• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim yegenine ilgi duyuyor olabilir mi..

Kadın kocasını canı istedi diye ensestle suçlamamış. Konuyu iyi okuduysan kadının böyle düşünmesi için birçok neden var. Bir de üstüne hissiyatını eklemiş. Ben de bu verilere bakarak yorum yaptım ve herkesin sanki bu olay imkansızmış gibi yorum yapmasına kızdım. İnsanların küçücük çocuklara, hayvanlara tecavüz ettiği bir dünyada yaşıyoruz. Tabiki alakasız bir kavgada eşimi bununla suçlamam (evli değilim) ama şüphelenirsem suçlarım ve sonuna kadar da üstüne giderim. Başka kadınlar gibi görmemezlikten gelmem. İddia ettiğin gibi ensest bana normal falan da gelmiyor.

Esas ben sizin bu tuhaf yorumunuza bir anlam veremedim bu kadar garip bir tepki vermeniz ve insanları körlemesine suçlamanız sanki yarası olan gocunur lafını doğrular nitelikte.

Hadi ya. :27:
Nerdeymis o bircok neden?
Kiza okul icin para gonderiyormus, mesajlasmalarini silmis. Eee? Nerde ensest iliski?
Derdini kavga cikararak anlatan bir kadinla yasayan her adam birseyler gizlemek geregi duyar. Bu en masum seyler de olabilir. Daha birkac yorum once okudum, adam kendi annesiyle olan telefon gorusmesini bile siliyormus. Demek ki sizin zihniyetinize gore adam anasiyla da birseyler yasiyor olabilir. :ssz:
Ne kadar kolay matematiginiz var sizin oyle. 2+2=4 der gibi hemen yapistiriyorsunuz insanlara yaftayi.
Kendinize gelin. Insanlara iftira atmak o kadar kolay degil. Hadi kendi kocasini gecti. Konu sahibi o kiza da iftira atiyor su an. Siz de alkis tutmaya devam edin. :ssz:
Adami kizla yatakta basmis gibi tepki vermeniz de bana yarasi olan gocunuru hatirlatti dogrusu.

Mantık ve etik olarak olmaması lazım. Ama şimdi babasının tecavüzüne uğruyor öz kızı.
Yani olmaması lazım ama olabilir.
Detayları okumadım ama bu mesajlaşma pat diye çıkmış olamaz herhalde aralarında bir şey olsa dahi.
Ama para isteme mevzusu. Bazen öyle şapşal yeğenler var ki kendi babasına diyemediklerini amcalarında diyorlar. Bu da aralarındaki yakınlığa bağlı.
Sen de eşini tanırsın yani kendi öz yeğenine ilgi duyacak kadar sapık biri mi?

baldız kocayla amca yeğen aynımı.:ssz:

valla o konu da buraya açıldıgında sizin gibi güççük dilini yutanlar doluydu konu..

yok artık demeler..

bilmem ne demeler..

Yani diger konuda erkek kardeşinin yanında sütyenle gezebilmeyi normal karşılayanlara aslında anlatmamak levazım..sözüm meclisten dışarı olsun..

Konu sahibesi sen dedigimizi yap :)) Ortalıgı ferevana verme suan arkadasım

Baldız koca
dayı(amca) yeğen

Bir mi?

Biri yarı genini taşıyor,(%50)derler,kuzenden çok daha fazla,kuzen gibi değil,kardeş gibi)) ve eski ailesi,dinen ve medeni kanunlarca ,toplum değerlerince evlenmesi yasak.Ensest olması için belirigin işaretlere ihtiyaç var.Bunlar normal..

Baldız koca hikayeleri daha çok duyulması olası.Hiçbir kan bağı,gen bağı yok.Aileye sonradan katılmış..O da etik değil de..
Kadın boşanırsa eski koca kadının kızkardeşiyle evlenebilir.Ensest de olmaz ..Aynı anda da evlenemez ,o da yasak...
: (Medeni kanunlar açısından da ,dini açıdan da öyle)..
Ama asla yeğen gibi değil..

Son düzenleme:
valla o konu da buraya açıldıgında sizin gibi güççük dilini yutanlar doluydu konu..

yok artık demeler..

bilmem ne demeler..

Yani diger konuda erkek kardeşinin yanında sütyenle gezebilmeyi normal karşılayanlara aslında anlatmamak levazım..sözüm meclisten dışarı olsun..

