• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim yegenine ilgi duyuyor olabilir mi..

valla canım sen tlf varsa kızın anasını babasını kızı ara ben rahatsız oluyorum de para gönderemeyiz de sonrada eşini ara herşeyi anlat bu meseleyi kapat büyük bir ihtimalle parayı saçma sapan birşey için yeğenine gönderecek eşin sen kızarsın diye siliyor hatta kayınvaliden kayınpederin akıllı insanlarsa onlara anlat meseleyi çözsünler benimde dayım ve teyzelerim bana para gönderirdi ben öğrenciyken asla para istemedim onlar öğrenciyken de annemler onlara göndermiş ama onlar bekardı teyzem ve dayım işte böyle canım hayırlısı olsun
Bende kizi aramayi dusunuyorum
Olayi fazl buyutmeden
Paraya ihtiyacin varmis sanırım bizimde durumumuz sıkışık biliyosun hamileyim fln diye..
Hem böylece belki kizda muslugun kapandigini anlar..
Benim zoruma giden de ona verdigi degeri onemi bana vermemesi iate..
Diyelim ki esimden yna bisey yok
Belki kizdan yana var .
Gizli bi hayranlik yada ne bileyim o msjda yazdigi gibi amcaaaaaaaaaaa hani paraaaaa diyecek samimiyeti bana tuhaf geliyor.
Hadi diyelim ki ben gunah aldim peki o halde soruyorum
Onun kalbi kirilmasin diye msjlari kayitlarini siliyor
Onun iatedigi olacak diye gerekirse ramazanda fitremi ona veririm diyor
Bu kadar takintisi nedir bu kiza karsi
Anasi var babasi var
Bu hareketler senin baskıcı kişiliğinden olabilir. Dır dır denen bir tabir var ya erkeklerin nezdinde; bundan olabilir. Bak yazıyorsun yazacağını şuna neden açıklama getirmiyorsun. Başka bir şey var mı seni böyle düşünmeye iten?
Eşinin kendi çocuğu sayılacak birine bu şekilde hissetmesi gerçekten sapık olması lazım. Eşini tanımıyor musun sen?
Esimi taniyorum zaten asil olay şu onun o kizi birinci planda tutmus olmasi napar eder onun gönlünü ederim . Cogu zaman seni kirdigimda senin icin gostermedigim cabayi onun icin gosteririm. Sen avukata giderken benim aklima sadece onu aramak geliyor. Sende bu evde bostan korkulugusun şeklinde bi tavra bürünmesi canimi sikti benim bende onun canını yakmak istedim aslinda tum olay bu.
Neden o bu kadar degerli
Veya
Ben neden bu kadar degersizim
Nedeneonun gordugu ilgiyi sevgiyi ben göremiyorum
Kusura bakmayin ama senden once onlar vardi yazan olmus sen kimsin kiye getirmisler
Ben de onun nikahlı karisiyim
Karnimda onun cocugunu tasiyorum
Onun hayatinda okadar da onemsoz bi pozisyonda oldugumu sanmıyorum
Sadece hak ettigim degeri göremiyorum
Benim tum ofkem tum kizginligim buna.
Konu ben olunca hicbir caba yok
Ama o kiz olunca daglar aşılıyor
Gerekirse ramazanda fitreyi ona veriyor
Ne yazistiklarini benden saklayip benim ona olan GUVENIMI SARSACAK KADAR ONU BENIM ONUMDE TUTUYOR ANLATABILIYOR MUYUM
ayrıca ayrilirsak tek zararli cikacakolan ben degilim . Ona bugune kadar en ufak bi yanlisim olmadi neyaptiysa ne ettiyse elimi onunla birlikte taşın altina koyan bendim .
Kimse ona arka cikmadiginda ona destek olan yaninda olan yine bendim.
Bu sebepten bitecekse bitsin
Güçlü bir kadinim kendi ayaklarimin uzerinde dururum ailem hep arkamda.bana hep destek.

