- 23 Ağustos 2012
- 52.186
- En iyi cevaplar
- 1
- 243.348
- 898
- Konu Sahibi xxfearless
-
doğru ama kocam bana niye sormadı niye mesaj siliyor sonucta bu kız evimize girdi cıktı her anımızda yanımızdaydı belki de benim bilmediğim görmediğim ona anlattıgım şeylerimi de anlatmış olamaz mı sonucta yakın arkadaşım dertleştiğim biriydi
benimde kafamı karıştıran kısım bu zaten madem benim arkadaşımsın benim hakkımda neden eşimle konuşuyosun bunları bu şekilde bu kıza söylemeli miyim yoksa biraz daha gözlemlemelli miyim eşimin telefonundan onu engellemi düşünüyorum bu doğru bir hamle olur muKaç yıl önce olan konuşmaların ss i niye dönüyor buna daha çok takıldım zaten arkamdan ss atılmışsa benden habersiz konuşmalar vardır sinek küçük mide bulandırır illa ki aldatması gerekmez sırf eşime yalaklık yapcak diye beni ispiyonlayan insan arkadaşım olamaz illa yatakta mı basmak gerek
Niye bu çok mantıklı ya düşündüğünüz gibi birşey değilse ya günah alıyorsanız ben birşey diyimmi insan neyi düşünürse onu çeker diyorum gülüyor bazıları çünkü en kolayı evet birşey var demek.İnsanlar artık bunu bekler oldu her insandan acı olan ne biliyormusunuz bosanacagim lafida aldatacağım diyede açık arayanlarda şunu iyi bilsin bu iki şey kehanet gibi kendini gerçekleştirme gücüne sahip .O nedenle bu kafadaki insanlar er geç ummuduğunu bulacak.Siz eşinize açıkça bir halt edip telefonu karıştırıp görmenize kizsa bile niye sormuyorsunuz ?Madem o kadar eski ve yakın arkadaşsınız neden sormuyorsunuz neden gönderdin diye? İstediği kadar eski olsun ne fark eder ki?
evet gorusmeyi dusunmuyorum bu saattensonra yazıldıysa bile söylemesi gerekmez mi eşiyim sonuçtaEeee ne desin sana, senin arkadasin bana yazildi demek cok mu kolay sence cano ... zaten akli kit bir kizcagiz diyorsun kocan da bulasmak istememistir. Kizla bir daha gorusme , mesaj atip seni kotuleyen biriyle gorusmemelisin.
bende günah almaktan korkuyorum danışacağım kimse olmadığı için buraya yazdım kendime yediremedim bi çıkış yolu için yazdımNiye bu çok mantıklı ya düşündüğünüz gibi birşey değilse ya günah alıyorsanız ben birşey diyimmi insan neyi düşünürse onu çeker diyorum gülüyor bazıları çünkü en kolayı evet birşey var demek.İnsanlar artık bunu bekler oldu her insandan acı olan ne biliyormusunuz bosanacagim lafida aldatacağım diyede açık arayanlarda şunu iyi bilsin bu iki şey kehanet gibi kendini gerçekleştirme gücüne sahip .O nedenle bu kafadaki insanlar er geç ummuduğunu bulacak.Siz eşinize açıkça bir halt edip telefonu karıştırıp görmenize kizsa bile niye sormuyorsunuz ?
Ya miss şöyle düşünmek gerekiyorEeee ne desin sana, senin arkadasin bana yazildi demek cok mu kolay sence cano ... zaten akli kit bir kizcagiz diyorsun kocan da bulasmak istememistir. Kizla bir daha gorusme , mesaj atip seni kotuleyen biriyle gorusmemelisin.
evlenmeden önceEşinizin kuzenle konuşması ne zaman olmuş? Evlenmeden önce mi sonra mı?
Olmaz tabii ki bi çaktırmayın bakalım nolcak ss te ne yazıyor bi onu da anlatırsanız daha rahat yorumlarızbenimde kafamı karıştıran kısım bu zaten madem benim arkadaşımsın benim hakkımda neden eşimle konuşuyosun bunları bu şekilde bu kıza söylemeli miyim yoksa biraz daha gözlemlemelli miyim eşimin telefonundan onu engellemi düşünüyorum bu doğru bir hamle olur mu
Bu unutulacak bişey değil. Öyle deseler bile inanmazsınız herhalde.sorsam saçmalar veya çok eski bişey hatırlamıyorum derse
eşimle sevgiliydik 1 yıl olmuştu ve evlenme teklifi edicekti bana bende evlilik için erken olduğunu düşünüyorum yazmıştımOlmaz tabii ki bi çaktırmayın bakalım nolcak ss te ne yazıyor bi onu da anlatırsanız daha rahat yorumlarız
Valla hanımefendi bekleyin kuşkuları atın kafadan hayat o kuşkuları ispatlamak uzererine çalışır birşey yoksa bile sizde bu fikirler yer ederse gün gelir o korktuğunuz şey yarın gerçek olur .Hayatın böyle bir işleyişi var bu kafaya gelenler gizliden de olsa aldatiliyor zaten Sizin yapmanız gereken mantıklı doğal olmak insanların suçu varmış tarzda gözlem yapmak yerine evliliginize odaklanmak her kadın avucunu yalar sizin eşinizle sevgi saygınız bozulmayacak gereken bu .Hemen aldatıyor kulübü panigine girmeyin .Bekleyin .Hayatta ne gizli kalmış birsry varsa bu kalsın.Kendi hareketlerinizi tuhaflastirmayin eşinize karşıbende günah almaktan korkuyorum danışacağım kimse olmadığı için buraya yazdım kendime yediremedim bi çıkış yolu için yazdım
gülce ekran resmini eşime atıyor ben eşimin telefonuda görüyorum o zamanki konuşmamızıEşiniz size bu durumu sormayıp kuzenine ekran görüntüsü atmış. Şimdi siz de ona sormuyorsunuz. Eşinize gülce’nin telefonunda bu ekran görüntüsünü gördüm, niye bana söylemedin, siz ne konuştunuz diye sorun. Onun telefonunda gördüğünüzü söylemenize gerek yok. Kesinlikle sormanız lazım. Onun cevabına göre gülceyle ne yapıp yapmayacağınıza karar verirsiniz. Ama evinize almayın orası kesin.
gülcenin telefonundanEkran görüntüsünün senin telefondan değil de onun telefonundan olduğuna emin misin peki ? Belki gizlice senden çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?