eşim ve yakın arkadaşım hakkında kafada mı kuruyorum

Eeee ne desin sana, senin arkadasin bana yazildi demek cok mu kolay sence cano ... zaten akli kit bir kizcagiz diyorsun kocan da bulasmak istememistir. Kizla bir daha gorusme , mesaj atip seni kotuleyen biriyle gorusmemelisin.

benimde kafamı karıştıran kısım bu zaten madem benim arkadaşımsın benim hakkımda neden eşimle konuşuyosun bunları bu şekilde bu kıza söylemeli miyim yoksa biraz daha gözlemlemelli miyim eşimin telefonundan onu engellemi düşünüyorum bu doğru bir hamle olur mu

Eşinizin kuzenle konuşması ne zaman olmuş? Evlenmeden önce mi sonra mı?

Madem o kadar eski ve yakın arkadaşsınız neden sormuyorsunuz neden gönderdin diye? İstediği kadar eski olsun ne fark eder ki?
Niye bu çok mantıklı ya düşündüğünüz gibi birşey değilse ya günah alıyorsanız ben birşey diyimmi insan neyi düşünürse onu çeker diyorum gülüyor bazıları çünkü en kolayı evet birşey var demek.İnsanlar artık bunu bekler oldu her insandan acı olan ne biliyormusunuz bosanacagim lafida aldatacağım diyede açık arayanlarda şunu iyi bilsin bu iki şey kehanet gibi kendini gerçekleştirme gücüne sahip .O nedenle bu kafadaki insanlar er geç ummuduğunu bulacak.Siz eşinize açıkça bir halt edip telefonu karıştırıp görmenize kizsa bile niye sormuyorsunuz ?

Eeee ne desin sana, senin arkadasin bana yazildi demek cok mu kolay sence cano ... zaten akli kit bir kizcagiz diyorsun kocan da bulasmak istememistir. Kizla bir daha gorusme , mesaj atip seni kotuleyen biriyle gorusmemelisin.
evet gorusmeyi dusunmuyorum bu saattensonra yazıldıysa bile söylemesi gerekmez mi eşiyim sonuçta

bende günah almaktan korkuyorum danışacağım kimse olmadığı için buraya yazdım kendime yediremedim bi çıkış yolu için yazdım

Ya miss şöyle düşünmek gerekiyor
Eşinin yakın arkadaşından böyle bir ekran görüntüsü gelse
Ya da sana yavşasa
Bunu bilmese eşin görüşmesine razı olur musun
Ben olmazdım yaa

Hiç bir suçu yoksa eşinin, buna göz yumduğu için bile neler düşünüyor eşi
Kim olursa olsun güven zedelenmesin diye mesaj geldiğinde haber verip kararı konu sahibine bırakmalıydı

Olmaz tabii ki bi çaktırmayın bakalım nolcak ss te ne yazıyor bi onu da anlatırsanız daha rahat yorumlarız

Gülce iyi niyetli değil orası kesin de, eşiniz neden göz göre göre örtmüş onun sinsiliğini? Sevgiye muhtaç demesi de bununla alakalı bence. Gülceye merhameti var.

Aklı başında hiçbir erkek bunu kendine yardım çabası olarak okumaz. Bilir kalleşlik olduğunu.

Eşiniz size bu durumu sormayıp kuzenine ekran görüntüsü atmış. Şimdi siz de ona sormuyorsunuz. Eşinize gülce’nin telefonunda bu ekran görüntüsünü gördüm, niye bana söylemedin, siz ne konuştunuz diye sorun. Onun telefonunda gördüğünüzü söylemenize gerek yok. Kesinlikle sormanız lazım. Onun cevabına göre gülceyle ne yapıp yapmayacağınıza karar verirsiniz. Ama evinize almayın orası kesin.

Aldatılma korkusu feveran haline gelio aldatilmayan yok ayrıca bosanacagim lafını diline dolayıp boşanmayanda yok neyi büyütüp düşünüp beslediginize dikkat edin .Sonra çok uzuluyorlar insanlar .Sizin için ortada birşey yok henüz buluşma yok bilmemne yok kız rahat olabilir zaten biliyordunuz ortaya cikarki nereye kadar ne gizlenecek

Ekran görüntüsünün senin telefondan değil de onun telefonundan olduğuna emin misin peki ? Belki gizlice senden çekti

bende günah almaktan korkuyorum danışacağım kimse olmadığı için buraya yazdım kendime yediremedim bi çıkış yolu için yazdım
Valla hanımefendi bekleyin kuşkuları atın kafadan hayat o kuşkuları ispatlamak uzererine çalışır birşey yoksa bile sizde bu fikirler yer ederse gün gelir o korktuğunuz şey yarın gerçek olur .Hayatın böyle bir işleyişi var bu kafaya gelenler gizliden de olsa aldatiliyor zaten Sizin yapmanız gereken mantıklı doğal olmak insanların suçu varmış tarzda gözlem yapmak yerine evliliginize odaklanmak her kadın avucunu yalar sizin eşinizle sevgi saygınız bozulmayacak gereken bu .Hemen aldatıyor kulübü panigine girmeyin .Bekleyin .Hayatta ne gizli kalmış birsry varsa bu kalsın.Kendi hareketlerinizi tuhaflastirmayin eşinize karşı

Aralarında bir şey var mı yok mu bilemeyiz, fakat çok yakın arkadaşınız bile olsa bu kadar aile içerisine sokulmasını doğru bulmuyorum. Arkadaşınız olan bir kişi arkadaş kalmaya devam etsin ama eşle şuyla buyla samimi olacak derecede ilişki yapılmasın bana göre pek doğru değil.
Size gelince şuan yapacağınız pek bir şey yok. Sadece takipte kalın. Aralarında bir şey varsa mutlaka açık vereceklerini düşünüyorum.

Zaten sürekli aldatılan insanların kısır döngüsü de budur neyi çok istersen bilinçsiz bile olsa bulmayı onu bulursun her daim

gülce ekran resmini eşime atıyor ben eşimin telefonuda görüyorum o zamanki konuşmamızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…