eşim yaptığım yemekleri yemiyo :(

Bende yemeklerini beğenmiyor zannetmiştim. Hep böyleymiş adam napsın yiyemiyorsa. Hiç sıkma canını senlik bişey yok. Valla bi an kocam açtı konuyu sandım.:roflol: O da benden muzdarip. Ama tabi ben yeterince besiliyim. 63 kiloyum daha ne. akannehir

bacım adamı mı öldürcen sen
insan başka ceza verir kaydirigubbakcemile3

Ama ben ona bır tabak ısıtmıstım,
'bu bana yetmez' dedı, tabıı karnı ac ya gozude ac oldu.
Tencereyı gosterdım, 'bu yeter mı?' dedım,
'sen ısıt bı' bakalım' dedı.
Bende yemegı bır kere ısıtırım, 'o zaman hepsı bıtecek' dedım.
Bıraz mızmızlandı ama baska secenegı yoktu.
Ya yıyecektı yada cope gıdecektı.

siz elinizden geleni zaten yapıyosunuz yemesse bence üstelemeyin boşverin hatta bundan sonra çeşitleri azaltın bakalım ne diycek

3senelik evliyim 3senedir yapmadıgım degişikj yemek kalmadı o harici herkes bayılıyo yemeklerime ki süslemeyi çok severim bende gel görki 3çeşit yemekmi olurmuş 23çeşit olsun yetermiş asla 3.çeşiti tatmaz istersen deki son malzemeyi buldum yaptım çok güzel asla yemiyo bırak tatmıyo bile ısrarı bile sevmiyo bende yoruldum bıraktım kendi hakliline bi makarna yap koy önüne amenna diyo iyimi kötümü bilmiyom bu durum benim açımdan kötü ben yemekle ugraşmayı seven biriyim oyemeyince kendimede yapmıyom dün amerikan salata bezelye patlıcanlı kızartma bulgur pilavı cacık yaptım o sadece bezelyeyi yedi kalktı mesela yapcak bişi yok sende kendini üzme ben 3senedir düzelttemedim annesi ekmek arası çocuk yetiştirmiş ver 1ekmegi,n arasına peynir domates 3ögün yerim diyo

1 paket sigara içiyor, 170 cm boy 62 kilo

sigarayı bırakıcam diyor ama bişey görmüyorum, kolay değil diyor.
evde içirmiyorum balkonda içer.

restorantlardaki yemekleride beğenmez, işdahsız yani.
kansızlıktan şüpheleniyorum. kafama görde vitamin ilacı alamamki, dok gidelim desem olur der, sallarda sallar.

Derde kedere bak.bırak isterse yesin.gamyoncuiremsu...hiç de ısrar edemem:umursamaz: ,yesin..uğraşamam valla..yerimsenibenkaydirigubbakcemile3

benimkininde annesi çok mutfakta oyalanır, bi yemek için tok olman lazım sen acıkıncaya kadar anca olur, eşim sebebini buna bağlıyor.

acıktık deyince bekleyin derlerdi midemiz bulanırdı açlıktan elimize bi ekmek vermezlerdi diyo. sebebi buymuş, kaynımda öyle, o eşimden daha beter, eltim olcak kişiye acıyorum.

benim pederde zamanında 178 boy 59 kiloydu, 25 sene sigara tiryakiliği sonucu tabi. adam kanser olmuş haberimiz yok bacım. doktora götürdük neler çıktı resmen kefeni yırttı annemin ısrarları sayesinde. kesin bi doktora götür. ama üniversite hastanesi olsun. diğerleri fazla araştırmıyo.

Derde kedere bak.bırak isterse yesin.gamyoncuiremsu...hiç de ısrar edemem:umursamaz: ,yesin..uğraşamam valla..yerimsenibenkaydirigubbakcemile3

benim için dert, allah başka dert vermesin. bende arada amaaan yemesse yemez diyorum ama 3 yıldır aynı sorun adam kuruyup gitti, evladı var düşünmesi gereken.

benimkininde annesi çok mutfakta oyalanır, bi yemek için tok olman lazım sen acıkıncaya kadar anca olur, eşim sebebini buna bağlıyor.

acıktık deyince bekleyin derlerdi midemiz bulanırdı açlıktan elimize bi ekmek vermezlerdi diyo. sebebi buymuş, kaynımda öyle, o eşimden daha beter, eltim olcak kişiye acıyorum.