Yazdığım şeyi iyi çarpıtmışsınız, aslında yazdığımdan bunu çıkaran birine hiç cevap vermemeyi tercih ederdim de dayanamadım. Ben de bir yeğenim, herhalde ortada bir şey yokken bi kızın suçlanması bana dokunur en çok. Ortada takılmadığım tek şey para mevzusu ayrıca, belli ki ne benim yorumlarımı ne de konu sahibinin kızla ilgili bahsettiği ve asıl önemsediği birçok sıkıntıyı okumamışsınız. Ama şimdi laf anlatamayacağım, konu sahibi açıklasın size durumu. Asıl sizinki gibi bir mantık yok ayrıca, kadın kocasından şüpheleniyor, siz tanımadığınız adamın avukatlığını yapıyorsunuz. Yaşanıyor böyle şeyler hanımefendi, bu olayda belki yaşanmadı bilemem ama genel olarak yaşanıyor. Nasıl körü körüne savunuyorsunuz çözemedim doğrusu. Ayrıca kız ne göndermiş ne konuşmuşlar bilmiyor karısı bunu, demişsiniz ya hani "sanki resim mi gönderdi" diye. Valla bilemiyoruz onu, çünkü bilinmeyen bir sebeple konuşmalar silinmiş:51:

Bilemiyorum iste canim
Ne konusuldu je yazisildi

canım tabiki herkes amcasından para da ister mesaj da atar.. ben illa aldatma var demiyorum ..ama rahatsız edici bi durum var ortada.. bu kadıncağız hamile haliyle herşeyden fedakarlık yaparken eşinin illa para göndercem diye diretmesi doğrumu sence..burda ezilen olmuyormu. ben kimseyi etkilemek istemem kimsenin vebalini almak da istemem.. ama bu yiğen de ozaman biraz dikkat edecek amcasından herşeyi istemeyecek parasını dikkatli harcayacak hadi diyelim çok zor durumdaydı istedi ona da tamam..
ama eş neden bunu saklıyor mesajları siliyor.. eşlerin birbirinden gizlisi saklısı olurmu

tabiki olmaz canım ama tepkisinden korkmuş olabilir zaten sıkışıklar diye oda görüyor belki ne kadar fedakarlık yaptığını ama o kardeşide kardeşi diyorum bak zor durumdaysa ve eşine söylediğinde asla yollatmayacağını biliyorsa söylememiş olabilir habersiz yapması konusunda sonuna kadar bayan haklı ama belkide tepkisinden çekinmiştir.Neden böyle konularda aklımıza direk aldatma ilişki geliyor akraba yani onlar belkide o kardeşiyle beraber büyüdüler bu yaşa kadar ne kadar ayıp kıskanması

Kusura bakmayın yanlış oldu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Ensest illa ki zorla yaşanan bir şey değil, iki taraf gönüllü de olabiliyor. Ki neden o kadar ılımlı yazdığım halde hala böyle bir şey olmadığından emin tavrınızı sürdürüyorsunuz anlamak çok güç, tanımadığınız etmediğiniz adam ve kız hakkında nasıl da eminsiniz. Ben sadece tuhaf geldiğini söyleyip garipsiyorum ama suçlu veya suçsuz diyemem diyorum. Ayrıca evet, tecavüze uğrayan kadınlar da kanıt yetersizliğinden hakkını arayamıyor, doğru diyorsunuz kanıt gerek kadının hakkını savunması için. Yazık:ssz:

bakın kızkardeşimin kocası kıskanç biridir,kızkardeşimle ben her gün görüşürüz bir aradayken fısıdaşırız falan ayrı gayrımız yoktur ve çok kıskandığını biliyorum bunu kızkardeşimde biliyor..
biz yeni evlendiğimizde eşimin iki kız yeğeni çok ilgiliydi eşimle nasıl seviyorlar candanlar anlatamam o derece,kıskandım bir kaç sene ama geçti...tövbe aşa öyle bir kelime kullanmak boşanırduk herhalde..

Bu olaydan eşinizin yeğenini baba gibi sahiplendiği de düşünülebilir. Ama saatlerce hangi konuda mesajlaşıp konuşulur o da ayrı bir mevzu. Üstelik para nerede gibi mecburiyetçi bir tavır... Umarım herşey ortaya çıkar.

tabiki olmaz canım ama tepkisinden korkmuş olabilir zaten sıkışıklar diye oda görüyor belki ne kadar fedakarlık yaptığını ama o kardeşide kardeşi diyorum bak zor durumdaysa ve eşine söylediğinde asla yollatmayacağını biliyorsa söylememiş olabilir habersiz yapması konusunda sonuna kadar bayan haklı ama belkide tepkisinden çekinmiştir.Neden böyle konularda aklımıza direk aldatma ilişki geliyor akraba yani onlar belkide o kardeşiyle beraber büyüdüler bu yaşa kadar ne kadar ayıp kıskanması

evet belkide haklısındır canım..benim yorumum ne kadar tarafsız bilemiyorum bu konularda evet aklıma direk pis şeyler geliyor..nden mi..
çünkü benim akrabalarda bi şerefsiz öz kardeşine böyle şeyler için yeltendi ve hacca gitmiş biri.. bunu duydum duyalı herşeyden herkesden şüphe eder oldum:43:

