Eşim veya sevgılısım onceden çapkınmış diyen var mı?

işde benım sevgılımden bahsetmıssın resmen onceden sureklı gezen tozan kızlar ıcın her fırsatı degelendıren bırıymıs artık cok sıkıldıgını soyluyo benım her seye yettıgımı soyluyor hatta askerde bıle konusmak ısteyen kızlar oldu hattını kırdı sadece benımle konusuyor benım ıcın gece tarıfesı yaptı her gece benle konusuyo ama gene de ya ozlerse eskı hayatını dıye korkuyorum:26:

aynı benim sevgilimi anlattın. bana da dediği şu oldu. ben bunları fazasıyla yasadım,gece ortamı,çapkınlıklar,vs her şeye fazlasıyla doydum. insan bir yaştan sonra işe gidip gelsin,aksam evine gelsin,yemeğini yesin tv izlesin diyor,gerçekten de böyle yapıyor. aslında böyle olmaları bizim lehimize görmüş geçirmişlikleri var her şeyi fazlaca yasamıs içinde bir şey kalmamıs.içini ferah tut bence canım:70:

kızlar dün gece cok kotu seyler gordum daha 1 ay oncesı kızlara asılmıs megersem degısmezmıs sadece numara yapıyomus :43:

çapkınlık bir huy yada alışkanlık değil karakter meselesidir. insanoğlunun karakteri 7sinden 70 ine kadar değişmez birkaç sene içinde bastırır sonra yine açığa çıkar..yalnız bunu gerçekten gözü dışarda olanlarf için söylüyorum erkeklerin kız arkdslarına salladıı askım senden önce cok capkındım cok gezer tozardım bla bla tarzı gösterişlerinden bahsetmiyorum

çapkınlık bir huy yada alışkanlık değil karakter meselesidir. insanoğlunun karakteri 7sinden 70 ine kadar değişmez birkaç sene içinde bastırır sonra yine açığa çıkar..yalnız bunu gerçekten gözü dışarda olanlarf için söylüyorum erkeklerin kız arkdslarına salladıı askım senden önce cok capkındım cok gezer tozardım bla bla tarzı gösterişlerinden bahsetmiyorum

off aynen oyleymıs:43::43:

benim eşimde gezmiş tozmuş yapacağını yapmış 32 den sonrada bana kalmış uslu uslu gidip geliyor evine.....:52:

biraz yaşla alakalı bence
benim eşim fakültedeki kızların nerdeyse yarısıyla gezmş tozmuş, şimdi ben ona diyorum yürürken ''yanımızdan gecen kızı gördün mü off taş gbiydi'' diye, benim daha cok dikkatimi çekiyorlar inanın
eşim 32 yaşında bu arada

biraz yaşla alakalı bence
benim eşim fakültedeki kızların nerdeyse yarısıyla gezmş tozmuş, şimdi ben ona diyorum yürürken ''yanımızdan gecen kızı gördün mü off taş gbiydi'' diye, benim daha cok dikkatimi çekiyorlar inanın
eşim 32 yaşında bu arada

eşimle, kendisi 32 yaşındayken evlendik. benden önce çapkınlıkta maşallahı varmış. benden sonra bir süre gerçekten huzurlu olduğu için mutluydu ama belli bir süre sonra çaktırmadan garip arayışları olduğunu farkediyorum. benden hiçbişey saklayamadğı için de kendisini kapana kısılmış hissediyor ve olur olmaz konularda arıza çıkarıyor.

özetle benim fikrim: " huylu huyundan vazgeçmez. belki fırsat kollamaz ama önüne çıkan fırsatı gözü yediği sürece değerlendirir."

genelleme yaptım ama cidden böyle düşünüyorum.:5:

eşimle, kendisi 32 yaşındayken evlendik. benden önce çapkınlıkta maşallahı varmış. benden sonra bir süre gerçekten huzurlu olduğu için mutluydu ama belli bir süre sonra çaktırmadan garip arayışları olduğunu farkediyorum. benden hiçbişey saklayamadğı için de kendisini kapana kısılmış hissediyor ve olur olmaz konularda arıza çıkarıyor.

