eşim yaptığım yemekleri yemiyo :(

benimkide 1.78 bopy hi,ç tartılmaz tartılarla barışık degil çok zayıf die bende ısrar etmiyom sigarada içiyo sabah 6da kalkar yakar ne derdin var diyom hiç bi derdim yok dio bırakcam diyo 2senedir tık yok 100tlye ilaç aldık 4gün içmedi 5.gün dogum yaptım die strese girdi içti 7gün içmese bırakıyodu ne güsel

aynı bizi tarif etmişsin.bizdede aynen öyle bi şeyden azıcık yer doyar,diğerlerinin tadına bile bakmaz çogu zaman.ugraştıgınla ve israf olduguyla kalırsın.yapmasan bu seferde hiç bişey yapmamışsın der.çok zor çok iyi anlıyorum arkadaşım seni.

aynen ya, benimkide direk bişey yapmamışsın demez ama arada laf çarpar, oğlum bu annen yemekde yapmaz oldu gibi...
ölürmüsün öldürümüsün.

Bence eşlerinize onların annesiymiş gibi davranmaktan vazgeçin...
Koskoca adam açlıktan mı ölecek canım?
Yemezse yemesin,keyfi bilir...
Canı istese,iştahı olsa ya da karnı aç olsa çekinecek değil ya..
Ben nefret ederim ısrardan,acayip kızarım...

ben onun sağlığına düşkün olsun aman yesin diye bakmıyorum, o kadar mutfakta oyalanıyorum 15 aylık yaramaz oğlumla ama o emeğime saygı duyup tadına bile bakmamasına deli oluyorum, yoksa derdim kilo aldırmak tıka basa yemesi değilki.
asla ısrar etmiyorum zaen yukardada yazdım ona söylemiyorum ama bu duruma içten içe sinir oluyorum.

vallahi bu sigara içenlerden korkar oldum eşinizde gizli kanser hastası olmasın babam sigaradan öldü 58 yaşında

allah korusun gitmiyor doktora. ciğerlerine baktıralım diyorum, ben askerdeyken temiz çıktı diyor.

[

ben çok pratik biriyim, eşime göre çok aceleciymişim.
bence sorun pratik bir insanla yavaş bir insanın bu tür sorunlar yaşabileceğinin örneklerinden biri.

o yemekleri yavaş yavaş yemesi, yesemmi yemesemmi diye düşünmesi beni sinir ediyor aslında, kayınvalidemde, kaynımda eşimde çok yavaşlar, bende tam aksi fıkır fıkır sorunu buna bağlamaya başladım.

yemek konusunda ısrarcı olmayın kocaman adam yemiyosa yemiyodur canım ya

cnm kapasitem bu kadar demiş zaten eşin..okadar çeşit yapıp kendini yorma bence az yiyosa ona göre yap derim yemekleri..yiceği varsa yer zaten kocaman adam..

Boşver güzelim üstüne gitme daha fazla ..
Çocuk değil sonucta koca adam yemezse kendi bilir ..
Sen onun sağlığını düşünüyosun değer verip hazırlıyosun gerisi olan kalmış artık ..

yemek konusunda ısrarcı olmayın kocaman adam yemiyosa yemiyodur canım ya

aynen valla.annelik yapmanın alemi yok.benimkide çok yer mesela yemek masasında telefonum çaldı baktım ben konuşurken bol yumurtalı susamlı o kocaman pide birgüzel mideye indirilmiş.bende müdahale ediyodum artık o manzaradan sonra tamamen bıraktım.100 kiloyu geçince görüşecez (şu an 95 kilo)kötükedihüso

Keşke benim eşimde yemese :)) işten çıkıp koştura koştura eve gidip yemek olayına girişmezdim :)) ne güzel olurdu. Ama bizimki tam tersi yakında benide yer endişesi taşımaya başladım.
Hiç takılma cnm acıkınca nasıl olsa yiycek. Sen sigarayı bıraktır ona.

ben onun sağlığına düşkün olsun aman yesin diye bakmıyorum, o kadar mutfakta oyalanıyorum 15 aylık yaramaz oğlumla ama o emeğime saygı duyup tadına bile bakmamasına deli oluyorum, yoksa derdim kilo aldırmak tıka basa yemesi değilki.
asla ısrar etmiyorum zaen yukardada yazdım ona söylemiyorum ama bu duruma içten içe sinir oluyorum.

[

Anladım arkadaşım da...
Yapma o zaman sen de,uğraşma bu kadar..
Yazık etme kendine..

ben çok pratik biriyim, eşime göre çok aceleciymişim.
bence sorun pratik bir insanla yavaş bir insanın bu tür sorunlar yaşabileceğinin örneklerinden biri.

o yemekleri yavaş yavaş yemesi, yesemmi yemesemmi diye düşünmesi beni sinir ediyor aslında, kayınvalidemde, kaynımda eşimde çok yavaşlar, bende tam aksi fıkır fıkır sorunu buna bağlamaya başladım.

Hımm...
İnsanların karakteristik özelliklerini değiştirmemiz öyle zor ki..
Bırak yavaş yesin sana ne zararı var?
Ufacık konularda sinir sistemini harap etme derim..

ya dün sordum yarına ne yapayım diye kurufasulye dedi
bugün yaptım düdüklüye koydum her zaman çiğ kalır tekrar kaynadırdım bugün biraz pişsin demiştim çok pişmiş.

kabukları çıkmış un ufak dağılmış, görüntü kötü ne yapcam ben ya .
ikimizde orucuz. yanına tarhana çorbası yapsam dolma falanda var idare edelim artık bugün değilmi.

Yemeğinizi beğenmediği için değil bence yiyemiyor.
Her insan farklıdır tabi ama korkmayın açlıktan ölmez demekki vücut yapısı öyle.
Birde sigara içince haliyle daha az yiyordur.Sıkmayın canınızı bunun için. yerimseniben

Back
X