Allah aşkına tanımadığınız adamı nasıl böyle savunuyorsunuz? Herkes çok masum da bu sapkın ilişkiler nerden çıkıyor ! Yaşanıyor bunlar gözümüzü kapatmayalım. Herkes o yapmaz bu yapmaz diye diye bu hale geldik zaten. Bu konuda böyle bir şey var mıdır bilemiyorum ama 'olamaz' diyemeyiz.

bakın kızkardeşimin kocası kıskanç biridir,kızkardeşimle ben her gün görüşürüz bir aradayken fısıdaşırız falan ayrı gayrımız yoktur ve çok kıskandığını biliyorum bunu kızkardeşimde biliyor..
biz yeni evlendiğimizde eşimin iki kız yeğeni çok ilgiliydi eşimle nasıl seviyorlar candanlar anlatamam o derece,kıskandım bir kaç sene ama geçti...tövbe aşa öyle bir kelime kullanmak boşanırduk herhalde..

Ben anlatamıyorum sanırım...Ben ne dedim zaten en başında? Neden empati kurmaya çalışıyorsunuz dedim. Ben de bir yeğenim, kendimi yerine koyunca yok mümkün değil olamaz diyorum. Ama herkes sizin eşiniz veya eşinizin yeğenleri gibi olmak zorunda mı? Böyle olmayanlar da var hastalıklı olanlar da var. Peki sizin eşiniz yeğeniniz için sizle kavga etse, yeğeninizin numarası için banka numarası dese, o şunu yapıyor ama sen yapmıyorsun diye sizi kıyaslasa, üstüne sürekli gizli gizli onunla görüşse, görüşmeleri de silse sizin hoşunuza gider mi bu durum? Ne oluyor diye sormaz mısınız?

Olayi fazl buyutmeden
Paraya ihtiyacin varmis sanırım bizimde durumumuz sıkışık biliyosun hamileyim fln diye..
Belki kizdan yana var .
Gizli bi hayranlik yada ne bileyim o msjda yazdigi gibi amcaaaaaaaaaaa hani paraaaaa diyecek samimiyeti bana tuhaf geliyor.
Anasi var babasi var

Esimi taniyorum zaten asil olay şu onun o kizi birinci planda tutmus olmasi napar eder onun gönlünü ederim . Cogu zaman seni kirdigimda senin icin gostermedigim cabayi onun icin gosteririm. Sen avukata giderken benim aklima sadece onu aramak geliyor. Sende bu evde bostan korkulugusun şeklinde bi tavra bürünmesi canimi sikti benim bende onun canını yakmak istedim aslinda tum olay bu.
Neden o bu kadar degerli
Veya
Kusura bakmayin ama senden once onlar vardi yazan olmus sen kimsin kiye getirmisler
Ne yazistiklarini benden saklayip benim ona olan GUVENIMI SARSACAK KADAR ONU BENIM ONUMDE TUTUYOR ANLATABILIYOR MUYUM
ayrıca ayrilirsak tek zararli cikacakolan ben degilim . Ona bugune kadar en ufak bi yanlisim olmadi neyaptiysa ne ettiyse elimi onunla birlikte taşın altina koyan bendim .
Güçlü bir kadinim kendi ayaklarimin uzerinde dururum ailem hep arkamda.bana hep destek.

Bilemiyorum iste canim

ahhh tatlım benimm sakın beni yanlış anlama sadece çokhassassın hamilesin diye eşin elbetteki sana değer veriyordur ama evlisin ya o KIZ dediğn seninde yeğenin oluyor ne demek arıcam musluğun kapandığını bilsin o seninde kardeşin olmalı ya sen hiç benimsememişsinki onu yabancı gibi geldiniz bana neden amcasından hoşlanıp ilgi duyduğunu düşünüyosun eşinin sana söylememe nedeni sadece bu tepkileri verecek olman üzülmen belkide hamilesin diye belkide yeğeni çok zor durumda ailesinede söyleyemeyecek amcasınıda ailesinden görüyor ne var bence sende o kız dediğini yeğenin aolarak ailedenolarak görsen otur konuş eşinle düzgünce nedensöylemedin falan ama ters tepki verirsen oda saklayabilir böyle senden önce o vardı sen kimsine asla getirmem hayat arkadaşısın onun ama oda beraber büyüdüğü kardeşi ya bu kadar basit olay

Olayi fazl buyutmeden
Belki kizdan yana var .
Anasi var babasi var

Neden o bu kadar degerli
Veya

Bilemiyorum iste canim

Yazdıklarınız mantıklı ewette..
Şu an eşinizle aranız nasıl peki?
Yanii ewe gitmemeyi bile düşündüğünüze göre,
eşinizz sizin ondan hala şüphelendiğinizi ve ona kızgın olduğunuzun
farkında değil mi?

