Canım aynı sorunu bende 2-3 yıl çektim. Tek farkı benim eşim sigara kullanmıyor ona rağmen çok iştahsızdı. Mıy mıy yerdi ağzına tepesim gelirdi, nasıl özenirdim kaç çeşit yapardım günlerce sürünürdü yemekler. 1.80 boy ve 56 kiloydu, kupkuru bişeydi...ıyyy hatırlamak istemiyorum kemikleri batardı valla

Ve ben ona taa o zaman şişmanlatcam ben seni, en aşşağı 70 yapcam derdim, oda ben kilo almam derdi...ne oldu ben kazandım 78 klo şu an :))) ve çok yakıştı boyuna kilosu, göbek bile yaptı yani.
Formülüm bi dönem balık yağı kullandırdım, kendim kullanmıştım demirle birlikte kansızlık için ve bana da kilo aldırmıştı. Eşime omega 3 kanserden koruyo şöle böyle diye günlük yutturdum valla. Artık bilmiyorum o mu işe yaradı ne olduysa iştahı açıldı. Acıkıyor artık :)
Haa ama 8 küsür senelik evliyim hala bilmem ki, şunu yapta yiyelim ne biliyim bi tatlı çeker insanın canı bişey çeker hiiiiç aklına gelmez önüne gelmezse...
Ama şu varki beslenme düzeni taa çocukluktan gelen bişey benim eşimde pek sofra düzeni görmemiş öğünlü yemeye alışmamış, acıktığını hissetmeyen bir adamdı. Bunun etkisi çok fazla. Bebeğinizde varmış, sen ben yemezsek çocukta bizden görür iştahsız olur yemek seçer v.b. gibi şeylerle ikna etmeye çalış, belki etkisi olabilir. Birde eğer seviyorsa çayın yanına bişeyler deneyebilirsin kuruyemiş, kek falan