I ipeklim Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2025 93 31 3 29 Perşembe 01:20 Konu Sahibi Konu Sahibi ipeklim #21 Bu ben de yeni var olan bir durum. Daha önce böyle düşünüp hissetmemiştim. Geçici olduğunu düşünüyorum.
Bu ben de yeni var olan bir durum. Daha önce böyle düşünüp hissetmemiştim. Geçici olduğunu düşünüyorum.
Revna Dümdüz Üye✨ Pro Üye 17 Aralık 2015 3.865 En iyi cevaplar 1 16.049 208 Perşembe 01:24 Konu Sahibi Konu Sahibi ipeklim #22 Bu sizin kendi sorununuzdan kaçış için seçtiğiniz bir yol. Onu didiklemek. Kendinize odaklanın. Yanlış yerde vakit kaybediyorsunuz
Bu sizin kendi sorununuzdan kaçış için seçtiğiniz bir yol. Onu didiklemek. Kendinize odaklanın. Yanlış yerde vakit kaybediyorsunuz
I ipeklim Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2025 93 31 3 29 Perşembe 01:45 Konu Sahibi Konu Sahibi ipeklim #23 neyse herkese teşekkür ederim mesajları için. Ben çözümümü buldum konuyu keşke silme kapatma şansım olsa ama yok malesef gelen yorumlar sormak istediğim şeyin dışındaydı yine de teşekkür ederim
neyse herkese teşekkür ederim mesajları için. Ben çözümümü buldum konuyu keşke silme kapatma şansım olsa ama yok malesef gelen yorumlar sormak istediğim şeyin dışındaydı yine de teşekkür ederim
Sumak Tabiat ve hayvan tapıcısı. Kayıtlı Üye 4 Şubat 2022 2.990 7.231 108 Perşembe 10:18 Konu Sahibi Konu Sahibi ipeklim #24 ipeklim .!.: Bu ben de yeni var olan bir durum. Daha önce böyle düşünüp hissetmemiştim. Geçici olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Okb başlangıcı bu sizinki. Tam sinirdasiniz profesyonel destek almalısınız.
ipeklim .!.: Bu ben de yeni var olan bir durum. Daha önce böyle düşünüp hissetmemiştim. Geçici olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Okb başlangıcı bu sizinki. Tam sinirdasiniz profesyonel destek almalısınız.