Esim yalan konusuyor

Avid

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
268
209
53
Merhaba. Esimle yaklasik 2 yildir evliyiz, severek evlendik. Esimin özellikle gecmisiyle ilgili kücük yalanlarini yakaliyorum. Evliligimizi bozcak derecede yalanlar olmasada güvenim git gide sarsiliyor. Neden yalan söylüyorsun dedigimde ise bana dedigi sey "kiziyorsun" oldu.
Bende diyorumki kizdirmakmi daha kötü yoksa güvenimi kaybetmekmi. Herseferinde tamam diyor sonra tekrar bir yalanini ortaya cikartiyorum.
Sizce bu ciddiye almam gereken bir konumu acaba esimin büyük yalanlarida olabilirmi her sözünü sorgular oldum artik :(

Gecmisindeki yalanlar sizi baglamiyorsa ve hayatiniza girdigi andan itibaren size karsi durustse bosverin gitsin.:KK14:
Huzurunuzu bozmayin.:KK25:

Geçmişiyle ilgili sorular sorma. Ve bide yalan olduğunu nerden öğreniyorsun, sana kocanın geçmişini anlatan kim? Uzak dur ondan.

Kimseden ögrenmiyorum, misal bir resim buluyorum o resim herseyi yalanliyor

Geçmişiyle işin ne adamın

Herkes farkli düsünür ben gecmise önem veririm. Evliyken bu konulara girmiyorum aslinda ama bekarken anlattiklarinin yalan oldugunu simdi ögreniyorum

Geçmişiyle ilgili resimleri mi saklıyor?
Gönül ilişkileri mi bu bahsettiğiniz?

Yok resim saklamiyor. Mesala erkek arkadaslari gecen eskilerden konusup resimler yollamis esime ve esim "ben kimseyle gitmedim dans etmedim" dedigi bir eglencede bir kizla samimi bir resmi cikiyor ortaya. Bu resim benden önce cekilmis sorun degil ama yalani ortaya cikiyor iste.

Bence geçmişe takılma şimdiye bak adam seni kazanmak için yalan söylemiş olabilir aranız bozulmasın diye ...sen en iyisi geçmişi sorgulanmayı bırak eğer sana suan yalan söylüyorsa o zaman güvenme , geçmişi ısıtıp ısıtıp önüne koyma sonra üzülürsün boş yere gerginlik çıkartma .

Madem illa geçmişi deşeceksiniz, kızmayın ki adamı yalana itmeyin. Siz ne tepki gösterirseniz gösterin, geçmiş değişmeyecek. Karşınıza gelen resimdir yazıdır vb. merakınıza yeniliyorsanız sorun ve üzerinde durmayın. Siz her seferinde sinirlenirseniz, otomatik olarak üzerini kapamaya çalışacaktır eşiniz.

Durduk yere olay yaşamayın böyle.

Yok resim saklamiyor. Mesala erkek arkadaslari gecen eskilerden konusup resimler yollamis esime ve esim "ben kimseyle gitmedim dans etmedim" dedigi bir eglencede bir kizla samimi bir resmi cikiyor ortaya. Bu resim benden önce cekilmis sorun degil ama yalani ortaya cikiyor iste.
Adam gidip kızlarla oynadım dediği zaman huzursuzluk çıkarıyorsan yalan söylemesi çok normal...

Yalan yalanı doğurur, küçüğü büyüğü olmaz. Alışkanlık haline gelmişse işiniz çok zor

Size kendini farklı tanıtmış sanırım bu yüzden şimdi siz de kızıyorsunuz. Geçmiş sizin için bu kadar önemliyse iyice araştırıp emin olmadan evlenmemeliydiniz. Artık yapacak bir şey yok. Ne o geçmişi değiştirebilir ne de siz zamanı geri alabilirsiniz. Bana yalan söyledin diye kavga çıkarmanın bir anlamı yok.

Herkes farkli düsünür ben gecmise önem veririm. Evliyken bu konulara girmiyorum aslinda ama bekarken anlattiklarinin yalan oldugunu simdi ögreniyorum
Hayir ben esinizin yalanla saklayacak nasil bi gecmisi var onu anlamadim ?

Bir yalana izin bin yalana izin demek. Ilk yalanin da korkutsaydin daha soyleyemezdi. Kesin konuş biraz yalana bu kadar goz yumulmaz ki pembesi de beyazi da siyahi da yalan yalandir. Seni aptal yerine koymak binevi.

Merhaba. Esimle yaklasik 2 yildir evliyiz, severek evlendik. Esimin özellikle gecmisiyle ilgili kücük yalanlarini yakaliyorum. Evliligimizi bozcak derecede yalanlar olmasada güvenim git gide sarsiliyor. Neden yalan söylüyorsun dedigimde ise bana dedigi sey "kiziyorsun" oldu.
Bende diyorumki kizdirmakmi daha kötü yoksa güvenimi kaybetmekmi. Herseferinde tamam diyor sonra tekrar bir yalanini ortaya cikartiyorum.
Sizce bu ciddiye almam gereken bir konumu acaba esimin büyük yalanlarida olabilirmi her sözünü sorgular oldum artik :KK43:
Geçmişinden size ne ki? Sizi bağlayan sizinle olduktan sonrasidir.
Dürüst sekilde gecmisini anlatsa ne olacak. Hangi kadınla ne yaptığını öğrenmek hosunuzami gidecek bilemedim

Back
X