Konu sahibesi sen dedigimizi yap :)) Ortalıgı ferevana verme suan arkadasım
prezentabl,oonların arasında kan bağı yok.kocayla baldızın.. düşün bu amca. ensest bu. sapkınlık. bir kızla amcayı bununla suçlamak için elde net delilleer olması lazım.. çünkü çok çok ağır bir itham bu.

Son düzenleme:
Konuyu okuduğumda ne üşüneceğim i şaşırdım. Kendi bildiklerimle çeliştim gerçekten... Amca hele ki yakınlık varsa bizim gözümüzde babadan farksızdır, biz bunu hep böyle bildik. Aksi aklımızın ucundan bile geçmedi.

Ama öyle bir dönemde yaşıyoruz ki gördüklerimiz duyduklarımız doğru bildiklerimizi unutturdu. Yanlışlar içine boğuluyoruz.... Şimdi düşünüyorum böyle birşey asla olamaz diyesim var. Ama bir yandan da kendimi durumun içindeymiş gibi düşünüyorum ; babamında kalkıp biz kendi kendimize zor yeterken amcamın kızına para yollaması da mantığa aykırı.

Eşinizin doğacak bir evladı var, zor durumda olan, hep kendinden ödün vermiş bir eşi var... Bunları bir löşeye atıpta yeğenim yeğenim demek neyin nesidir aklım almıyor.

Ama ne olursa olsun fevri hareket etmeyin. Önce çok iyi gözlemleyin. Bu diğer aldatma mevzularından çok çok öte bir konu. Sakin olun, emin adımlar atın. Eşinizi izlemeye alın bir süre. Umarım şüphelerinizde yanılırsınız...

şimdi benim kocam bana yeğeninle aranda ne var diyecek,ben de sakin sakin gel hayatım konuşalım mı diyeceğim:44:

Biliyorum basligi okuyunca yok artik daha neler diyeceksiniz ama olaylari aynen anlaticam ne tepki vereceginizi merak ediyorum. ...
Ikimizde calisiyoruz . Guneydogudayiz. Lojmanim fare bocek vs. Ne ararsan var. Bir yildir dugun borclarini odemeye calisiyoruz. Cogu zaman ise sefer tasiyla yemek götürüyorum ki paramiz disari gitmesin. Ustume basima vs hic bisey almiyorum. Borcumuz cok diye.
Dun evdeyken esimin telefonuna abisinin kizindan msj geldi. Hani para gondericem diyordun ama hala ses seda yok diye. Bende neden para gondericem diyosun bizim girtlaga kadar borcumuz var. msji gormesem gonderecektin dimi dedim yok ben ona öylesine soyledim dedi. Neyse dedim . Ayni gun öğlene dogru biz sacma sapab konulardan dolayi tartistik. Bende olmuyo bu is ayrilalim demeye getirdim. O da git ac davayi imza atarim dedi. Ben avukata dilekce vermek icin evden ciktim. Bazi prosedurler geregi veremedim ama konustuk avukatla. Sabaha kadar beni bi kere olsun aramadi. Sabah nobetten cikti geldi. Konustuk ve baristik. Bes dk sonra bi msj sesi geldi telefonuna. Bakti tuvalete gitti. Ben o tuvaletteyken baktin msji hemen silmis. Ama arama dokumunde yegeninden msj geldigi gozukuyor. Sadece numara olarak kaydetmis. Isim yok. Gecmise baktim telefonundan meger ben avukata giderken ben evden cikar cikmaz onu aramis. O da buna daha sonra msj atmis. Ayrıca whatshap ta onunla yapyigi tum konusmalari da silmis.
Yine birbirimize girdik. Neden sildin diyorum aramizda huzursuzluk olmasin diye diyor. Nasil inanicam ki tum msjlar ve whatshap iletileri silinmis . Madem bisey yok neden sildi. Ha bide ona muhakkak para gondericem diyor. Ramazanda nafakama karisamazsin ben o parayi ina vericem ogrenci o diyor. O kadar ac fakir insan varken neden o diyorum .kaldi ki esim bu kizi daha once bir yil dersaneye gondermis. Yani dersana taksitlerini odemis. Kizin anasi babasi sag durumlari iyi. offf en son aranda onunla ne var dedim. Sinir krizi gecirdi. Kapinin camini indirdi. Birakicam seni birakmazsam namussuzum dedi.
Paramiz yokken kiza para vericem diyen kendisi. Tum msjlari silen kendisi. Yinr suclu ben. Siz olsaniz ??????

