eşim ve yakın arkadaşım hakkında kafada mı kuruyorum

ben bunu nası meydana cıkarıcam aralarında bişe olduysa yada varsa

Birisi kocan biri yakın arkadasinmis ikisinden birine sor öğren ne açıklama yapacak hatta şöyle yap ikisinide ayrı ayrı sor cevaplar celisirse o zaman sıkıntı belkide bom boş bi muhabbet için atmıştır sormadan da bunu bilemezsin

Bence kuruntu yapiyorsun aralarinda hoslanti falan yok. Kiz yazilmis, kocan yuz vermemis.
doğru ama kocam bana niye sormadı niye mesaj siliyor sonucta bu kız evimize girdi cıktı her anımızda yanımızdaydı belki de benim bilmediğim görmediğim ona anlattıgım şeylerimi de anlatmış olamaz mı sonucta yakın arkadaşım dertleştiğim biriydi

Üçüncü kişi yapar ama kocam beni çok sever yapmaz diyenlerin sonu hep hüsran oluyor ya.
yapmaz demiyorum sevgisinden eminim diyorum elbette yapar erkeklerin kökü kurusun kimseye güven yok bu zamana kadar eşimden böyle bişey görmediğim için yazdım

yapmaz demiyorum sevgisinden eminim diyorum elbette yapar erkeklerin kökü kurusun kimseye güven yok bu zamana kadar eşimden böyle bişey görmediğim için yazdım
Yani şöyle de düşünün
Siz bilmiyorusunuz ama eşiniz bu ekran görüntüsünü biliyor
Böyle biriyle neden devam etmesine razı olmuş arkadaşlığınızın
Yaptığı kızın çok büyük kötülük

Kaç yıl önce olan konuşmaların ss i niye dönüyor buna daha çok takıldım zaten arkamdan ss atılmışsa benden habersiz konuşmalar vardır sinek küçük mide bulandırır illa ki aldatması gerekmez sırf eşime yalaklık yapcak diye beni ispiyonlayan insan arkadaşım olamaz illa yatakta mı basmak gerek

evet arkadaşlığımı zaten bitirdim ama ne yapmalıyım kime hesap sormalıyım ikisi de inkar eder diye düşünüyorum ssi sevgili oldugumuz zaman gondermis eski bir olay yani

Asla bir başkasının sevgisi hakkında emin olmayın. Eşinizin arkadaşınız ile mesajları silmesi ve o varken size ekstra sıcak davranması bana normal gelmedi. Eğer arkadaşınız eşinize sırnaşıyor olsaydı eşinizin bunu size söylemesi gerekirdi. Bir şeyler dönüyor, ben olsam ikisini de gözlemlerdim. Şu anlık sesimi çıkarmazdım.

sizce evime tekrar davet etmeli miyim gozlemlemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…