ay yazık yaaa :umursamaz:

Allah Allah ilginç bir durum.
Kadın beceriksiz demek ki bunların da aç aç bekleye bekleye iştahları kalmamış.
Ama yine de tedavisi vardır mutlaka.
Önce fiziksel kontrol ardından psikolojik kontrol tavsiye ederim.

iştah açıcı surup falan alsanız yani doktora danışıp benim eşim 3 çeşit yemek bile beğenmez 5 çeşit yapsam hepsini yer ama zayıf yinede yediği nereye gidiyo bilmemsempatiksalakcinni

Canım aynı sorunu bende 2-3 yıl çektim. Tek farkı benim eşim sigara kullanmıyor ona rağmen çok iştahsızdı. Mıy mıy yerdi ağzına tepesim gelirdi, nasıl özenirdim kaç çeşit yapardım günlerce sürünürdü yemekler. 1.80 boy ve 56 kiloydu, kupkuru bişeydi...ıyyy hatırlamak istemiyorum kemikleri batardı valla :(
Ve ben ona taa o zaman şişmanlatcam ben seni, en aşşağı 70 yapcam derdim, oda ben kilo almam derdi...ne oldu ben kazandım 78 klo şu an :))) ve çok yakıştı boyuna kilosu, göbek bile yaptı yani.
Formülüm bi dönem balık yağı kullandırdım, kendim kullanmıştım demirle birlikte kansızlık için ve bana da kilo aldırmıştı. Eşime omega 3 kanserden koruyo şöle böyle diye günlük yutturdum valla. Artık bilmiyorum o mu işe yaradı ne olduysa iştahı açıldı. Acıkıyor artık :)
Haa ama 8 küsür senelik evliyim hala bilmem ki, şunu yapta yiyelim ne biliyim bi tatlı çeker insanın canı bişey çeker hiiiiç aklına gelmez önüne gelmezse...
Ama şu varki beslenme düzeni taa çocukluktan gelen bişey benim eşimde pek sofra düzeni görmemiş öğünlü yemeye alışmamış, acıktığını hissetmeyen bir adamdı. Bunun etkisi çok fazla. Bebeğinizde varmış, sen ben yemezsek çocukta bizden görür iştahsız olur yemek seçer v.b. gibi şeylerle ikna etmeye çalış, belki etkisi olabilir. Birde eğer seviyorsa çayın yanına bişeyler deneyebilirsin kuruyemiş, kek falan

herkesin derdi kendine büyüktür benim eşimde öyleydi aşırı yemekseçerdi ve sevdiği şeyleri bile çok az yerdi düzensiz beslenerek yetişmiş ama zamanla alıştı onun midesi küsmüş o yüzden onun cici boğazına cokacimcoook hitap edecek şeyler yap yemek deil mesela kahvaltı akşam yemeğinde bile tabii biraz masraflı oluyor ama çok ekmek yedirir ayrıca hamur işi türü yapabilirsin çünkü iştahsız insanlar sağlıklı yemeklere burun kıvırıyo maalesef benim eşim 2 metre boyunda ve 70 kiloydu 11 yıllık evliyiz şimdi 90 kilo ayrıca çöpe dökmek istemediğin yemekleri piştikten sonra ısıtmaya maruz kalmadığı sürece buzluğa atabilirsin yani servise hazır pişimiş yemeği hem sonra çıkartıp ısıtırsın eline gelir hemde israf olmaz sevgiyle..

Ama ben ona bır tabak ısıtmıstım,
'bu bana yetmez' dedı, tabıı karnı ac ya gozude ac oldu.
Tencereyı gosterdım, 'bu yeter mı?' dedım,
'sen ısıt bı' bakalım' dedı.
Bende yemegı bır kere ısıtırım, 'o zaman hepsı bıtecek' dedım.
Bıraz mızmızlandı ama baska secenegı yoktu.
Ya yıyecektı yada cope gıdecektı.

ay iyi yemiş adamcaaz yadelikafadulden

sigarayı bıraksın bak nasıl yiyor
ayrıca stres varsa ondan da yemiyor olabilir
benim sevgilim de sigara çok içiyor ve kuş kadar yer çok çok zayıf benim yarım kadar nerdeyse
ama sigarayı bırakınca iştahı açılacak eminim :)

Back
X