• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim yegenine ilgi duyuyor olabilir mi..

ilgi falan yokta para olaylarını senden gizliyo demekki tepki göstereceğin durumlar mevcut senden habersiz gönderecek sende sanırım o öfkeyle sağlıklı düşünemiyosun
eşin çok yanlış yapıyo
sizin rızkınızı sizin rızanız dışında kimseye gönderemez
eve lazım olan camiye haramdır derler
umarım tatlıya bağlanır

Konu sahibi demiş ki:''onu bana tercih etmesi...''
Kendi ailesi diye onu koruyabilir tabi,ama aralarında aşk olduğu anlamına gelmez.
Eski eşim de ailesini bana tercih etti..Ailesiyle aşk mı yaşıyor oldu?
Ama sen gereksiz yere kıskanıyorsun diye,daha da kıymete biner kendi ailesi söyleyeyim..
Onu kendi ailesi olarak görüyor..Sen olmadan önce o vardı ya..Eski ailesi bir nevi..
Bizim için de öyledir,ama erkekler biraz daha zor adapte oluyoır yeni ailesine.
Sen de yeni ailesisin,sana da önem verecek ancak,sen gereksiz yere kısakandığın için kıymete biniyor..
Sen kendinden soğutırsan kıymetten düşersin,eski ailesi kıymete biner..

Allahım sana geliyorum. evli adam Amca . amca ya. baba yarısı. çoğu kişiyi amcası büyütmüştür bu ülkede.
kelimelerim yine kifayetsiz kaldı.

konu sahibi bayan sefer tasıyla yemek taşısın üstüne başına elbise almasın fareli lojmanda yaşasın kocasıda yeğenimde yeğenim para yollıcam diye tuttursun hemde yeğenin durumu iyi anası babasının maddi durumu iyi başlarım öyle yeğene tepem attı yemin ediyorum kimse konu sahibine üzülmüyor herkes bir yeğeni tutturmuş gidiyor ne yeğen sevgisi varmış yaaaaaaaa

konu sahibi şüphelendiğin başka durum var mı:34:

ben de mesela tüm akrabalarımın doğum gününü bilirim,kutlarım:34:

ne diyorsunuz siz ya ben burda okudugum konuya yorum yapıyorum sırf iki yorumda yuva dagılcaksa o yuva zaten hiç bir zaman yuva olmamıştır iki yorumla yuva dagılmaz emin olun siz
Herkesin istedigi yorumu yapma hakki var . Merak etmeyin bi yeğen icin benim yuvam dagilacaksa zatem ortada bi sevgi bi ask yok demektir..

herkes eşine ağır bir iftiranın söz konusu olduğunu söylemiş ne enteresan ya ,biz mi çok anlayışsızız acaba.
bu düşünce bir kadına da çok ağır gelir, eşine bu derece bir şüpheyi yaşatacak davranışlarda bulunan kocayı sorgulamalı bence..yeğen de yeğen..herkes için ne değerlilermiş meğer..eş dost akraba, kim olursa olsun evlilikte eşten öne geçmemeli bence..eş sıkıntıdaysa onu rahatlatmak için çabalamalı.
ay çok sinirlendim ya şu yeğeni arayıp haddini bildirmeli bence, ince naif bir şekilde tabi..sonrası onun haddini bilmesine veya bilmemesine göre şekillenir..
Benim onume nasil onu koyiyor bende onu anlamadim
Nedir o kiza para gondermekte ki bu israr bu inat
Tamam canim sen istemiyosan yollamam seni kiracak degilim dese bende kiskanmam zaten
Zamanla da unuturum belki ben derim gereksiz kiskandim yollayalim derim. Ama
Msjlar arama kayitlari silinmese altında bisey aramam zaten. Evlilik ya bu gizli sakli olurmu
Benden mi kiymetli o kiz
Neden onu benim onume koyuyor neden onceligi karisi degil de o
Neden onu uzmemek onun kalbin kirmamak icin benim kini kiriyor

canım bu kulübün adı zaten erkekleri koruma kulübü olmalıymış. bir kadın derdini anlattığı zaman ona yardımcı olmaya çalışan sayısı bir elin parmağını geçmiyor ama suçlayan hakaret eden yerden yere vuranlar sürüsüne bereket.dün bi adam hesap açmış ben erkeğim de demiş saklamamış karısıyla ilgili bi derdini anlatmış adamı teselli edenleri mi istersin karısına sayıp sayıştıranları mı istersin! ama kadın kadının düşmanı bak ben anladım burda bunu. ben de eşin kesinlikle suçlu kesinlikle yalan söylüyo demiyorum ama o ihtimal var dedim diye saldırdılar bana.sen elinde kanıt olmadan hiçbişey yapamazsın. keşke emin olmadan eşine söylemeseydin de aranızda ne var diye çünkü kötü olmuş böyle. daha sakin yapıcı olmaya çalış.anlamaya çalış önce neymiş ne değilmiş. ona göre davranırsın.
Kesinlikle ayni fikirdeyim
Herkes esime hak vermis
Ayni seyi ben yaptim diye yazsaydim beni taslarlardi herhalde

Kelimeleriniz niye kifayetsiz kalıyor ki..Bu forumda baldızla koca hikayesini unuttunuz mu ?

