• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim yalnizliktan hep bunalimda

handeac123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
169
93
103
31
Eşimin kendi isi oldugu icin haftanin 3 4 gunu evde hic arkadasida yok akrabasida yok hep sıkıliyor benle disari ciktigindada bunaliyor istemiyor hep mutsuz. Çok kafasina takmiş ben varim diyorum ama. Hic fayda yok, çok yanlizim diyip duruyor. Bu yuzden iyice icine kapandi, hic bir yere gitmek istemiyor. Yasamak istemiyorum diyor Sizce ne yapilir. Sizin eslernizde boylemi

Sorun eşinizin arkadasi olmaması mi?
Yaşamak istemiyormus bu yüzden.
İyi köprü az ötede deseydin.

Kendi işi nasıl bir iş hiç mi arkadaşlık kuramamış bir müşteri vb.ile..sizin arkadaşlarınız varsa çift olarak görüşün zamana belki erkekler tek olarak görüşecek kadar ilerletirler arkadaşlıklarını

Adam sizin yanınızda niye mutlu değil ve arkadaşı bahane ediyor anlamadım. Akrabası,arkadaşı yoksa sizin mutlu olmaya baksin,zamanla sosyallesir

Sizinleyken sıkılması çok ilginç değil mi normalde eşler birbirinin hayat arkadaşı olur beraberken asla sıkılmazlar. Severek mi evlendiniz görücü mü?
Severek evlendik ama ozaman arkadaslarimiz vardi gezerdik eglenirdik simdi daha moloton hayatimiz var simdi beni hic istemiyorum malesef kalabalik gezmeyi seviyormus 2 muhaebet bile etmiyor disarda benle

Severek evlendik ama ozaman arkadaslarimiz vardi gezerdik eglenirdik simdi daha moloton hayatimiz var simdi beni hic istemiyorum malesef kalabalik gezmeyi seviyormus 2 muhaebet bile etmiyor disarda benle
Bu psikolojiden çıkmasını sağlayın değişik aktiviteler bulun sinema, tiyatro, konser, maç, şehir dışı gezmeleri, evde film parti konseptleri… Yine de düzelmeyip of pof ediyorsa size olan sevgisinden şüphe edin bence

Bunalıma girmiş gibi bence kabul ederse psikoloğa götürmeyi teklif edin. Hayattan tat almıyor. Hayat arkadaşıyla bile sıkılıyor olması ilginç. Evliliğinizde sorunlar var mı? Eşiniz hep böyle miydi?

Eşimin kendi isi oldugu icin haftanin 3 4 gunu evde hic arkadasida yok akrabasida yok hep sıkıliyor benle disari ciktigindada bunaliyor istemiyor hep mutsuz. Çok kafasina takmiş ben varim diyorum ama. Hic fayda yok, çok yanlizim diyip duruyor. Bu yuzden iyice icine kapandi, hic bir yere gitmek istemiyor. Yasamak istemiyorum diyor Sizce ne yapilir. Sizin eslernizde boylemi
Depresyonda olabilir mi?
Destek almayı düşünmez mi?

Muhtemelen depresyonda. Doktora gidin. Depresyonda bir kişi eşi ile de olsa bi şeyler yapmaktan zevk almayabilir. Bu eşini sevmediği onu takmadığı anlamına gelmez. Bazen bu durumu kendisi bile fark etmeyebilir, bu durumda esin de desteği ve önerisi ile tedavi almalıdır. Adam gerçekten depresyonda ise burda adamı gömmenin de bir anlamı yok. Ancak tedaviye yanaşmıyorsa o başka, bu durumda da öncelikle siz bir dr ile görüşüp neler yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Back
X