- 26 Eylül 2025
- 56
- 9
- 1
- 27
- Konu Sahibi xxfearless
-
ben bunu nası meydana cıkarıcam aralarında bişe olduysa yada varsaEşinize toz kondurmuyorsunuz ama madem böyle bişey yolladı Gülce adı verdiğiniz arkadaşınız neden Gülce bana böyle yazdı bunu attı nedir bu olayın gerçeği diye size sorması ve sizin açıklamanızı dikkate alması gerekmezmiydi. Kuzeninin değil,başka birinin değil sizin. Eşi sizsiniz adı üstünde eş yani.
Kendimden örnek vereyim atıyorum herhangi biri kendi ailesi dahil bir olay anlatsın göstersin söylesin gelir hemen bana sorar bunun gerçeği ne diye? Sonrada ben ne anlatırsam ne söylersem koşulsuz bana güvenir anlattıklarım onun için doğrudur. Bende size böyle gelinsin isterdim açıkçası bu konuyla ilgili.
O yüzden kötü kokular geliyor diyenlere katılıyorum. Kötü koku geliyor ve sadece arkadaşınız tarafından değil evinizde kokuyor.
yani evet ama ben mi kuruntu mu yapıyorum aralarında bi hoşlantı mı var
evet bende bu yüzden size sordum napıcagımı bilmiyorum çok kötü durumdayım 1 yıllık evliyimBaşka nasıl öğreneceksiniz
Kıza sorsanız kim bilir ne saçmalayacak
Belki eşinize gördüğünüzü de haber verecek
doğru ama kocam bana niye sormadı niye mesaj siliyor sonucta bu kız evimize girdi cıktı her anımızda yanımızdaydı belki de benim bilmediğim görmediğim ona anlattıgım şeylerimi de anlatmış olamaz mı sonucta yakın arkadaşım dertleştiğim biriydiBence kuruntu yapiyorsun aralarinda hoslanti falan yok. Kiz yazilmis, kocan yuz vermemis.
yapmaz demiyorum sevgisinden eminim diyorum elbette yapar erkeklerin kökü kurusun kimseye güven yok bu zamana kadar eşimden böyle bişey görmediğim için yazdımÜçüncü kişi yapar ama kocam beni çok sever yapmaz diyenlerin sonu hep hüsran oluyor ya.
Yani şöyle de düşününyapmaz demiyorum sevgisinden eminim diyorum elbette yapar erkeklerin kökü kurusun kimseye güven yok bu zamana kadar eşimden böyle bişey görmediğim için yazdım
sorsam saçmalar veya çok eski bişey hatırlamıyorum derseMadem o kadar eski ve yakın arkadaşsınız neden sormuyorsunuz neden gönderdin diye? İstediği kadar eski olsun ne fark ede
çok doğru hiç böyle düşünmemiştim şuan napıcamYani şöyle de düşünün
Siz bilmiyorusunuz ama eşiniz bu ekran görüntüsünü biliyor
Böyle biriyle neden devam etmesine razı olmuş arkadaşlığınızın
Yaptığı kızın çok büyük kötülük
Kaç yıl önce olan konuşmaların ss i niye dönüyor buna daha çok takıldım zaten arkamdan ss atılmışsa benden habersiz konuşmalar vardır sinek küçük mide bulandırır illa ki aldatması gerekmez sırf eşime yalaklık yapcak diye beni ispiyonlayan insan arkadaşım olamaz illa yatakta mı basmak gerekMerhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum. 1 haftadır içim içimi yiyor. Kendi kafamın uydurması mı yoksa gerçek mi artık algılayamıyorum.Lütfen yardımcı olun.Anlatıyorum.
Üniversiteden beri çok yakın bi arkadaşım var.Nişanımda düğünümde her özel günümde yanımdaydı ve bana hep yardımcı oldu.Ona karşı bu zamana kadar kendimi hep mahcup hissederdim.Ta ki bu olaya kadar..
