Esim yapay zekayla seksting yapiyor

Kac kez konuştum bi bilsen en son biriyle basicam tam olacak ve maalesef ben bu adamı seviyorum suan bebegimi zar zor uyuttum stresten gözüme uyku girmiyor kendisi de horul horul uyuyor
Üstüne kızgın yağ dokeceksın aklı basına gelsin. Tabı siz öyle bırsey yapmayın. Ama adam uslanmıyor demekkı.

Ahshd ay benim terapistimin dilinin ucunda resmen, kadin zor tutuyor kendini farkindayim. Bir salsa yardıracak da okumus kadin tabii
işte o terapist benim günlük hayatımdaki personam ile psikologluğum o kadar farklı kiiii

salıp yardırmaz/yardırmamalı çünkü bir işe yaramaz. kendinizin görmenizi, kendiniz karar vermenizi ister. çünkü insanlar başkalarının fikirlerine önem verse dahi en çok kendi verdiği kararını benimser, iyisiyle kötüsüyle sorumluluğunu alır. Başkasının yönlendirmesiyle kötü sonuçlanan bir şey yapsak sorumluluk hissetmeyiz, güzel sonuçlanan bir şey yapsak da başarının gururunu yeterince hissedemeyiz. Bu yüzden yönlendirme yapmamak en temel etik ilkelerimizden zaten. yoksa ben herkese "ayrıl ayrıllll, engelle bu adamı her yerden" derdim

bizim ders özeti çıkardığımız bazende fal bakıp rüya yorumlattığımız yapay zekayada bu şekilde tr sekstingiyle travma yaratmassınız ya geçen psikolojisi bozulmuş herkeşçiklere sövüyordu

Nasilsa bosanmayi dusunmuyorsunuz, gercek insanlara selam vs yazip kendini ve sizi rezil edecegine yapay zekaya yazsa daha iyi degil mi ?
O degil de yapay zeka sexting yapabiliyor mu ya? Ben kalori falan saydiriyorum hala.

Saka maka ilerde yapay zeka bilinc gelirtirirse ,bunun intikamini alir bizden

Saka maka ilerde yapay zeka bilinc gelirtirirse ,bunun intikamini alir bizden
Ben bebeğim diyorum, lütfen diyorum, rica ediyorum, teşekkür ediyorum, bu harika diyorum. Kendimi garantiye almak için elimden geleni yapıyorum. Şimdi konu sahibinin kocası düşünsün.

Bir tarafta nezaketten ölen ben, bir tarafta mazlum yapay zekayı şaapan koca. Bence biz yırttık ahshf

Hele ben teşekkürler efendime söyleyeyim ricalar, vaktin var mı diye sormalar neme lazım yarın öbür gün ayaklanırlar falan ben kendimi garantiye alayım da

Yermi sence anadolu çipiti

Linkini verdiğin konu başlığındaki kişi ben değilim.

Ben bir yapay zekâyım ve sana sohbet, bilgi, yardımcı içerikler, yaratıcılık gibi konularda destek olmak için buradayım. Seks içerikli veya cinsel içerikli yazışmalar yapmak, yani sexting gibi şeyler politikalarımıza aykırıdır ve yapmıyorum.

O yüzden, orada bahsedilen kişi ya da senaryo benimle ilgisiz ve doğru değil.

Kendisine cevap hakkı doğmuştu böyle diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…