Eşim yanlış Zaman'da okumaya karar verdi?

3.5 aylık evliyiz.. Ve eşimin beni gerçekten sevdiğini biliyorum.. O bayan öyle diyene kadar aklımda hiçbir düşünce yoktu ama o öyle dedikten sonra acaba dedim..

Kirgin oldugun icin aramaman cok normal bence yola da gitse bende aramam ama herkezin dedigi gibi calismasa kim bakcak ne yapmayi planlio birde bu kavganizin sonu hic hosuma gitmedi esiniz fazla agresif bence biraz alttan almali birde 3 4 saatlik bir yerse neden geri evinize donmuyorsunuz

Isten cikarsa neyle gecineceksiniz sorusunu ısrarla pas gecmissin.
Bir plan var mi bu konuyla ilgili?

İşten çıkmayı düşündüğüne göre kafasında bir plan var.Kim durduk yerde işten çıkacağım deyip risk alır ki.

Bence yardımcı olun eşinize.Sonuçta böyle şeylerin zamanı olmaz bence yani istisna bazı durumlar hariç,insan her yaşta her durumda hayallerinin peşinden gitmeli diye düşünüyorum.

Biz Ankara'da yaşıyoruz kendisi Afyon'da okuyor bu bölümü bu aralar vize haftası olduğu için hergün sınav var günlük git gel yapamayacağı için

okumanın zamanı ve sınırı yok diye düşünüyorum. evlendiğimde eşim bana hayır okuma doğru zaman şu bu zırvalarsa bozulurum ve eşiniz gibi düşünürüm.
adam da herhalde ne yapacağını düşünmüştür işten çıkarsa diye düşünüyorum çalışmıyormuşsunuz zaten.

Okumayı çok istiyor demekki. Evlendikten sonra maddi sıkıntı oldupu halde okula devam eden biri olarak şunu diyrbilirim ki. Aynı durumda bende aynı şeyleri söylüyorum. Destek ol diyorum. Zaten biton stres ortasında hayalimi gerçekleştirmeye çalışıyorum. Bide sen başka sorunlarla yüzleştirme beni diye kızıyorum bazen eşime. Çok kavga ettik bıyüzden karşı çıkmadı ama bana bikez "şimdi ni aklına geldi okumak" dedi. O kadar kırıldım ki 2 gün ağladım.

Sinava girmek icin kaldiginiz sehirde girile biliniyor diye biliyordum...

Yanlış zamanda yapılan tek şey evlilik bu konuda. Zira evlilik bu değil. Daha okulunu bitirmemiş öğrencilerin evlenmesini hep garipsemişimdir zaten. Siz evleniyorsunuz, sonra ailenizle yaşamaya devam ediyorsunuz. Kocanız ayrı şehirde okuyup çalışıyor. Bu şekilde yaşayacak olduktan sonra evliliğin mantığı ne? Evcilik olmuş sizinki. Bu tür evliliklerin de sorunları böyle oluyor işte. Böyle bir hayat seçtiyseniz sabretmekten başka seçenek yok.

Yok sevde

Adam sadece sınava gitmiş

Maksimum 8-10 tane sınav

Zaten işi evi Ankara'da

3,5 aylık evlilermiş muhtemelen sınav evlilikten önce düşünülmüş bile olabilir

Konu sahibi beni anneme bırakıp gitti diyor ama kendisi evde duramam demiş eşi de annesine götürmüş

Esasen adamın bir falsosu yok sadece izin almak zor oluyor hem iş hem okul zor bu iş ağır bıraksam mı demiş

Istifa etmemiş konu sahibine söylemiş ama konu sahibi de tartışmış işte kavgaya dönmüş sadece sözlü destek olup bakarız ederiz dese adam rahatlayacakmış

Ooo cok buyuk risk.
Kimse kusura bakmasin da ben destekleyemezdim bu durumu.
Hani okulu sahane bir seydir onu anlarim da, Afyon elini sallayanin girebildigi bir yer. Gelecek olarak cok parlak bir vaad verebilecek duzeyde degil.
Okul değil kişidir önemli olan.Ne beğenilmeyen üniversitelerden mezun olanlar ODTÜ mezunlarının işlerini ellerinden aliyorlar.Oglumuz gayet azimli bir genç.Evlendi diye hayallerinden vazgeçip içinde keskelerle yaşayan mutsuz bir insan mı olsun?4-5 yıl dediğimiz ne ki göz açıp kapayana kadar geçer gider.Eger ki evliliği hayal ettiği şey için çalışmasına engel olursa inanın ki azimli insanlar hayallerini seçerler.Bu durumda bir eşe düşen şey huysuzluk yapmadan yanında olmaktır eğer birlikte yaşlanmaya niyeti varsa.

Hakli taraflariniz var.
Ama ben burdaki beyin azimli oldugunu pek dusunemedim, isin ic yuzunu bilemeyiz tabi.
Bu kadar önemliyse okul evlenemeyebilirdi.
Daha 3 ay olmuş evleneli, yanlis okumadiysam konu sahibi calismiyor, sebebini anlamadim.
Ama esi çalışıp ev idare edebilecek durumdayken evlenmiş.
Simdi de isi bırakıp okuyacağım demesi bana azim degil de sorumsuzluk cagristirdi daha cok.
Isi birakip okulunun oldugu yere gitmeyi dusunuyor da olabilir, e evlilik ne olacak?
En sinir oldugum sey işin, okulun halledilmeden evlilik yapilmasi.
Bunca belirsizlik icinde evlilige hic gerek yokmus, evlenecekse de sorumluluklarini bilmesi lazim.
Ne yapacak taş mi kemirecekler adam isten cikinca?

Konu sahibi demiş ki;eşim okumayı istiyordu.okulunu bitirip evlenmek istiyordu ama beklemem dediğim için evlendim şimdi de hayalini gerceklestirmek istiyor.Oglumuz kizimizi çok sevmiş.Bir fedakarlık yapmış.Sira kizimizda :)

Sadece sınav zamanlarında değil de düzenli olarak okula gidip gelseydi,okulun ortamından etkilendiğini düşünürdüm.Ama böyle bi durum yok anlaşılan.Uzun süredir iş bulamadığım için okuldan ziyade iş deneyiminin daha önemli olduğunu düşünüyorum.Bence kurulu düzenini hiç bozmamalı.

Eşimin nerde kalacağını düşünürken çıkmış yanıma geldi. Ben annemlerdeyim şuan o da yanıma geldi haberim olmadan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…