Allah aşkına tanımadığınız adamı nasıl böyle savunuyorsunuz? Herkes çok masum da bu sapkın ilişkiler nerden çıkıyor ! Yaşanıyor bunlar gözümüzü kapatmayalım. Herkes o yapmaz bu yapmaz diye diye bu hale geldik zaten. Bu konuda böyle bir şey var mıdır bilemiyorum ama 'olamaz' diyemeyiz.

neden başka konularda okuduğunuz iğrenç adamlarla tanımadığınız insanlarıda öyle sanıp suçluyorsunuz sizde peki nedir bunu düşündüren neden objektif bakamıyorsunuzda erkek o yapar kesin yapmıştır diye düşünüyorsunuz akraba onlar ya

Olayi fazl buyutmeden
Belki kizdan yana var .
Anasi var babasi var

Neden o bu kadar degerli
Veya

Bilemiyorum iste canim

Bak şimdi bazı erkekler çok aileci olur biliyorsun. Yeğeni de bunun ergenlik dönemine ya da hemen ergen sonrasına falan rast gelmiş gibi. Yani siz evlenmeden önce bir arkadaş ilişkisi var gibi.. şimdiki çocuklar son derece şımarık bundan emin ol. Değer konusunda da sen kendin öyle algılıyor olabilirsin yanlı düşündüğün için. Ya da aranızda başka sorunlar olduğundan dolayı saygının sınırına gelmişsiniz aşk biraz tökezlemiş de olabilir. Ama mesajlardan başka bir şey yoksa ortada ve eşin normal bir erkekse sapık falan değilse bence sorun yok.
Sorun bu sefer para mevzusuna döner. “gerekirse fitremi gönderirim” meselesi olayın inat noktasına gelmesinden kaynaklı gibi geldi bana.
Ama dersen ki eşimde zaten sapıklık hissediyorum bazen.. normal olmayan ilişkilere merakı var, başka kadınlara tuhaf bakışları var, ya da kötü alışkanlıkları var.. buna benzer şeyler var mı eşinde? Bunlara açıklık getirir misin?

konu sahibini tanıyor muyuz,açtığı konuya göre yorum yapıyoruz.anlatılanda da ensestlik bir durum yok,haa daha başka bir durum varsa da yazmıyor konu sahibi:34:

neden başka konularda okuduğunuz iğrenç adamlarla tanımadığınız insanlarıda öyle sanıp suçluyorsunuz sizde peki nedir bunu düşündüren neden objektif bakamıyorsunuzda erkek o yapar kesin yapmıştır diye düşünüyorsunuz akraba onlar ya

Siz de kesin yapmamıştır gibi bakıyorsunuz olaya. Her akraba normal etik sınırlarında mı hareket ediyor? Olması gerektiği gibi mi her şey çevremizde?
Zaten şu an olasılıklar üzerine konuşmuyor muyuz?

konu sahibini olumsuz etkilemek istemiyorum. lütfen yazdıklarımı ciddiye almasın. benim içim kötü demekki. ben bitlendim şahsen.
madem can ciğermiş yeğenle, babasından da yakınmış madem, çoook samimilermiş, doğum günleri bilmem neleriyle içli dışlılarmış da, numarayı nasıl tanımıyormuş o zaman? başından sonundan o numaranın yeğen olduğunu anlaması lazım madem evlat gibi o, madem cırt pırt mesajlaşılıyo görüşülüyo.
eğer bi problem olmasaydı böyle kaçak göçek saklamaya gerek olmazdı. bankadır diye dikkat çekmemeye çalışıyor bide al bide burdan yak.

bi de şu boyutu var olayın. bu da olabilir. hatta inşallah budur. eşiniz bi şekilde para göndermek için söz vermiştir. şimdi sözden cayamıyodur. siz avukata gidince yeğeni arayıp sizi kaybetmemek için onunla bu miktar konusunda anlaşmışlardır. "ben sana 100 gönderiyim sen 50 olduğunu söyle yengen biraz problem yaptı hamile ya alttan alalım olur mu yeğen" demiştir. ya da böyle bişeydir. o yüzden saklamıştır. ara bulmaya çalışmıştır. başka delilleriniz olması lazım. daha güçlü deliller olması lazım.

