Merhabalar aranıza yeni katıldım, siteyi uzun zamandır takip ediyorum aslında ama üye olmuyordum. Bugün üye olaya karar verdim. Benimde bir derdim var kardeşlerim/ablalarım, başlıktan da anlaşıldığı gibi derdim eşimin yatağı ıslatması. Eşim çocukluğundan beri bazı nedenlerden dolayı yılda 1 yada 2 kez yatağını ıslatıyordu bunu biliyordum normaldir olabilir dedim, ancak son 1 aydır her gece yatağı ıslatmaya başladı, her zamakinden farklı bir nedenden olabilir diye hastaneye gittik, ürolojiye gittik anormal bir durum çıkmadı fiziksel olarak, daha sonra nörolojiye gittik ama orada da anormal bir durum çıkmadı. Genel olarak mesane rahatsızlıklarına bakıldı, prostata bakıldı, böbreklere bakıldı, MS mi değil mi diye bakıldı tahliller tetkikler falan yapıldı, çok şükür hiç biri çıkmadı. Tabi yinede biz başka doktorlarada gittik sonuç aynı, psikolojik nedenler olabilir dediler, önümüzde ki hafta cumartesi için bir terapistten randevu aldık, umarım faydası olur ama bu terapinin uzun bir süreç olma ihtimali takdir edersiniz ki çok yüksek. Hal böyle olunca her gece yatak ıslatması sorun oluyor takdir edersiniz ki sürekli yatağın ıslanması kıyafetlerinin ıslanması baya sorun, alez taktım yatağa ama kıyafetler yine ıslanıyor birde havalar buz gibi son geceleri daha da soğuk oluyor Ankara ayazı meşhru zaten inanın kombi evi ısıtamıyor resmen. Islak ıslak yatınca çok üşüyor. Ben asla tiksinmiyorum kınamıyorum temizlemekten de gocunmuyorm ama bu şekilde olması sanki ikimizede zarar veriyor sanki, ben diyorum ki acaba eşime söylesemde en azından yatarken altını bezlesem mi? Ne dersiniz fikirleriniz nedir? Şu kardeşinize bir yardım edin lütfen.