Esim yapay zekayla seksting yapiyor

bundan 20 sene kadar önce, üç büyük şehirden birinde kalabalık ve güvenli bir alanda bildiğimiz oturduğumuz bank var ya bank. Bankın arkasına donunu indirip geçmiş, bankın boşluğunu arasını beceren adam gördüm. On metre falan vardı mesafe, tam tersi istikamete nasıl kaçtım ben bilirim.

Bilmem kaç saat sonra cevap verme yok, trip yok. Onu bunu istemek yok,masraf yok.Dua edelim de robotlar çıkmasın. Yoksa hepimiz dama atılcaz.
Bence erkekler için daha sıkıntı kadınlar daha çok flört etmek istiyor ve öyle bir flört ediyor ki hiç reelslere falan denk gelmedin mi :)

Bir tane de kadın kız görünce donunu indirip şeyini eline alıp koşturan sapık vardı. Ulen Buca her türlü halini gördük hshssjsjsk

Edemezsin zaten etmiyor çünkü ya başka yapay zekadan bahsediyor ya da fake konu direk etik değil diyor yani istesede yapamaz cipiyle :)
Bi an butun tepe tuylerim dikilmisti ohh cipitimim namusuna halel gelmemis sevindim.

process gecenlerde instada karsima cikti benimde hani su park etmeyelim diye konular mantar seklinde taşlar var ya bi adamda ona halleniyordu. Simdi bank ve damacanada giris cikis mumkun ama mantardan adam ne buldu bilemiyorum.

Sapık işte. Beyni değişik çalışıyor, farklı bi algısı var. Gerçek bir (cinsiyet belirtmeksizin) insanla hatta canlıyla teması olmamıştır. Umarım da olamaz.

Sapık işte. Beyni değişik çalışıyor, farklı bi algısı var. Gerçek bir (cinsiyet belirtmeksizin) insanla hatta canlıyla teması olmamıştır. Umarım da olamaz.
Igrencler.

Umarim hicbiri hicbir iyi insanla, cocukla, kadinla, hayvanla karsilasamaz ve kendi kendilerine ölüp giderler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…