- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.119
- 598
- Konu Sahibi cikolatakizzz
Kadın kocasını canı istedi diye ensestle suçlamamış. Konuyu iyi okuduysan kadının böyle düşünmesi için birçok neden var. Bir de üstüne hissiyatını eklemiş. Ben de bu verilere bakarak yorum yaptım ve herkesin sanki bu olay imkansızmış gibi yorum yapmasına kızdım. İnsanların küçücük çocuklara, hayvanlara tecavüz ettiği bir dünyada yaşıyoruz. Tabiki alakasız bir kavgada eşimi bununla suçlamam (evli değilim) ama şüphelenirsem suçlarım ve sonuna kadar da üstüne giderim. Başka kadınlar gibi görmemezlikten gelmem. İddia ettiğin gibi ensest bana normal falan da gelmiyor.
Esas ben sizin bu tuhaf yorumunuza bir anlam veremedim bu kadar garip bir tepki vermeniz ve insanları körlemesine suçlamanız sanki yarası olan gocunur lafını doğrular nitelikte.
Hadi ya.

Nerdeymis o bircok neden?
Kiza okul icin para gonderiyormus, mesajlasmalarini silmis. Eee? Nerde ensest iliski?
Derdini kavga cikararak anlatan bir kadinla yasayan her adam birseyler gizlemek geregi duyar. Bu en masum seyler de olabilir. Daha birkac yorum once okudum, adam kendi annesiyle olan telefon gorusmesini bile siliyormus. Demek ki sizin zihniyetinize gore adam anasiyla da birseyler yasiyor olabilir.

Ne kadar kolay matematiginiz var sizin oyle. 2+2=4 der gibi hemen yapistiriyorsunuz insanlara yaftayi.
Kendinize gelin. Insanlara iftira atmak o kadar kolay degil. Hadi kendi kocasini gecti. Konu sahibi o kiza da iftira atiyor su an. Siz de alkis tutmaya devam edin.

Adami kizla yatakta basmis gibi tepki vermeniz de bana yarasi olan gocunuru hatirlatti dogrusu.