- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi sensizlink
-
Dönerler bir sure ne olacak.Hic de sorumsuzluk değil.Risk alan insanlar büyük başarılara imza atarlar.Digerlerinin omur boyu keskelerle düşmez dillerinden.Dunyaya bir kere gelir insan.Yillarin adı var.Aferin bence çok iyi etmiş.Akilli,hirsli bir delikanlı.Cok da başarılı olacaktır inanıyorum.Milletin çocuğu onun yaşında kahvehanelerde vakit olduruyor,kopru altlarında uyusturucu kullanıyor,baba parası yiyor boş boş,liseyi bile bitirmeyi becerememis bir suru tıp varken evlenip hayali için cirpinmasi alkışlanacak davranış.Sorumsuz değil.aksine çok sorumluluk sahibi bence.Bu kadar idealist idiyse evliliği erteleseydi.
Karısını çalıştırmayıp birikimi de yokken işi bırakayım düşüncesi azim değil sorumsuzluk. Keşke bu çocuk kafasıyla evlenmeseymiş. İnşaatte de iş bulamadığında ikiniz de ailelerinizin evine dönersiniz artık.
Gayet bağlantılı.24 yaşında bir delikanlı her şeyi yoğun yaşar.Alinganlik yapmış ki sevdiğinden destek beklemesi,goremeyince yıkılması çok normal.Bir de bu gençler henüz 3.5 aylik evli ayrıca evli kısmının altını çizmek istiyorum.kas yapayım derken göz çıkartıcı olmasa yorumlar daha iyi olmaz mı?"benim yanımda olmayan insan yarın nerede kalacağımı sormasın" ben pek bağlantı kuramadım açıkçası:) içine kurt düşürmek gibi olmasın ama eşin kalacağı yerde bi haltlar çevirmesin?
Gayet bağlantılı.24 yaşında bir delikanlı her şeyi yoğun yaşar.Alinganlik yapmış ki sevdiğinden destek beklemesi,goremeyince yıkılması çok normal.Bir de bu gençler henüz 3.5 aylik evli ayrıca evli kısmının altını çizmek istiyorum.kas yapayım derken göz çıkartıcı olmasa yorumlar daha iyi olmaz mı?
Ben ailemden ve çevremden iyi bilirim o dayanaksız alınan risklerin sonucunu.Dönerler bir sure ne olacak.Hic de sorumsuzluk değil.Risk alan insanlar büyük başarılara imza atarlar.Digerlerinin omur boyu keskelerle düşmez dillerinden.Dunyaya bir kere gelir insan.Yillarin adı var.Aferin bence çok iyi etmiş.Akilli,hirsli bir delikanlı.Cok da başarılı olacaktır inanıyorum.Milletin çocuğu onun yaşında kahvehanelerde vakit olduruyor,kopru altlarında uyusturucu kullanıyor,baba parası yiyor boş boş,liseyi bile bitirmeyi becerememis bir suru tıp varken evlenip hayali için cirpinmasi alkışlanacak davranış.Sorumsuz değil.aksine çok sorumluluk sahibi bence.
Eşim yanıma geldi hafta sonu kalmak üzere okul olmadığı için.. Ayrıca o karakterde bi insan değil, abdestli namazlı allahtan korkan ve beni seven biri .."benim yanımda olmayan insan yarın nerede kalacağımı sormasın" ben pek bağlantı kuramadım açıkçası:) içine kurt düşürmek gibi olmasın ama eşin kalacağı yerde bi haltlar çevirmesin?
Siz ne kadar iyi niyetli bir insansınız ya Allah gönlünüzün ne muradı varsa versin inşallah.. Bu kadar mantıklı ve güzel konuşulabilir.. Ben ne yapayım diye destek beklerken, kaldığı yerde halt çevirmesin diye aklıma girenlerin yanında sizin yorumunuz ne kadar yerinde.. Eşim Afyon'dan çıktı yanıma geldi pazar günü tekrar dönmek üzere ben acaba nerde kalacak diye buraya yazarken o yolda yanıma geliyormuştu bana sürpriz yaptı, ama buradaki bazı kişiler paranoyak gibi bi halt karıştırmasın gibi sözlerle benim aklımı bayağı bulandırdılar. Siz çok iyisiniz. Dediğiniz gibi eşim bugüne kadar baba parası yiyen biri değil. Size şöyle söyleyim üni.de tanıştık biz. Kendisi gazın inşaatta çalışıp para kazanıp kışın onu harcardı ailesine yük olmamak için.. Gerisini siz düşünün çok azimli hırslı taşı sıksa suyunu çıkaracak bir insan.. Her zaman dediği şey bana hiç işim olmasa kağıt toplar satarım yine seni kimseye muhtaç etmem der. Ben böyle insan için olumsuz düşünebilir miyim ?Dönerler bir sure ne olacak.Hic de sorumsuzluk değil.Risk alan insanlar büyük başarılara imza atarlar.Digerlerinin omur boyu keskelerle düşmez dillerinden.Dunyaya bir kere gelir insan.Yillarin adı var.Aferin bence çok iyi etmiş.Akilli,hirsli bir delikanlı.Cok da başarılı olacaktır inanıyorum.Milletin çocuğu onun yaşında kahvehanelerde vakit olduruyor,kopru altlarında uyusturucu kullanıyor,baba parası yiyor boş boş,liseyi bile bitirmeyi becerememis bir suru tıp varken evlenip hayali için cirpinmasi alkışlanacak davranış.Sorumsuz değil.aksine çok sorumluluk sahibi bence.