Şuanki eşimle üniversite yıllarımdan beri beraberiz.Eşimi ilk tanıştırdığım arkadaşımda bu kız.Kızın adı gülce olsun.Gülcenin hep bi ailevi sıkıntıları var.Gülce genelde erkeklerle daha samimi ve çok fazla erkek arkadaşı var olan biri.Hal böyleyken eşimle de normal arkadaşlığına devam ediyordu.Yani bana nasılsa eşime de aynıydı.Düğünümde nişanımda hep birlikteydik.Ben kıskanç birisi değilim ve bu zamana kadar hiç böyle şüpheye düşmedim.Hatta 2 ay önce evimize misafir olarak geldi ve 2 gün kaldı.Eşim bana hep sıcak davranır fakat Gülcenin yanında ekstra bi sıcak davrandı.Ben hiç farklı bidüşünceye girmemiştim.Gülceye erkek arkadaşını felan ayarlamaya çalıştı.Eşimden şüphem yok.Eşim arkadaş olarak görüyor, ben buna eminim.1 hafta önce eşimin telefonuna bakarken bi ekran resmi gördüm eşim kuzenine göndermiş daha önceden farketmemiştim. Ekran resmi de Gülceninde olduğu oda arkadaşlarımızla olan gruptaki konuşlamarımızdı. O yıllarda eşimle ilgili yaptığım bi eleştiriydi.Bu konuşmayı ekran resmi almış ve benim iznim haberim olmadan eşime yollamış.Eşim Gülceyle olan konuşmalarını sildiği için ne konuştuklarını bilmiyorum.Gülceyle her zaman konuştuğumuzda bizim iyiliğimizi isteyen bi kız.Benim kötülüğümü istemeyen biri neden eşime göndersin sizce kuruntu mu yapıyorum eşim bunu niye silmiş olabilir yanlış mı düşünüyorum.Eşim kızın hakkında da sevgiye muhtaç olduğunu düşünüyor çok rahat kafalancak kız oldugunu düşünüyo ama bana olan sevgisine inancım tam.Sizce bu kuruntu mu artık uyuyamıyorum düşünmekten
evet arkadaşlığımı zaten bitirdim ama ne yapmalıyım kime hesap sormalıyım ikisi de inkar eder diye düşünüyorum ssi sevgili oldugumuz zaman gondermis eski bir olay yaniKaç yıl önce olan konuşmaların ss i niye dönüyor buna daha çok takıldım zaten arkamdan ss atılmışsa benden habersiz konuşmalar vardır sinek küçük mide bulandırır illa ki aldatması gerekmez sırf eşime yalaklık yapcak diye beni ispiyonlayan insan arkadaşım olamaz illa yatakta mı basmak gerek
eski bir olaysa geçmiş ola hatırlamıyorum der geçer ss neyle ilgilievet arkadaşlığımı zaten bitirdim ama ne yapmalıyım kime hesap sormalıyım ikisi de inkar eder diye düşünüyorum ssi sevgili oldugumuz zaman gondermis eski bir olay yani
Asla bir başkasının sevgisi hakkında emin olmayın. Eşinizin arkadaşınız ile mesajları silmesi ve o varken size ekstra sıcak davranması bana normal gelmedi. Eğer arkadaşınız eşinize sırnaşıyor olsaydı eşinizin bunu size söylemesi gerekirdi. Bir şeyler dönüyor, ben olsam ikisini de gözlemlerdim. Şu anlık sesimi çıkarmazdım.Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum. 1 haftadır içim içimi yiyor. Kendi kafamın uydurması mı yoksa gerçek mi artık algılayamıyorum.Lütfen yardımcı olun.Anlatıyorum.
Üniversiteden beri çok yakın bi arkadaşım var.Nişanımda düğünümde her özel günümde yanımdaydı ve bana hep yardımcı oldu.Ona karşı bu zamana kadar kendimi hep mahcup hissederdim.Ta ki bu olaya kadar..
Şuanki eşimle üniversite yıllarımdan beri beraberiz.Eşimi ilk tanıştırdığım arkadaşımda bu kız.Kızın adı gülce olsun.Gülcenin hep bi ailevi sıkıntıları var.Gülce genelde erkeklerle daha samimi ve çok fazla erkek arkadaşı var olan biri.Hal böyleyken eşimle de normal arkadaşlığına devam ediyordu.Yani bana nasılsa eşime de aynıydı.Düğünümde nişanımda hep birlikteydik.Ben kıskanç birisi değilim ve bu zamana kadar hiç böyle şüpheye düşmedim.Hatta 2 ay önce evimize misafir olarak geldi ve 2 gün kaldı.Eşim bana hep sıcak davranır fakat Gülcenin yanında ekstra bi sıcak davrandı.Ben hiç farklı bidüşünceye girmemiştim.Gülceye erkek arkadaşını felan ayarlamaya çalıştı.Eşimden şüphem yok.Eşim arkadaş olarak görüyor, ben buna eminim.1 hafta önce eşimin telefonuna bakarken bi ekran resmi gördüm eşim kuzenine göndermiş daha önceden farketmemiştim. Ekran resmi de Gülceninde olduğu oda arkadaşlarımızla olan gruptaki konuşlamarımızdı. O yıllarda eşimle ilgili yaptığım bi eleştiriydi.Bu konuşmayı ekran resmi almış ve benim iznim haberim olmadan eşime yollamış.Eşim Gülceyle olan konuşmalarını sildiği için ne konuştuklarını bilmiyorum.Gülceyle her zaman konuştuğumuzda bizim iyiliğimizi isteyen bi kız.Benim kötülüğümü istemeyen biri neden eşime göndersin sizce kuruntu mu yapıyorum eşim bunu niye silmiş olabilir yanlış mı düşünüyorum.Eşim kızın hakkında da sevgiye muhtaç olduğunu düşünüyor çok rahat kafalancak kız oldugunu düşünüyo ama bana olan sevgisine inancım tam.Sizce bu kuruntu mu artık uyuyamıyorum düşünmekten
o zamanlar yeni sevgiliydik evlilik için cok erken felan yazmışımeski bir olaysa geçmiş ola hatırlamıyorum der geçer ss neyle ilgili
Görüntüyü alıp kendinize atın silmesin eşinizevet arkadaşlığımı zaten bitirdim ama ne yapmalıyım kime hesap sormalıyım ikisi de inkar eder diye düşünüyorum ssi sevgili oldugumuz zaman gondermis eski bir olay yani
aldımGörüntüyü alıp kendinize atın silmesin eşiniz
Sorduğunuzda elinizde kanıt olur
sizce evime tekrar davet etmeli miyim gozlemlemek içinAsla bir başkasının sevgisi hakkında emin olmayın. Eşinizin arkadaşınız ile mesajları silmesi ve o varken size ekstra sıcak davranması bana normal gelmedi. Eğer arkadaşınız eşinize sırnaşıyor olsaydı eşinizin bunu size söylemesi gerekirdi. Bir şeyler dönüyor, ben olsam ikisini de gözlemlerdim. Şu anlık sesimi çıkarmazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?