Zaten kıskandığım için bilgisayardan whatsapp webine girmiştim ona mail gitti yakalandım konuştuk başta biraz kızsa da anlayış gösteri uzatmadı hiç ama şu son zamanlarda yaşadıklarım beni böyle yaptı niyeyse yanlış olduğunu bile bile düşünmeden de edemiyorum. Bir de üstüne aldatılan kadınlar telefon ortadaydı şifre yoktu ruhum duymadı falan yazdıklarını görünce iyice psikopat gibi davranmaya başladım. Hatta bugün her şeyi kız kardeşlerimle paylaştım onlarla konuşmak iyi de geldi ama insan yine de keşke bulsam da kendi gözümle görsem de diyoİlk defa duydum böyle bir kod. Eğer kıskanmanıza ve şüphenize sadece sizin yaşadığınız cinsel problemler sebep oluyorsa, başka bir sorun yoksa bu durumu eşinizle paylaşın.
Gidip baktım da sanırım kilitlenmiş gizli sohbetleri de gizledikten sonra nasıl bulunacağını soruyorsunuz? Onun için koyulan kodu/şifreyi arama kısmına yazmak lazımmış, eğer bilmek istediğiniz şeyi doğru anladıysam. Kodu/şifreyi bilmeniz lazım yani.Zaten kıskandığım için bilgisayardan whatsapp webine girmiştim ona mail gitti yakalandım konuştuk başta biraz kızsa da anlayış gösteri uzatmadı hiç ama şu son zamanlarda yaşadıklarım beni böyle yaptı niyeyse yanlış olduğunu bile bile düşünmeden de edemiyorum. Bir de üstüne aldatılan kadınlar telefon ortadaydı şifre yoktu ruhum duymadı falan yazdıklarını görünce iyice psikopat gibi davranmaya başladım. Hatta bugün her şeyi kız kardeşlerimle paylaştım onlarla konuşmak iyi de geldi ama insan yine de keşke bulsam da kendi gözümle görsem de diyo
Evet doğru anlamışssınız. Diğer yorumunuzda da haklısınız ama ben buldum nasıl bakacağımı. Şifreyi bilmeden içini görmem mümkün değil ama kullanıp kullanmadığını görebileceğim. Kullanmadığını görürsem de bir daha bu şüphelere düşmeyeceğim kendime söz veriyorumGidip baktım da sanırım kilitlenmiş gizli sohbetleri de gizledikten sonra nasıl bulunacağını soruyorsunuz? Onun için koyulan kodu/şifreyi arama kısmına yazmak lazımmış, eğer bilmek istediğiniz şeyi doğru anladıysam. Kodu/şifreyi bilmeniz lazım yani.
Yine de ortada bir şey yoksa güvensizlik hem size hem de ilişkinize zarar verir. Aldatmak ve gizlemek isteyen bunu yıllarca başarabilir, aldatmak isteyen aldatır. Aldatmayan, seven de sadık kalır ne olursa olsun. Bence siz bu kıskançlığınıza ve şüphenize neden olan sorunların köküne inin kurcalamak yerine, daha huzurlu olursunuz.