Yani şöyle yorumları bi okudum da konu sahibi ne kadar da taşlanmış yok nasil boyle düşünürmus de olur muymus öyle şey de laflaf laf...şeytan bos durmuyor arkadaşlar.benim en samimi arkadasim on yedi yasinda amcasinin tecavüzüne ugradi öğrencim dayisinin saldirisina ugradi bu gibi.olaylar çok yaygın demek ki olabiliyor nerden bilebiliriz konu sahibinin eşiyle yeğeni arasında böyle bi ilişki olmadigini kadin şüphelendi diye suçlu mu oldu şimdi ha eşine karsi biraz fevri hareket etmiş tamam ama suphelenmesi normal sonuçta kiz 20 yasinda maddiyati da iyi.ülkemizde maalesef insanlar yakinlarina ensest ilişkiyi konduramadiklari için bu kadar yayginlasti.konu sahibi seni çok iyi anlıyorum mesele para meselesi değil eşininseni ikinci planda tutması üzülüyorsun kisen bu kadar fedekarlikta bulunurken esinde seni onemsesin istiyorsun bence esinle barisip biraz gözlem yap boyle birşey olmayadabilir biz yaniliyoda olabiliriz(,inşallah)direkt adamin üstüne gitme biraz tut kendini ve bol bol duaet.esinle samimiyetini arttir sert cikislar baglarinizi tamamen koparir

Elinde kesinn bir delil olmadan ,gözünle görmeden..Kesinlikle emin olmadan kimseyi suçlamayın derim...

Gözümüzle gördüğümüz şeyler bile bazen yanlışanlaşılmalara sebep olacak farklı sonuçları olan şeyler olabiliyor değil mi?

Hele de evlilikte .İlişkinizi yıpratmaktan öteye gitmez bu davranışınız...Eşinizi karşınızaalıp tatlılıkla konuşmalısınız bence..

Bak durumumuz böyle böyle..Bu kadar borç varken ben kendi üzerime bile kıyafetalmıyorum herşeyden kısıyorum..Annesi var babası var durumları da iyi..Neden sen veriyorsun diye sordunuz mu hiç..

Hemen parlamak,suçlamak olayları içinden çıkılmaz hal almaktan başka bi duruma getirmez ne yazık ki..Yıkmak kolay yapmak zor..

Sakin kafayla bi düşünün,konuşun eşinizle..

Benim gerçek hayatta yaşadığım bir durum bu. Başkasından duysam kesinlikle inanmam. Ben lisedeydim o zaman. Komşumuz olan kadın doğum için hastaneye gidiyor ve kız kardeşiyle kocası o gece evde kalıyor ve birlikte oluyorlar.. Bence asla ilk yakınlaşma değildi. Daha sonra bir çocuk oluyor. Ablası pat diye bunu da doğurdum diyor 9 ay sonra. Artık kim yerse…
9 ay boyunca eniştesi buna ayrı ev tutmuş kimse görmesin diye. Ailesi nasıl bu kadar uzun kalmasına izin vermiş kızın o da ayrı muammmaaaa…
Neyse baya dedikodusu oldu. İşin ilginç yanı çocuk da baldızın birebir kopyası. Ablası ve eniştesi kendi çocukları olarak nüfuslarına geçirdiler bunu. Çocuk şu an büyümüştür. En son kız memleketine gönderilmiş ailesi duymuş. Görüşmelerine izin vermiyorlar. Çocuk da diyormuş ki: biliyorum ben benim annem X. Büyüyünce ona gitcem ben. En son böyle diyormuş..
Ne hayatlar var bilmediğimiz gerçek olan.

Mantık ve etik olarak olmaması lazım. Ama şimdi babasının tecavüzüne uğruyor öz kızı.
Yani olmaması lazım ama olabilir.
Detayları okumadım ama bu mesajlaşma pat diye çıkmış olamaz herhalde aralarında bir şey olsa dahi.
Ama para isteme mevzusu. Bazen öyle şapşal yeğenler var ki kendi babasına diyemediklerini amcalarında diyorlar. Bu da aralarındaki yakınlığa bağlı.
Sen de eşini tanırsın yani kendi öz yeğenine ilgi duyacak kadar sapık biri mi?
düşüncesini saçma bulan arkadaşlar yahu uygulamalı hallerini hergün okuyup izlemiyor musunuz ?

