Bugün eşimin babaannesi izine gelmiş diye yemeğe davet ettim. KV ve küçük görümcem ile birlikte geldiler. Tabi benim yemeğe misafirim var diye dünden alışverişe gittim tatlımı yaptım. (hafta nin 4 günü çalışıyorum persembeleri ve hafta sonu evdeyim) bugün ev temizliği, çamaşır (iki küçük çocuğum var çok çamaşırimiz çıkar hep) yemek yaptım. Misafirlerimiz geldi yemek yedik çay içtik kahve tatlı meyve fln. Arada ben sürekli bulaşıkları Bi yandan makineye yerleştirdim. Mutfağı toparladım. Misafirler gittikten sonra en son yediğimiz meyvelerin tabakları şu bardakları kaldı. Ama ben kendimi çok yorgun hissettiğim için eşimden rica ettim toplamasını, hayır dedi neden diye sordum omuz silkti. Ben bozuldum yüzüm düştü. Yüzümün düştüğünü görünce kalktı topladı makineye yerleştirdi ama Bi ton da laf saydı. Yok tembelmisim, hizmet bile etmiyormusum, bide yeni mutfak istiyormuşum (yakında yeni eve taşıncaz)... Kendimi biraz enayi gibi hissettim. Ben onun babaannesinin yemeğe davet etmek için iki gündür yoruldum ama eşimden istediğim bukadarcik yardım için bu kadar laf işittim. Bi teşekkür yada eline sağlık yerine böyle bir nankörlükle karşılaştım. Eşim bazı işlerin erkeklere yakışmadığını düşünen cinsten. Sizce kim haklı?