Bu kadar idealist idiyse evliliği erteleseydi.
Karısını çalıştırmayıp birikimi de yokken işi bırakayım düşüncesi azim değil sorumsuzluk. Keşke bu çocuk kafasıyla evlenmeseymiş. İnşaatte de iş bulamadığında ikiniz de ailelerinizin evine dönersiniz artık.
İlk okuduğumda ben de öyle düşündüm3.5 aylık evliyiz.. Ve eşimin beni gerçekten sevdiğini biliyorum.. O bayan öyle diyene kadar aklımda hiçbir düşünce yoktu ama o öyle dedikten sonra acaba dedim..
O zaman sorun ne? Madem bu kadar güveniyorsun, okumasına neden tereddütlü yaklaşıyorsun? Kendin şikayet edip kendin savunuyorsun.Evlilik yerine okumayı erteledi.. Çünkü ben direkt söyledim ona ben okuycaksan beklemem seni diye beni kaybetmemek için okumaktan vazgeçip askere gitti ve evlenmeyi seçti.. Birikimimiz evet yok, ama kendisi beni kimseye muhtaç etmeyecek biri. Taşı sıksa suyunu çıkarır. Ünide ikimiz okurken yazın inşaatta çalışıp kışın o parayı harcardı ailesine o kadar yük olmayan biri.böyşe birinin beni açıkta bırakacağını sanmıyorum
Hiç olumsuz düşünme.Ben de 28 yaşında gittim üniversiteye.Hep hayalini kurduğum bölüme.İnsanlar konuştu virvirvir.Okula gideceğine ise girmeliymisim de,ohooo kaç yaşında mezun olacakmisimda,bos hayaller peşinde kosuyormusumda...sırf başkaları değil ailemde söylendi her gün.Sıkıntı cekmedim mi çektim ama umursamadim.Yuksek lisans da yaptım ustune.ona bile soylendiler.Dusun ki üçüncülükle bitirdim değişmedi fikirleri neden?Kafa bir tek sgk li bir işin var mı yok mu ona basıyor bunların.Azimli insanin her sıkıntıya göğüs gerebilme kapasitesinden haberleri bile yok.Omurleri vah,ah,keske ile geçer.Ac kalmaktan korkup risk almaz yerlerinde sayar onun bunun hayatına özenerek yaşar giderler.Simdi isim de var.küt diye de atandim.İki dil bilen ,bir suru sertifika ve yüksek lisans sahibi biri oldum.Bana köstek olanlar ise ben beş yıldızlı otellerde ,yurt dışında değişik ülkelerde tatil yaparken fotoğraflarının altına kiskandiklarini yazıyorlar. Kimseyi dinlemeyip yaptıklarım için hayranliklarini dile getiriyorlar.Yillar çabuk geçiyor.Dinlemeyin kimseyi.Oldu ki umduğu gibi olmadı ne olacak?Denedim olmadı diyecek en azından.İcinde keşke ile yaşamasından iyidir.Esinizin yanında olun gerisi mühim değil.Siz ne kadar iyi niyetli bir insansınız ya Allah gönlünüzün ne muradı varsa versin inşallah.. Bu kadar mantıklı ve güzel konuşulabilir.. Ben ne yapayım diye destek beklerken, kaldığı yerde halt çevirmesin diye aklıma girenlerin yanında sizin yorumunuz ne kadar yerinde.. Eşim Afyon'dan çıktı yanıma geldi pazar günü tekrar dönmek üzere ben acaba nerde kalacak diye buraya yazarken o yolda yanıma geliyormuştu bana sürpriz yaptı, ama buradaki bazı kişiler paranoyak gibi bi halt karıştırmasın gibi sözlerle benim aklımı bayağı bulandırdılar. Siz çok iyisiniz. Dediğiniz gibi eşim bugüne kadar baba parası yiyen biri değil. Size şöyle söyleyim üni.de tanıştık biz. Kendisi gazın inşaatta çalışıp para kazanıp kışın onu harcardı ailesine yük olmamak için.. Gerisini siz düşünün çok azimli hırslı taşı sıksa suyunu çıkaracak bir insan.. Her zaman dediği şey bana hiç işim olmasa kağıt toplar satarım yine seni kimseye muhtaç etmem der. Ben böyle insan için olumsuz düşünebilir miyim ?
Bir ancik sinirlenmiş,kendini yalnız hissetmiş ve paylaşmak istemiştir olamaz mı?Hepimiz yapmıyor muyuz ?Arkadaşlarımıza dert yanip konuşmanın sonunda amannnnn buyuttugum kadar yokmus deyip olumlu şeylere odaklanıyor muyuz?O zaman sorun ne? Madem bu kadar güveniyorsun, okumasına neden tereddütlü yaklaşıyorsun? Kendin şikayet edip kendin savunuyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?