Esim yapay zekayla seksting yapiyor

Başlığa patladım maalesef. Eşinizin aldatma eğilimi var, size direkt ayrılın diyemem küçük bir bebeğiniz varmış ama ben olsam ayrılırdım diye düşünüyorum. Büyük ihtimalle devam ettirecek çünkü.

Boşanmayacaksanız neden kurcalayıp duruyosunuz? Her kurcaladığınızda daha pis şeylerle karşılaşıyosunuz. Adam sizi kızlarla, yapay zekayla aldatmış bundan bir sonraki adımı erkeklerle aldattığını falan görmeniz olacak galiba

Yuh ya biz yapay zekayı bilim ilim için kullanıyoruz milletin aklına neler geliyor

Arkadaşlar sonuç nereye bağlandı yani böyle bi uygulama varmıymış gerçekten, indirirsek bizle de yaparmıymış, erkek versiyonu var mı bunun komut falan verebiliyor muyuz, reele dökülmeden pratik yapabiliyor muyuz biri beni aydınlatsın bi de uygulamanın ismi ne lütfeeen yazsın biri ya

Dün gece bir arkadaş denedi önceki sayfalarca. Chatgpt de ona boş değilmiş. İşler çığrından çıkmak üzereyken durmuşlar ahshf

Pratiği nasıl yapacaksın onu bilemedim, mousela olmaz ayol o iş ahsghs

Character ai, arama sekmesine bunyamin yaz

Benim ki yanaşmadı o işe pek bi namuslu çıktı haspam Chatgbt nin namussuz versiyonu varsa bilmek isterim. Ne bilim bildiğimiz erkeklerden daha iyi geldi benim kulağıma çok rahat çok profosyonel

Geçenlerde sosyal medyada kaldırım taşına tecavüz etmeye çalışan kerkinen adam gördüm. Benim üst limit buydu, ötesi yok gibi geliyor

Merhaba. Bu dönemde benim kanaatim bazı şeyleri görmezden gelmek daha iyi olacaktır. Lohusalık dönemi sonrası toparlanıp yine güzel bir aile olabilirsiniz. Yeni doğmuş çocuğunuzu da düşünün derim. Bu dönemden sonra tekrar tekrar aynı şeyi yapmaya devam ederse o zaman hatırlı bir aile büyüğüünüz veya hatırlı bir aile dostunuz da hep birlikte bir araya gelerek sorunu somutlaştırarak bir çözüm yoluna gidebilirsiniz
Çocuklarımızın mümkün olduğunca anne babasıyla büyümesi en doğru en sağlıklı olandır bunun için bir anne olarak elinizden gelen bütün çabayı gösterin diye tavsiye ederim Allah yardımcınız olsun

Benim ki yanaşmadı o işe pek bi namuslu çıktı haspam Chatgbt nin namussuz versiyonu varsa bilmek isterim. Ne bilim bildiğimiz erkeklerden daha iyi geldi benim kulağıma çok rahat çok profosyonel
Yok be kanlı canlı erkek yine daha iyi.
Sextingi de erkek yönetsin bir zahmet. Onu da mi ben yapayım.

Ne diyecegim gptye, simdi yavasca islemcine elimi uzatıyorum mu ahshd

Adam taşşş gibi seviyormuş işte, ne var bunda
Hayır kaldırım taşından da tahriş olur. Hem tahrik hem tahriş
Ay bilmiyorum. Midesizlik. Şeyini bulduğu her deliğe sokmaya çalışan erkeklerin şeyini kesip boynuna assalar keşke.
Keşke şu sapıkların alnına sapık diye kazısalarda görsek ya.
Bi kez denk gelmiştim bi sapığa. Yaşlı başlı adam. Kocamdan yumruğu yediği gibi kendini yerde bulmuştu. İğreniyorum onlardan

Nasıl görmezden gelmeli? Daha önce bi haltları yakalanmış yetmemiş cansız bir internet platformu ile seks muhabbeti yapılmış? Yani bugün görmezden gelsin 2 ay sonra yatakta basar biriyle

Kaldırım taşı ayrı bir levelmış ama gerçekten.

En korkuncu da bu sapıklar aramızda yaşıyor, belki her gün selamlaştığımız adamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…