esim ve yasadiklarim

sarisinmelek

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
3
0
6
35
Uşak
Esim cok serefsiz cikti 4 yil konusup 5.yilda evlendm hep cile hep dayak yedim hep sustum cunku kendi ailem istemedigi icin ben kactim bunlarn hepsini sineme cektim cocugm 10 aylikken calismaya basladm seneler sonra saclarimi sariya boyattgm icn tokat yedim sizce ne yapmayalim biktm hayattan

Ah canım zor günler geçirmişsin konuşmayı denesen eşinle olmaz mı

Kurtulmak istiyorsan boşan arkadaşım ya da düzeltmek istiyorum diyorsan evlilik terapistinin yolunu tutun, belki işe yarar.

Artik istemiyorum maf oldm maf etti beni hayattimdn bezdm cnm

allah öncelikle sabır versin arkadaşım ... sana öncelikle şunu sormak istiyorum ... kaç yıl oldu evleneli ve ne zamandır dayak var işin içinde ??? anladığım kadarıyla ailenle barışmamışsın , kaçtığın için kırgınlık var ailenle aranda ... peki eşinin ailesi nasıl davranıyor sana , yani onlara anlatsan durumu çözüm bulunamaz mı ... yada suan kendi ailenin yanına gitsen sana sahip çıkmazlar mı ??? o çocuğa yazık ...

Allah sabır versin
heleki çocukla daha zor
ailenle küssün
bilmemki naparsın
ailenle barışmayı denesen
olmazsa kv kp konuş
ogullarıyla konuşsunlar

Öncelikle darp raporu almalısın. Sonra tazminat nafaka vs. isteyerek boşanmalısın. Bu arada hala çalıştığını varsayıyorum.

allah sabır versin gerçekten işin zor ..ne denir bilmem ki ben de kaçarak evlendim ama senin durumunda değilim belki ailen seni kabullenir

allah sabır versin gerçekten işin zor ..ne denir bilmem ki ben de kaçarak evlendim ama senin durumunda değilim belki ailen seni kabullenir

Düzelecek bir karakterde değil eşiniz sanırım. . O düzelse siz içinizdeki ona karşı sevgi ve saygıyı bitirmişsiniz sanırım . .
İmkan varsa ipleri koparmak en iyisi :((

eşine şerefsiz dediğine göre ona karşı bi hissiyatın kalmamış açıkcası çok sevindim bi saç için tokat atan ilerde neler yapar bide şiddetin sonu gelmez eğer şuan çalışıyorsan maddi durumun iyiyse ayrılmalısın.. eminim bebeğim babasız nasıl büyücek diyeceksin annesini dayak yerken görerek büyüyen bi çocuk olmasından emin ol daha iyidir... bende çalışan bi anneyim benimde evladım var ama eşim bana şiddet uygular aldatırsa evladım için yüreğim sızlar üzülürüm ama yinede ayrılırım

Adama epey yüz vermişsin , kaçmışsın ailen anlamış onun karekterini , düğün dahi yapmamış adam herşeyin kolayına kaçmış , ya sonlandıracaksın yada hep dayak devam edecek , aşk geçici olanlar gerçek

Serefsiz kelimesi sinirle söyledigin bir kelime degilse ve gercekten sevmiyorsan...Saygıda gösteremezsin.Tahammül sıfırdır.Hep daha kötü olaylar olur....Evliligin eksilerini ve artılarını tart hangisi fazlaysa onu yap canım.

Sacın sarıya boyatıldıgında neden tokat yedigini anlamadım.Eşin sana boyatma dedi yada sarı sacı sevmiyor mu?Sen bunları bile bile gidip yaptıysan tokatıda yersin.Tokat atmasını onaylamıyorum yada dogru bulmuyorum.
ERKEK sözü dinlenmediginde hemen gücünü gösterir.....Kendini erkek zannederek !

Hayat bu degil tabiki. Sacini boyatinca butun kadinlar tokat yese kuaforler kapatilirdi zaten siddete meyyali artiriyorlar diye.
Bence kocan alismis siddete, o yuzden ipe sapa siddete basvuruyor. Kendisi hic tokat yememis anlasilan, zira yeseydi bir insanin bundan ne kadar kirilacagini bilir ve sana vurmazdi.
yapabiliyorsan adam tutup kocani dovdur ama senin yaptigini bilmesin, boylece dayak yemenin ne oldugunu anlar.
Ben de siddet gordum, kocami dovdurmeyi dusundum, ama eli kolu cok uzun ve maddi durumu da iyi, adamlari konusturup benim yaptirdigimi ogrenir diye korktum yoksa valla yapardim, sirf benim ne hissettigimi bir nebze anlin diye

Umarim hala calisiyorsundur...
Eger siddet uygularsa darp raporu al, ve nafaka talebi ile bosanma davasi ac...
Eger bosanmak degilse niyetin, iliski trepastine gidin ya da oturun konusun, belki cozebilirsiniz...

Back
X