Neyin şok oluşu bu allasen :37:

Ben artık şaşırmıyorum.

Bence herşeyin bir sınırı vardır..

Sınırlar aşıldıgı zaman ortaya istenmeyen sonuçlar çıkabilir..

Örnek veriyorum bir amca ya da bir dayı yiğenini küçük yaşlarda kucagına alıp sevebilir,öpebilir vs vs

Ama yaşı kemale etmiş kızı kucagına alması ne bileyim şap şup öpmesi bana garip gelir..

Ama konumuz bu degil.

konumuz eşiyle yigeni arasındaki dengeyi iyi ayarlamayan koca...

Olaya meyil verip ortalıgı kırıp dökecegine oturup neden öyle yaptıgını bir güzel karısını dizine alsın açıklasın..Yiğenine gösterdigi iltiması eşine de göstersin..

Öz baba örmeğini ben de verdim.
nasıl olur deniyor ya ona istinaden.
Amca ile yeğen arasında ilişki olamaz diyenler var.
Bence de olmamalı ama olabiliyor.
Bu demek değildir ki konu sahibinin eşi ile yeğeni arasında da ilişki var.
Olabilir denilmesine bu kadar tepki gösterilmesine çok şaşırdım ben de.
Konu sahibine de kimse yuvanı dağıt demiyor,eşin kesin sapıktır demiyor.
Bu samimiyeti normal bulmayanlar var fikirlerini yazıyorlar.
Şüpheni kanıtlara dayandır,araştır,tart diyoruz.
Burada yazılan yorumlarla yuvasını dağıtanı da hiç görmedim.
Aksine boşanması için çırpındıklarımız hep kocalarına sıkı sıkı yapıştı:))
Hatırlar sanırım çoğumuz.

prezentabl,oonların arasında kan bağı yok.kocayla baldızın.. düşün bu amca. ensest bu. sapkınlık. bir kızla amcayı bununla suçlamak için elde net delilleer olması lazım.. çünkü çok çok ağır bir itham bu.

okypte biz de gözlemle diyoruz zaten..İtham etmeden önce irdele diyoruz..

Ama evde borcu harcı varken karısı gebeyken ve konu sahibesinin ara mesajlarında ben birşey istedigimde borcumuz var bahanesini öne getirip yigenine ramazan fitremi bile veririm diyerek inatlaşan koca kusura bakmasın bazı şeylerin düşünülmesine meyil verir.

Ortada bir durum yokken sen öyle düşünür müsün ?

Ben düşünmem mesela..

Aman Tanrım! Ben görmeyeli nolmuş bu foruma! dün bir olay, bugün bir olay :26:
Yorumların hepsini okumadım, ek bir açıklama yaptıysan bilemeyeceğim. Sadece yazdığın konu metnini okudum. Onun üzerine yorum yapıyorum. O yüzden Yanlış birşey yazarsam alıntılayıp uyarabilirsin.
Yani konu metninde ilgiye sebebiyet verebilecek tarzda hiç birşey bulamadım. Ben de gencim, dershaneye gidiyorum. Ve bir de amcam var, amcam bana para verse ve arkadaşım gibi konuşabilsem, ki biz öyle değiliz. Velev ki öyle olsa yengem de bu durumdan hoşlanmasa, ne yani hemen bunu ilgiye mi yormalıyız?
Lütfen saçmalamayın, sizin bu denli büyük tepki vermeniz, boşanmalara kalkmanız sebebiyle adam da gizlemiş.
Neden siz evden çıkınca onu aramış olabilir bir düşünün? Bana para mevzuunda mesaj atma, yengen gördü, kızdı vs. Birçok şey olabilir.
Bu denli büyük suçlamalarda bulunabilmeniz için somut deliliniz olmalı elinizde. Bu durumda ancak günahlarını alırsınız benden söylemesi:ssz:

Son düzenleme:
doğru doğru sizler haklısınız. amca yeğenine aşık.
bir yuvayı dağıtın olsun bitsin.