Konu sahibesine herkes araştır emin ol öyle hareket et diyor..Git kafasını kır parçala hemen boşa demiyor..
Şahsen ben emin ol dedim ..

Konu sahibesi fevri hareket etme..Eşini gözlemle sadece şimdilik bu olayın üzerini de kapat..Baktın ki uyarmalarına ragmen devam ediyor bu duruma o zaman karar ver ne yapacagına ama ortalıgı suan ferevana verme sakın..

Gözlemle..

Valla tatlım erkeklere pek acımaya gelmiyor hele maddi noktada.. Biz bir paket şehriyenin ucuz olanını almaya çalışaduralım onlar dilediği yere harcıyorlar.. Erkek milleti işte.. O kadar çok şahidim ki bu duruma.. Dayılarım olsun abim hatta babamda dahi gördüm. Yok yok derler gider arabalarına en lüks ses sistemi taktırırlar.
Benim kayın babam yıllarca maaşını annesinin avcuna koymuş. Kadın da gidip kızlarına kızlarının torunlarına çarçur etmiş parayı. Eşim anlatır babası evlerinde televizyon yokken sırf yeğenleri (abisinin çocukları) istedi diye gidip renkli tv. almış. Bunun örneklerini çoğaltmak mümkün. Ben eşinin de kayınbabam gibi kendi ailesine özellikle de abisine çok düşkün olduğunu tahmin ediyorum. Ondan yok diyemiyor. Aralarında düşündüğün bir şey yoktur sırf sen kızıyorsun diye silmiştir mesajları. Kesin para göndermiştir onunla ilgili yazılar vardır.

Bence biraz sabret öyle fazla da acıma dilediğin gibi davran neticede sıkıntıyı kendisi de çekecek. O zaman bak bakalım öyle rahat para gönderebilecek mi.. Allah sabır versin sakın boşanma bir şans daha ver canım kolay değil biliyorum ama sabredip takdik değiştirmelisin.

Eşin de senin imana öfkelenmiştir. Yenilir bir şey değil çünkü düşüncen. Umarım düşündüğün gibi değildir ve sorununuzu en kısa zamanda çözersiniz.
Barışmanız dileğiyle

Para gonderdigin yegenin sana yuzsuz yuzsuz hani gondercektin noldu dese? Cok cirkin bir iliski her kosulda. Ben ilgi var demiyorum. Bilemeyiz ki esi anlayamamis biz nasil anlayalim. Ama bir erkek esini boyle supheye sokuyosa bir sey yokken durup bi kendine baksin once.

Yeğenim diyor böyle,ama aramızdaki samiyetten.
Ben ona para gönderme sözü verdiysem,göndermediysem, diyor.Yakın olmakla alakalı..Yeğenler bazen kardeş gibi görülür..

Bu erkeğin başka kız kardeşi var mı?kaç kardeşler,bu kaçıncı?Anne baba nasıl kişiler,ailede sevgi görmüş mü?

Burasi kadinlar kulubu diye her kadina alkis mi tutmamiz lazim?
Ben objektif olmayi seciyorum kardesim.
Ne kendimi ne baskasini kandiramam. Dogruya dogru, yanlisa yanlis derim. Erkek hakliysa erkek haklidir da derim. Haksizsin yorumlarini kabul edemeyen konu acmaz, sorun kalmaz.
Iyi valla. :27:

"Turkiye'de boyle seyler olmuyor mu?" deyip konu sahibine hak verenler,

Turkiye'de boyle seyler oluyor diye her canimiz istediginde bir kisiyi ensest iliskiyle mi suclamaliyiz yani? Demek sizin esleriniz, ogullariniz da ensest iliski yasiyor, ne de olsa TR'de oluyormus degil mi? Bir kisim insan bu iliskileri yasiyor diye butun erkekleri zan altinda birakalim. Ne guzel dunya. O zaman siz de alakasiz bir kavgada bununla suclarsiniz esinizi. Belki de sucluyorsunuz ki normal geliyor. Ben bu yorumlardan bu sonucu cikariyorum.

