- 31 Mart 2016
- 686
- 146
- 33
- Konu Sahibi sensizlink
-
3.5 aylık evliyiz.. Ve eşimin beni gerçekten sevdiğini biliyorum.. O bayan öyle diyene kadar aklımda hiçbir düşünce yoktu ama o öyle dedikten sonra acaba dedim..Ne kadarlık evlisiniz
Ben hiç fırsat vs diye düşünmedim
Bakın yukarıda da yazdım geçerli işim var çoğu kişi o meslek için yıllarca uğraşıyor ikinci üni okuyor vs
Ama ben hobi olsun diye sonunda bana meslek desteği sağlamayacak bir bölüm okuyorum
Îşe gitmiyorum evdeki işleri az yapıyorum vs vs ve eşim isyan etmiyor git kitapları al vs vs diye motive ediyor
Destek olsanız zaten mümkün değilse o bırakır okumayı ama bu tavrınız adam okumayacaksa bile okuyacağım der
Isten cikarsa neyle gecineceksiniz sorusunu ısrarla pas gecmissin.
Bir plan var mi bu konuyla ilgili?
Kirgin oldugun icin aramaman cok normal bence yola da gitse bende aramam ama herkezin dedigi gibi calismasa kim bakcak ne yapmayi planlio birde bu kavganizin sonu hic hosuma gitmedi esiniz fazla agresif bence biraz alttan almali birde 3 4 saatlik bir yerse neden geri evinize donmuyorsunuz
Ooo cok buyuk risk.Gerekirse inşaattaa çalışırım diyor.. Bi plan yok
Hayır örgün öğretimde okuyor.. Oray'a gitmesi şartSinava girmek icin kaldiginiz sehirde girile biliniyor diye biliyordum...
Yanlış zamanda yapılan tek şey evlilik bu konuda. Zira evlilik bu değil. Daha okulunu bitirmemiş öğrencilerin evlenmesini hep garipsemişimdir zaten. Siz evleniyorsunuz, sonra ailenizle yaşamaya devam ediyorsunuz. Kocanız ayrı şehirde okuyup çalışıyor. Bu şekilde yaşayacak olduktan sonra evliliğin mantığı ne? Evcilik olmuş sizinki. Bu tür evliliklerin de sorunları böyle oluyor işte. Böyle bir hayat seçtiyseniz sabretmekten başka seçenek yok.
Okul değil kişidir önemli olan.Ne beğenilmeyen üniversitelerden mezun olanlar ODTÜ mezunlarının işlerini ellerinden aliyorlar.Oglumuz gayet azimli bir genç.Evlendi diye hayallerinden vazgeçip içinde keskelerle yaşayan mutsuz bir insan mı olsun?4-5 yıl dediğimiz ne ki göz açıp kapayana kadar geçer gider.Eger ki evliliği hayal ettiği şey için çalışmasına engel olursa inanın ki azimli insanlar hayallerini seçerler.Bu durumda bir eşe düşen şey huysuzluk yapmadan yanında olmaktır eğer birlikte yaşlanmaya niyeti varsa.Ooo cok buyuk risk.
Kimse kusura bakmasin da ben destekleyemezdim bu durumu.
Hani okulu sahane bir seydir onu anlarim da, Afyon elini sallayanin girebildigi bir yer. Gelecek olarak cok parlak bir vaad verebilecek duzeyde degil.
Hakli taraflariniz var.Okul değil kişidir önemli olan.Ne beğenilmeyen üniversitelerden mezun olanlar ODTÜ mezunlarının işlerini ellerinden aliyorlar.Oglumuz gayet azimli bir genç.Evlendi diye hayallerinden vazgeçip içinde keskelerle yaşayan mutsuz bir insan mı olsun?4-5 yıl dediğimiz ne ki göz açıp kapayana kadar geçer gider.Eger ki evliliği hayal ettiği şey için çalışmasına engel olursa inanın ki azimli insanlar hayallerini seçerler.Bu durumda bir eşe düşen şey huysuzluk yapmadan yanında olmaktır eğer birlikte yaşlanmaya niyeti varsa.
Konu sahibi demiş ki;eşim okumayı istiyordu.okulunu bitirip evlenmek istiyordu ama beklemem dediğim için evlendim şimdi de hayalini gerceklestirmek istiyor.Oglumuz kizimizi çok sevmiş.Bir fedakarlık yapmış.Sira kizimizda :)Hakli taraflariniz var.
Ama ben burdaki beyin azimli oldugunu pek dusunemedim, isin ic yuzunu bilemeyiz tabi.
Bu kadar önemliyse okul evlenemeyebilirdi.
Daha 3 ay olmuş evleneli, yanlis okumadiysam konu sahibi calismiyor, sebebini anlamadim.
Ama esi çalışıp ev idare edebilecek durumdayken evlenmiş.
Simdi de isi bırakıp okuyacağım demesi bana azim degil de sorumsuzluk cagristirdi daha cok.
Isi birakip okulunun oldugu yere gitmeyi dusunuyor da olabilir, e evlilik ne olacak?
En sinir oldugum sey işin, okulun halledilmeden evlilik yapilmasi.
Bunca belirsizlik icinde evlilige hic gerek yokmus, evlenecekse de sorumluluklarini bilmesi lazim.
Ne yapacak taş mi kemirecekler adam isten cikinca?
Eşimin nerde kalacağını düşünürken çıkmış yanıma geldi. Ben annemlerdeyim şuan o da yanıma geldi haberim olmadan :)
sınavları bırakıp mı gelmiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?