özetle benim fikrim: " huylu huyundan vazgeçmez. belki fırsat kollamaz ama önüne çıkan fırsatı gözü yediği sürece değerlendirir."

kesınlıkle katılıyorum bazıları o dıngın hayattan sıkılıyo gerı eskıyı ozleyebılıyo

kesınlıkle katılıyorum bazıları o dıngın hayattan sıkılıyo gerı eskıyı ozleyebılıyo

aynen öyle canım. garip bir alışkanlık işte. o peşinde koşma ve heyecan duygusunu özlüyorlar sanırım. biz peşimizden her daim koşturalım desek birimizden birimiz eninde sonunda yorulucaz. zor insanlar yani malesef. kaybeden hep onlar oluyor üstelik. ben öyle garip kıskançlıkları olan bir kadın asla değilim. ama gecenin 12 sinde telefonuna gelen bir cevapsız çağrının kimden olduğunu sorduğumda işitmediğim laf kalmadı. ha ben öyle sindirilebilecek bir karakter olmadığım için kibarca neden rahatsız olduğumu anlatmaya çalıştım ama asıl sebebin bu dinginlikten sıkılmak olduğunu çok iyi biliyorum. Allah bize öyle bir 6. his vermiş ki hiç bir erkek bununla başa çıkamaz:)) ben neyden huylandıysam altından bişey çıktı inan.

Allah bize sabırlar versin.:2:

Çok doğru tamamen karaktersizliktir bana göre de çapkınlık. Bir kere o adam belki çok kızın ahını aldı canlar yaktı evlenince bizden ya da bizim çocuklarımızdan o ahların çıkmaycağı ne malum? Ya da pek çok kişiyle beraberlikler yaşadı kimden ne kaptı bilinmez ki. Ben geçmişinde böyle kolay ilişki yaşayan bir adamla açıkçası gelecek için ciddi bir şeyler planlamaya korkardım.

hemen dondurcagımı sanıyodu hatta msn yıde kapatabılıyosan kapat dedı ama 1 ay oncesı nıye konusmus ben sanssız olanlardanım

eger gercekten hicbiseye bakmadan kapatacagini zannetiyse ya sana cok güveniyor yada yedigi halti unuttu. yada ortada bi halt yok gocunmasi gereken
konustun mu onunla, ne diyor?

eşimin kimseyi aldattığı olmamış ama bildiğin çapkınmış benden önceki en uzun süreli ilişkisi 6 ay düşünün yani bol bol da gezmiş tozmuş kazancı çok iyiymiş her akşam bir yerdeymiş biz tanıştığımızda da öyleydi biz önceleri arkadaştık çünkü 2,5 yıl sonra aşık olup çıkmaya başladık şu anda toplam 8 yıldır beraberiz gözümün içine bakar dişi sineğe bile bakmaz kuzum

ben evlenmeden önce bol gezip tozmalarının daha iyi olduğunu düşünüyorum çünkü her şeyi yaşamış oluyor içinde merak kalmıyor gece çıksam içsem o ortam nasıldır demiyor biliyor ve bıkmış çünkü

ben önceki ilişkilerini boşverin sizinle olanına bakon derim hep

eşimin kimseyi aldattığı olmamış ama bildiğin çapkınmış benden önceki en uzun süreli ilişkisi 6 ay düşünün yani bol bol da gezmiş tozmuş kazancı çok iyiymiş her akşam bir yerdeymiş biz tanıştığımızda da öyleydi biz önceleri arkadaştık çünkü 2,5 yıl sonra aşık olup çıkmaya başladık şu anda toplam 8 yıldır beraberiz gözümün içine bakar dişi sineğe bile bakmaz kuzum

ben evlenmeden önce bol gezip tozmalarının daha iyi olduğunu düşünüyorum çünkü her şeyi yaşamış oluyor içinde merak kalmıyor gece çıksam içsem o ortam nasıldır demiyor biliyor ve bıkmış çünkü

ben önceki ilişkilerini boşverin sizinle olanına bakon derim hep

arkadas maalesef bizim kadar sansli degilmis, facede erkek arkadasinin baska kizla konusmalarini bulmus :(

ama size katiliyorum bi cok seyi görmüs yasamis olmasi beni üzmüyor, bence böylesi daha iyi.

Ben de böyle düşünüyorum... :3:
Huylu huyundan asla ve asla vazgeçmez.
Çok örnekler gördüm ve tanık oldum...
Kendime gelince bizimki usluymuş ama gene de ilerisini kontrol altına almaya çalışacağım elbette :37:

Back
X