek arkadaşını felan ayarlamaya çalıştı.Eşimden şüphem yok.Eşim arkadaş olarak görüyor, ben buna eminim.1 hafta önce eşimin telefonuna bakarken bi ekran resmi gördüm eşim kuzenine göndermiş daha önceden farketmemiştim. Ekran resmi de Gülceninde olduğu oda arkadaşlarımızla olan gruptaki konuşlamarımızdı. O yıllarda eşimle ilgili yaptığım bi eleştiriydi.Bu konuşmayı ekran resmi almış ve benim iznim haberim olmadan eşime yollamış.Eşim Gülceyle olan konuşmalarını sildiği için ne konuştuklarını bilmiyorum.Gülceyle her zaman konuştuğumuzda bizim iyiliğimizi isteyen bi kız.Benim kötülüğümü istemeyen biri neden eşime göndersin sizce kuruntu mu yapıyorum eşim bunu niye silmiş olabilir yanlış mı düşünüyorum.Eşim kızın hakkında da sevgiye muhtaç olduğunu düşünüyor çok rahat kafalancak kız oldugunu düşünüyo ama bana olan sevgisine inancım tam.Sizce bu kuruntu mu artık uyuyamıyorum düşünmekten
Diğer mesajları duruyor sadece o kısım yok silmiş sonraki mesajlar duruyoeşin niye onunla olan konusmalarını siliyor ben en çok ona takıldım.
Eşim anladığım kadarıyls kuzeninden fikir alma amaçlı atmış o zaman sevgiliydik Gülceyle olan konuşmalarından silmiş ben bu ekran resmini kuzeniyle olan konuşmasından buldum eski bir olay sadece yeni gördüm ben zaten o zaman görseydim daha dikkatli izlerdim onları şuan hiç bişey yapamıyorum iyice kafam karışıkİyi niyetli olsa eşine göndermezdi, en başından ekran resmi alıp,bunca zaman saklamazdı.Eşiniz neden kuzene atmış ki
İyi niyetli olsa eşine göndermezdi, en başından ekran resmi alıp,bunca zaman saklamazdı.Eşiniz neden kuzene atmış kil
Eskiden göndermiş ben rastgele eşimin kuzeniyle olan konuşmasından gördüm yeni gördüğüm içinde kafam çok karışık bu kız daha gecen evime geldi bilsem davet eder miydimİyi niyetli olsa eşine göndermezdi, en başından ekran resmi alıp,bunca zaman saklamazdı.Eşiniz neden kuzene atmış ki
Evlenmeden önce olan bi olay şuan yapamamPis kokular geliyor maalesef. Çaktırmadan eşinizden ona “tekrar atar mısın yanlışlıkla ekran görüntüsünü sildim” diye yazın.
ya yakın arkadasım kocamla böyle bir konusmamı paylassa artık arkadasım olmaz. kocan da bu mesajı sildiyse, senin görmemen gereken başka konusmaları da silmis olabilir. bilemedim.Diğer mesajları duruyor sadece o kısım yok silmiş sonraki mesajlar duruyo
O zaman sorun direkEvlenmeden önce olan bi olay şuan yapamam
bende kızdan soğudum zaten görüşmeyi de düşünmüyorum ama aralarında bişey oldu mu veya var mı yok mu bunu nası meydana cıkarıcamya yakın arkadasım kocamla böyle bir konusmamı paylassa artık arkadasım olmaz. kocan da bu mesajı sildiyse, senin görmemen gereken başka konusmaları da silmis olabilir. bilemedim.
bu arada kocana ne kızın sevgiye muhtac olmasından rahat kafalanacak kız olmasından?
eşim telefonunun şifresini bilmediğimi biliyor direk sorarak saçmalama sen ne düşünüyosun gibi tepkiler vermesine engel olmak istiyorumO zaman sorun direk
Gördüğünüzü söyleyin
Eşinize de güvenmeyin bence
Sizin yazdıklarınızın görüntüsünü alan eşinizle olan konuşmaların da görüntüsünü almış olabilir
yani evet ama ben mi kuruntu mu yapıyorum aralarında bi hoşlantı mı varBence kiz kocana gevsiyor.
Bariz sekilde kiz kocana yazilmis, kocan da halina acimis onune gelende sevgi ariyor yazik diye. Kiz seni kotulemis, kocan da niyetini anlayip rahatsiz olup gecmis , bariz degil mi?
Başka nasıl öğreneceksinizeşim telefonunun şifresini bilmediğimi biliyor direk sorarak saçmalama sen ne düşünüyosun gibi tepkiler vermesine engel olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?