Sizinki şuan yetersizlik hissinden dolayı oluyor. Kendinizdeki sorunu bildiğiniz için böyle düşüncelere yöneliyorsunuz ister istemez. Boşverin kodu falan. Kendi sorununuza çözüm olun. Ortada bir kod varsa da kalmaz.Herkese merhaba. Ben bir süredir cinsel problemler yaşıyordum belki orgazm olamıyorum konumu okuyanlar olmuştur. Bu süreç beni biraz psikolojik olarak yıprattı. Normalde eşini kıskanan biri değilim çünkü kısmanmam için bir neden olmuyor hiç eşim de ben de dikkat ederiz hep insanlara karşı ama bu yaşadığım sorunlar onu gereksiz yere kıskanmama sebep olmaya başladı. Geceleri telefonunda bir şeyşer var mı diye karıştırır oldum. Hiçbir şey de bulmadım bulamayınca da ohh diyip mutlu olup eşime sarılıp uyudum tabi böyle bir şey yaptığım için de kendime kızdım hep. Bugün burada kocası tarafından aldatılan bir kadının açtığı konuyu okudum. Whatsappta gizli kod diye bir şey varmış. Teknolojiylede çok haşır neşirimdir bunu nasıl hiç duymadım bilmiyorum. Şimdi aklıma kurt düştü acaba eşim de telefonunda böyle bir şey kullanıyor mudur diye. Biraz araştırdım o kodu bilmeden telefonunda böyle bir şey kullanıp kullanmadığımı görmek mümkün bile değilmiş malesef. Hani adamda şüphelenmem için de hiçbir sebebim yok ama cinsellikte yaşadığım problemler özgüvenimi sarstı hiç aklıma gelmeyen şeyleri düşünmeye başladım biliyorum sağlıklı değil ama onu bir kenara bırakırsak benim bilmediğim o kodu şöyle bulmanın yolu var ya da o kodu kullanıp kullanmadığını şu şekilde anlarsın dediğiniz bir yol var mı? Bilenlerin yardımını bekliyorum
Sevindim böyle düşünmenize. Bir yerden sonra karşıdaki kişi güvensizliklere tahammül edemeyebilir, olan size olur o duygularla baş başa kalırsınız. Sorunları her zaman kökünden çözmek iyidir, siz kendinize ve ilişkinize odaklanın negatif duygular yerine. Sizi rahatsız eden şeyleri eşinizle de paylaşın güzelce, sizin yanınızda olacak yardımcı olmayı deneyecektir.Evet doğru anlamışssınız. Diğer yorumunuzda da haklısınız ama ben buldum nasıl bakacağımı. Şifreyi bilmeden içini görmem mümkün değil ama kullanıp kullanmadığını görebileceğim. Kullanmadığını görürsem de bir daha bu şüphelere düşmeyeceğim kendime söz veriyorum
Sorunum için çaba harcıyorum zatenSizinki şuan yetersizlik hissinden dolayı oluyor. Kendinizdeki sorunu bildiğiniz için böyle düşüncelere yöneliyorsunuz ister istemez. Boşverin kodu falan. Kendi sorununuza çözüm olun. Ortada bir kod varsa da kalmaz.
Haklısınız teşekkürlerSevindim böyle düşünmenize. Bir yerden sonra karşıdaki kişi güvensizliklere tahammül edemeyebilir, olan size olur o duygularla baş başa kalırsınız. Sorunları her zaman kökünden çözmek iyidir, siz kendinize ve ilişkinize odaklanın negatif duygular yerine. Sizi rahatsız eden şeyleri eşinizle de paylaşın güzelce, sizin yanınızda olacak yardımcı olmayı deneyecektir.
Kendinizi yıpratmayın yani bu düşüncelerle.
Herhangi bir mesaja gelin sola kaydırın ve mesajı kilitle diyin eğer direkt mesajı kilitleyip ve üste hiçbir şekilde kilitli mesajlar kısmı görünmüyorda demek ki gizli kod modu açık demektir. Yok eğer üste kilitli mesajlar bölümü geldiyse gizli kod açık değil demektir deneyebilirsiniz demek istediğimi anlayacaksınızNasıl anlayacaksınız kullanıp kullanmadığını
Farkınsayım zaten 12 yıllık bir ilişkimiz var sevgililikle birlik hayatımın hiçbir dönemimde böyle olmadım. O uygulama silme vb onların çözümünü 2 ay önce yaptım zaten hacker gibi oldum resmen hiçbir şey de bulmadım çok şükür son olarak bu bahsettiğim şeyi duyunca içinde olduğum duygusal durumla birlikte yeniden tetiklendi sadeceAldatan her türlü aldatır. İşten eve gelince kullandığı uygulamayı ya da mesajları silmesine bakar. Aldatmak isteyen aldatmanın bir yolunu da bulur bunlar acı gerçekler. Eğer şüpheli bir şey yapmıyorsa devamlı kontrol edip acaba aldatıyor mu diye düşünmeniz uzun vadede size zarar verir. Ben de kıskanç bir yapıdayım ama karşımdaki şüpheli bir davranışta bulunmuyorsa didiklemek bana da ilişkiye de zarar verir bunu biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?