:50:

konu sahibini tanıyor muyuz,açtığı konuya göre yorum yapıyoruz.anlatılanda da ensestlik bir durum yok,haa daha başka bir durum varsa da yazmıyor konu sahibi:34:

konu sahibini tanımıyoruz ama anlattığı kadarını biliyoruz peki eşi durumu anlatıp konuşabiliyormu hayır ozman tek taraflı düşünmeyin :19:

Parkon ben de olmamasını dilerim fakat ben de sizin gibi empati kurayım diyorum yine elimde kalıyor açıkçası. Diyelim ki amcamdan para istedim (utana sıkıla yapmışlığım vardır) o da unuttu falan, "hani nerede para" diye mesaj atmak başlı başına rahatsız edici. Sonrasında asıl tuhaf olan eşinin karısını yeğeniyle kıyaslaması. "Sen unuttun ama X hatırladı" cümlesi hangi kadını rahatsız etmez? "X bile hatırladı ama sen unuttun çok üzdün beni" falan dese anlarım da... Görüşmeleri silmesini de geçtim ben, ama eşi o numarayı ilk sorduğunda numarayı tanımıyor gibi yapması da tuhaf değil mi? Normal durumda insan yeğenim demekten neden çekinir?

Yok cowgirl,eğer adamın daha önce bir sapıklığını yakalamadıysam(bak bu kilit nokta),şüphelenmediysem şu yazdıklarının hiçbiri beni sapıkça bir ilgiye yönlendirmez.
''Bu adam karısına değer vermiyor'',''kendi ailesini önde tuttuyor'',''abisi,yeğeni daha kıymetli karısından'' ,''ailecek fazla samimiler'',yeğeniyele laçkalaşmış bir ilişkisi var'' diyebilirim,ama tek bu konuyla asla ilgi duyuyor demem.

Ben kesin yapmıştır dedim mi? Olabilir de olmayabilir de bilemeyiz dedim. Sadece tanımadığım adamı savunamam yapmış ya da yapmamış diyemem ama şüpheli hareketler bana göre var

Ben anlatamıyorum sanırım...Ben ne dedim zaten en başında? Neden empati kurmaya çalışıyorsunuz dedim. Ben de bir yeğenim, kendimi yerine koyunca yok mümkün değil olamaz diyorum. Ama herkes sizin eşiniz veya eşinizin yeğenleri gibi olmak zorunda mı? Böyle olmayanlar da var hastalıklı olanlar da var. Peki sizin eşiniz yeğeniniz için sizle kavga etse, yeğeninizin numarası için banka numarası dese, o şunu yapıyor ama sen yapmıyorsun diye sizi kıyaslasa, üstüne sürekli gizli gizli onunla görüşse, görüşmeleri de silse sizin hoşunuza gider mi bu durum? Ne oluyor diye sormaz mısınız?

bakın konu sahibi arkadaş sadece biz şu an çok sıkışığız ama yeğeni para istyor göndermeye çabalıyor oda yazsaydı,burada kendine muhalefet hiç kimse olamazdı,eşini yalan söylemeye iten kendisi,hemcinsim bende hamile oldum o zamanlarda insan ilgi ister sevgi empati ister,her erkek bunu karşılarmı çok azı eşine beklediği ilgiyi verir..ve 11 yıllık evliyim erkekler yeni evlendiklerinde hemen evliliğe adapte olamıyorlar kadınlar bu konuda daha özverli..benzer problemleri yaşadım maddi olarakta ,kadın yarın ne olucaz diye daha çok endişe duyuyor,gönül isterki kocada aynı düşünsün ama evliliğin oturması süreç alıyor 3 sene 5 sene 7 sene..4 yıldır evliliğim oturdu ahenk içindeyiz:nazar:bu denli eşine karşı olmak onu daha çok karşı tarafa iter,biraz daha ılımlı yaklaşsaydı daha olumlu sonuçlar alırdı...

konu sahibini tanımıyoruz ama anlattığı kadarını biliyoruz peki eşi durumu anlatıp konuşabiliyormu hayır ozman tek taraflı düşünmeyin :19:

benim eşim de yeğeninle aranda ne var dese tepki veririm,gel hayatım konuşalım diyemem:34:

Back
X