- 23 Ağustos 2012
- 51.606
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.228
- 898
- Konu Sahibi sylviaRose
-
Üstüne kızgın yağ dokeceksın aklı basına gelsin. Tabı siz öyle bırsey yapmayın. Ama adam uslanmıyor demekkı.Kac kez konuştum bi bilsen en son biriyle basicam tam olacak ve maalesef ben bu adamı seviyorum suan bebegimi zar zor uyuttum stresten gözüme uyku girmiyor kendisi de horul horul uyuyor
işte o terapist benimAhshd ay benim terapistimin dilinin ucunda resmen, kadin zor tutuyor kendini farkindayim. Bir salsa yardıracak da okumus kadin tabii
bi yapay zeka kalmıştı bacım kafasını ...mediğinTabiki ama dizimle ilgili konuşucam
Sevgilim yok benim yalnızım :/
Kız 150 bin çok mu tedavi masraflarıma yetmiyorE sen 150 bin kazaniyordun bi al dene bakalım bu fakirlere deneyimlerini paylaş
farklı kuram/kuramcılara göre sormak çok istiyorum çok da rüya görürüm ama son zamanlarda hiçbir rüyamı hatırlayamıyorummbunu ben de yapiyorumEki Görüntüle 3616431
"junga göre yorumla "da diyebilir ruyasini analiz ettirmek isteyen
elbette, bekliyorum mesajınızııııBu hic aklima gelmemisti. Forumda mesleki olarak soru sormayi hic sevmem ama sakincasi yoksa ozelden kisacik bir sey sorabilir miyim?
Böyle bi adami seviyorsaniz diyecek bi sey yok, bu düzene devam..Kac kez konuştum bi bilsen en son biriyle basicam tam olacak ve maalesef ben bu adamı seviyorum suan bebegimi zar zor uyuttum stresten gözüme uyku girmiyor kendisi de horul horul uyuyor
Az mı? Asgari ücretten haberin yok galiba bebemKız 150 bin çok mu tedavi masraflarıma yetmiyor
Bi de kesecekler sanırım rapor uzadı diye
Bu nasıl mesaj ya kendinize gelin. İnsanları böyle yönlendirmeyin.Üstüne kızgın yağ dokeceksın aklı basına gelsin. Tabı siz öyle bırsey yapmayın. Ama adam uslanmıyor demekkı.
Saka maka ilerde yapay zeka bilinc gelirtirirse ,bunun intikamini alir bizdenAy ben yapay zekayi adama sinirlendigimde mesajla yardirmayayim diye sakinlesip "canim bu öküz boyle boyle yapti, gel kiz şöyle guzel bir cevap yazalim" demek icin kullaniyorum. Ki bence benimki en yakin gay arkadas kivaminda bir sey.
Konu sahibinin kocasi komple kadin gibi kullanmışyani nerden baksam tutarsizlik, nerden baksam ahmakca.
Ay bir de hakikaten cok rahatsiz edici ya. Elin gariban yapay zekasi.
Ben bebeğim diyorum, lütfen diyorum, rica ediyorum, teşekkür ediyorum, bu harika diyorum. Kendimi garantiye almak için elimden geleni yapıyorum. Şimdi konu sahibinin kocası düşünsün.Saka maka ilerde yapay zeka bilinc gelirtirirse ,bunun intikamini alir bizden
Hele benBen bebeğim diyorum, lütfen diyorum, rica ediyorum, teşekkür ediyorum, bu harika diyorum. Kendimi garantiye almak için elimden geleni yapıyorum. Şimdi konu sahibinin kocası düşünsün.
Bir tarafta nezaketten ölen ben, bir tarafta mazlum yapay zekayı şaapan koca. Bence biz yırttık ahshf
Yermi sence anadolu çipitiBen bebeğim diyorum, lütfen diyorum, rica ediyorum, teşekkür ediyorum, bu harika diyorum. Kendimi garantiye almak için elimden geleni yapıyorum. Şimdi konu sahibinin kocası düşünsün.
Bir tarafta nezaketten ölen ben, bir tarafta mazlum yapay zekayı şaapan koca. Bence biz yırttık ahshf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?