Gerçekten BU FORUMDAKİ İNSANLARA BAKIYORUM DA ATEŞE KÖRÜKLE GİTMEK BU OLSA GEREK.Yahu konu sahibinin ciddi anlamda psikolojik sorunları var.TUTARSIZ,AGRESİF,HER YORUMA KENDİ HAKLILIĞINI KANITLAMA ÇABASI.

Bu dünyada nesest ilişki tabiki var.Ama bu demke değil ki,bir insan yeğenine yardım etti,para gönderdi,yeğenini seviyor diye aralarında birşey olduğu kanısına varmak.Ya insan bunu zihninde canlandıramaz ya.Allah'tan korkar,kendinden utanır.
Konu sahibi,akraba evliliğiyle ensest ilişki arasındaki farkı daha bilmiyor.NE DEDİDĞİNİN KOCASINI NE İLE İTHAM ETTİĞİNİN FARKINDA DEĞİL.Akraba evliliğine karşı olsakta,dinen de,hukuken de, toplum olarakta kabul edilir tarafı var.Teyze kızı,amca oğlu,dayı çocuğu evlenebilir.Olmasa daha iyi ama evlenebilir.Fakat YE-ĞEN.ABİNİN ABLANIN KARDEŞİNİN ÇOCUĞU.NE HUKUKEN,NE DİNEN NE TOPLUMSAL OLARAK KABUL EDİLİR TARAFI YOK.CİNSİ SAPIKLIĞA GİRER.FAKAT KONU SAHİBİ BUNLARDA ZATEN AKRABA EVLİLİĞİ VAR GİBİ SAÇMA SAPAN BİR ÖRNEKLE KIYASLAMIŞ.VE BUNUN AİLE TARAFINDAN KABUL EDİLEBİLECEĞİNE İNANMIŞ.Bunu aile duysa yer yerinden oynar.bu hukuken suçtur.Hapis cezası var.Kendine gel konu sahibi,sen kocanı ne ile itham ediyorsun.Burda bazıları evet sen haklısın yazıyor ama kimse demiyor o evde ne duruyorsun yaşama sapıla git boşan.

Herşeyi geçtim.Yeğenine ilgi duyan erkek CİNSİ SAPIKTIR.BİR KADIN KOCASININ YEĞENİNE İLGİ DUYDUĞNDAN EMİN.yAHU EMİN OLMASIN ŞÜPHE DUYSUN İSTERSE NASIL HALA AYNI EVDE YAŞAYABİLİYOR,NASIL HALA MAHKEMEYE VERMEMİŞ.VE HALA BİR YORUMUNDA KOCAMI SEVİYORUM DİYOR.

Karnında bebeğin var.O bebeğine senin öz kardeşinin ilgi duyacağını aşık olacağını kafanda bile kurabiliyor musun.Senin evladının eşi bir gün aynı suçlamayla gelse dünyayı yıkarsın.Sen herşeye paranoyak yaklaşırsan,herşeye tepki verirsen,herşeye kötü bir zihniyetle bakarsan kocan sendne çok şeyi saklar,çok mesajı siler.Ya önünde en kesin deliller dahi olsa benim aklıma hayatta böyle birşey gelmez.En son ihtimal bir kadını yeğeni diye kaydetti derim.Bu nasıl bir ahlak yapısı.İnsan başını aynı yastığa koyduğu evladını karnında taşıdığı kocasına sırf yeğenine düşkün diye,sırf ona para gönderiyor diye nasıl böyle bir iğrenç ithamda bulunur.Ve hala nasıl o evde kalır bu dığruysa o zaman.ALLAH KALPLERİMİZ KARARTMASIN.

Ben artik her seyin olabilecegini duaunuyorum 80 yasindaki kadina tecavuz ediliyor babasi kizina yan gozle bakiyorsa buda olabilir ama bu soledikleriniz bu dusunceye direk sizi suruklememli mutlak gozlemleyin ve ustunde baski kurmayim yoksa sakalamaya calisicaktir bir cok seyi gene

okypte biz de gözlemle diyoruz zaten..İtham etmeden önce irdele diyoruz..

Ama evde borcu harcı varken karısı gebeyken ve konu sahibesinin ara mesajlarında ben birşey istedigimde borcumuz var bahanesini öne getirip yigenine ramazan fitremi bile veririm diyerek inatlaşan koca kusura bakmasın bazı şeylerin düşünülmesine meyil verir.

Ortada bir durum yokken sen öyle düşünür müsün ?