Bu konu tam bir "dam ustunde saksagan, vur beline kazmayi" olayi. Konu sahibi nerdeeen ne kanisina varmis. "Bu adam beni dovuyor, demek ki yegenine ilgi duyuyor demekle" ayni absurtlukte bir kani. :ssz:

Kadın kocasını canı istedi diye ensestle suçlamamış. Konuyu iyi okuduysan kadının böyle düşünmesi için birçok neden var. Bir de üstüne hissiyatını eklemiş. Ben de bu verilere bakarak yorum yaptım ve herkesin sanki bu olay imkansızmış gibi yorum yapmasına kızdım. İnsanların küçücük çocuklara, hayvanlara tecavüz ettiği bir dünyada yaşıyoruz. Tabiki alakasız bir kavgada eşimi bununla suçlamam (evli değilim) ama şüphelenirsem suçlarım ve sonuna kadar da üstüne giderim. Başka kadınlar gibi görmemezlikten gelmem. İddia ettiğin gibi ensest bana normal falan da gelmiyor.

Esas ben sizin bu tuhaf yorumunuza bir anlam veremedim bu kadar garip bir tepki vermeniz ve insanları körlemesine suçlamanız sanki yarası olan gocunur lafını doğrular nitelikte.

Bana da dayım amcam okurken para gönderdi ne var bunda yani istedim de hem. Bu yüzsüzlük değil ki onlar daha diyorlar zaten hele bi okul kazan elimizden geldiğince yardım ederiz açıkta kalma diye.
Öz amca yani düşüncesi bile saçma :120:

Burasi kadinlar kulubu diye her kadina alkis mi tutmamiz lazim?
Ben objektif olmayi seciyorum kardesim.
Ne kendimi ne baskasini kandiramam. Dogruya dogru, yanlisa yanlis derim. Erkek hakliysa erkek haklidir da derim. Haksizsin yorumlarini kabul edemeyen konu acmaz, sorun kalmaz.
Iyi valla. :27:
:46::46::46::46::46::46:

Aralarında bir ilgi var mı bilmem ama. Sizin boğazınızdan kıstığını kalkıp da yeğenine yolluyorsa orda dur demek lazım :31: Neticede kızın anası babası yok mu sanki

Ohoooo konu nerelere gelmişşşş, valla ben tek bir şey söyleyeceğim.

"dır dır ederek adamların başının etini yiyin, sürekli para muhabbeti yapın, her attığı adımdan şüphe duyun, telefonlarını kurcalayın, en ufak olayda olayları büyütüp avukatlara gitmeler, ailelere anlatmalar, oturup adam gibi konuşmak yerine bağırmalar, sonra da vay efendim eşimin bana saygısı olsa mesajları silmezdi, falan filan. Sizin eşinize saygınız olsa onun telefonunu karıştırmazsınız zaten. Yani burada adamları sürekli yerden yere vuruyorsunuz da, ahh biri de buraya üye olup bir de onu dinlesek, acaba o neler anlatacak."

Erkekler sütten çıkmış ak kaşıktır demiyorum asla, ama yaradılış olarak farklıyız bunu kabul edin artık. Olaylara bakış açılarımız farklı, olaylara verdiğimiz tepkiler farklı.

yeğen sonuçta... ben kardeşimin çocuğu olsa kendi evladım gbi görürdüm. sıkışıksa tabiki para verirdim. teyze yarı annedir. kursa da gönderirdim param uygun olursa.. aynısı eşiniz için de geçerli..
tek haklı olduğunuz nokta ise sizde zor durumdasınız, para gönderme işini evliler birbirinden gizli yapmamalı...iki tarafında onayı olmalı

düşüncesini saçma bulan arkadaşlar yahu uygulamalı hallerini hergün okuyup izlemiyor musunuz ?

Neyin şok oluşu bu allasen :37:

Ben artık şaşırmıyorum.

Bence herşeyin bir sınırı vardır..

Sınırlar aşıldıgı zaman ortaya istenmeyen sonuçlar çıkabilir..

Örnek veriyorum bir amca ya da bir dayı yiğenini küçük yaşlarda kucagına alıp sevebilir,öpebilir vs vs

Ama yaşı kemale etmiş kızı kucagına alması ne bileyim şap şup öpmesi bana garip gelir..

Ama konumuz bu degil.

konumuz eşiyle yigeni arasındaki dengeyi iyi ayarlamayan koca...

Olaya meyil verip ortalıgı kırıp dökecegine oturup neden öyle yaptıgını bir güzel karısını dizine alsın açıklasın..Yiğenine gösterdigi iltiması eşine de göstersin..

Back
X