Ben düşünmem mesela..
bak durumları iyi değilken para yollamasına bende kızardım. ancak,aklıma zerre kadar sapık ilişki gelmezdi.
haa eskiden yakaladığını ,yaşadığı şeyler varsa o başka. yani sadece karısı kızıyor diye mesajları sildi ve para yolladı diye bunlar sapık ilişki içinde demem. günah almaktan korkarım.
ben konu sahibine şunu soruyorum. daha başka şüpheli şeyler yaşadınızmı ,tanık oldunuz mu.

Öz baba örmeğini ben de verdim.
nasıl olur deniyor ya ona istinaden.
Amca ile yeğen arasında ilişki olamaz diyenler var.
Bence de olmamalı ama olabiliyor.
Bu demek değildir ki konu sahibinin eşi ile yeğeni arasında da ilişki var.
Olabilir denilmesine bu kadar tepki gösterilmesine çok şaşırdım ben de.
Konu sahibine de kimse yuvanı dağıt demiyor,eşin kesin sapıktır demiyor.
Bu samimiyeti normal bulmayanlar var fikirlerini yazıyorlar.
Şüpheni kanıtlara dayandır,araştır,tart diyoruz.
Burada yazılan yorumlarla yuvasını dağıtanı da hiç görmedim.
Aksine boşanması için çırpındıklarımız hep kocalarına sıkı sıkı yapıştı:))
Hatırlar sanırım çoğumuz.

Kesinlikle.. zaten öz yeğenine ilgi duyan bir insanın kati suretle maya sorunu vardır. Ha kendi çocuğu ha abisinin çocuğu çok fark yok arada..
Bir de bunu yapabilecek yapıda olan bir erkeğin başka anormallikleri mutlaka vardır. Normal sınırlar çerçevesinde bir erkek yapmaz bunu.
Mesela başka kadınlara tutumu nasıl?
Kötü alışkanlıkları var mı?
Yalanı vs var mı?
Resmi bir işte çalışıyor sanırım ki düzenli bir hayatı olması lazım.
Konu sahibi kalkıp da para isteyen yeğen için aralarında bir şey var mı derse tabi olamaz deriz ama hayat hep normalliklerden ibaret değil ki.

konu sahibi arkadaşım, siz de çok haklı sayılmazsınız. bir kere işi hemen ayrılalım a götürmek nedir ya? çocuk musunuz siz? daha borç ödüyoruz, hamileyim diyorsunuz ama tartışınca hemen "hooop ayrılalım". kolay mı ayrılmak öyle. ikincisi ben eşinizin davranışlarında inanın böyle bir sapık ilişki eğilimi sezemedim. kızın amcası ile ilişkisi biraz rahat olabilir. belki amcası ona söz verdi, para yollıycam dedi. o da rahat bir kız demek, utanmadan isteyebiliyor, "hani, nerde para?" diyebiliyor. eşiniz de sizin bu tepkinizden korktuğu için mesajları silip, arkanızdan iş çeviriyor. tabi ki para gönderirken rızanızı alması lazım, böyle zor maddi bir durumda yaşıyorsanız ama siz de azıcık anlayışlı olun. amcası olarak para göndermek istemiş ne var ki bunda? "ben üstüme başıma almıyorum, hamile halimle çalışıyorum, bunu gönder ama alışkanlık haline getirme"tarzı bir yaklaşımda bulunup, orta yolu bulabilirsiniz bence. hiç öyle hisleri olmayan bir adama "yeğenine mi ilgi duyuyorsun?" derseniz, adam camı da indirir, çerçeveyi de. iğrenç bişi bu çünkü. yok mu böyle örnekler? var tabi ama ben anlattıklarınızdan hiç öyle bişi çıkaramadım.

Sakin olun :34:

Son düzenleme:
bak durumları iyi değilken para yollamasına bende kızardım. ancak,aklıma zerre kadar sapık ilişki gelmezdi.
haa eskiden yakaladığını ,yaşadığı şeyler varsa o başka. yani sadece karısı kızıyor diye mesajları sildi ve para yolladı diye bunlar sapık ilişki içinde demem. günah almaktan korkarım.
ben konu sahibine şunu soruyorum. daha başka şüpheli şeyler yaşadınızmı ,tanık oldunuz mu.

konu sahibine kaç kere sorduk,başka şüphelenecek durum var mı diye maalesef cevap vermiyor:34:

Back
X